بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (08-24-2016)
من بیشتر به خاطر اینکه نیمی بیشتر از پهنای باند رو کش میکنه استفاده میکنم
هاستینگ های اینجا حجم پهنای باندی که میدن زیاد نیست
مثلا برای 500 مگ فضا ماهانه 5 گیگ پهنای باند میدهند
ولی وقتی از cloudflare استفاده میکنم از 500 مگ پهنای باند استفاده شد در روز 479 مگ کش میشود که حدودی میشود 95% از پهنای باند
بله در این کارمانگار شما هم در کار رایانه و برنامهنویسی و اینهائید, نه؟
راستی فایل های پیوست شده چه شده اند؟لود نمیشود چیزی
برای پیوست کردن فایل هم مشکل هست چیزی اپلود نمیشود
ویرایش از سوی solo : 08-21-2016 در ساعت 10:23 AM
دوس دارم نظرتون در مورد این پسره که همه دخترا رو میبوسه بدونم..
بازیگره؟ آلفاست؟ بتاست؟
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
کدوم پسره؟ دن بیلزریان رو میگوید؟
چه سوت و کوره اینجا انگارنه انگار ک مرتضوی عذرخواهی کرده!
Je pense, donc je suis
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
با وجود جاهایی مثل توییتر و اینستاگرامو... که کوچکترین و بی اهمیت ترین تراوش ذهنی مخاطبان بیشتری به خود میگیرد خوب جایی مثل اینجا باید هم به این وضع دچار شود.
گرچه من که هرچه بیشتر در این شبکه ها میچرخم بیشتر اینجا برایم جالب تر میشود
شراب اولی تر ...
—مزدک بامداد
دفترچه باید سعی کنه جستارهای جذابی رو ایجاد کنه. چند تا جستار راجع به مسایل جنسی و سکسی ،یا راجع به نقد مذهب ،چند تا بحث فلسفی...بلاخره اینجور چیزهاست که افراد رو جذب می کنه...غالب این مسایل البته توی دفترچه بحث شده ولی فکر کنم هنوز هم میشه جستارهای جذابی راجع به اون ها داشت.
to understand the actual world as it is
not as we should wish it to be
is the beginning of wisdom
هماکنون 17 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 17 مهمان)