این یک دروغ بسیار بزرگه که متاسفانه اعضای مثلن اوپوزوسیون درست کردند ! زمانی که یک فیلم کاندید جایزه میشه همون موقع فیلم رو میدند به اعضای آکادمی . در ضمن DVD این فیلم توی هر سوراخی در اروپا پیدا میشه (حتا توی تورنت هم هستش) - بر فرض هم که فرستاده نشده بود !!! میشد خیلی راحت تهیه کرد و بهشون رسوند . البته کسی که این شایعه رو ساخته اصلن نمیدونسته که فیلمها برای جشنواره ها در قالب SCR یا Screener فرستاده میشند و نه به صورت DVD !!!!
و همین مساله باز نشون میده که جوایز اهداف سیاسی داشتند ! شما هوگو رو دیدی ؟ اگر دیده باشید حتمن میدونید نه هزاران برابر - بلکه میلیونها برابر چه از نظر جلوه های ویژه ، چه بازی هنرپیشه ها و چه فیلمنامه قوی تر از جدایی بوده .
http://www.imdb.com/title/tt1360860/
این رای رو IMDB به این فیلم نداده - بلکه از بین رای ۷۳۶۲ تا کاربر (که همگی از دم ایرانی بودند) این امتیاز رو گرفته !
مال جدایی :
http://www.imdb.com/title/tt1832382/
از بین ۴۷۴۱۹ تا رای داده شده امتیاز ۸.۶ رو گرفته .
یا مال فیلمهای دیگه ! مثلن سخنرانی پادشاه :
http://www.imdb.com/title/tt1504320/
از بین ۱۶۷۵۴۱ رای داده شده امتیاز ۸.۲ رو گرفته .
یا امتیاز فیلم Midnight in Paris از بین ۹۴۸۷۳ رای امتیاز ۷.۸ رو گرفته .
حالا مال فیلم هوگو :
http://www.imdb.com/title/tt0970179/
از بین ۸۰۴۴۱ رای داده شده امتیاز ۷.۸ رو گرفته - پس نه تنها امتیاز الی یا جدایی بالا نیست ! بلکه خیلی هم پایینه - چون تعداد رای دهندگان خیلی کم بوده .
احتمالن به این خاطره که شما بیطرفانه به داستان نگاه نمیکنید و متعصبانه به داستان نگاه میکنید . نمونه اش هم همون مقایسه اشتباهتون در مورد امتیاز های الی یا جدایی در سایت IMDB بود .
بنده نه مشکلی با فرهادی دارم و نه بی انصافانه قضاوت کردم - من کار فرهادی رو با سایر کارهایی که بودند و جایزه نگرفتند یا گرفتند مقایسه کردم و کار فرهادی رو به هیچ عنوان در حد اون فیلمها نمیبینم . از هر نظری که بگید فیلم در مقال رقباش ضعیفه و این یک حقیقته .
فیلم شناسی هم به این نیست که به نتیجه ی چهار تا مراسم که جنبه ی هنریشون رو از دست دادند یا به رای های کاربران سایت IMDB بسنده کنیم و بگیم چون اونها گفتند خوبه پس ما هم بگیم خوبه که یه وقتی کم نیاریم ! تصمیمات و رفتار های پوپولیستی اون هم به این شکل نه فیلم شناسیه ! نه هنر شناسیه و نه منصفانه و عادلانه .
اگر شما حرف از عدالت میزنید باید یک نیم نگاهی هم به فیلمهایی که به خاطر مسایل ایران و اوضاع سیاسی ایران حقشون ضایع شده بندازید - نه اینکه حالا چون فرهادی برنده شده بگیم آی دمش گرم خیلی کارش درسته !






































آغازگر جُستار












پاسخ با گفتآورد