چنانکه گفتیم، این دانشی است که ما امروز داریم و در گذشته نداشتیم. برای شما شاید مانند گرد بودن زمین و میکروب و ویروس بدیهی باشد، ولی تا همین چند سال پیش نبوده.
14 روز پیش گفتآورد از کاربر دیگری بود. ولی چه 14 روز پیش چه 14 روز پس؛ آیا شما ادعا میکنید که
زنان دویست سال پیش میدانستند تخمک چیست و میدانستند که چهارده روز پس از قاعدگی بهترین زمان باروری است؟
- بایگانی = آرشیو
- نوشتار = مقاله
نوشتارهای نامبرده را من از بایگانی آورده و لزوما با همه آنها موافق نیستم.
میدانم که پشت فیلترینگ گفتآورد کردن برای شما سخت است، ولی اگر توانستید در آینده بگویید که دستکم هر بخش از سخن شما وابسته به پیک شماره چند است.
اما در پاسخ کلی به شما:
نمیدانم دقیقا وابسته به کدام نوشتار است، اما اصولا در گذشته داشتن پسر در همبودهایی تا اندازهای
بهتر از دختر بود، چرا که یک پسر میتوانست همانگونه که نشان داده و اثبات کردیم، بچههای بیشتری داشته باشد.
ولی البته نباید فراموش کرد که این امر مانند یک قمار میماند. درست است که یک پسر توانایی زادآوری بیشتر
دارد، ولی قطعیتی در اینکه میتواند بچهدار شود نیست، هنگامیکه یک دختر میتواند دستکم یکبار بچهدار شود "قطعیت" داشت.
امروز ولی خانوادهها یا به کل بچهدار نمیشوند (غرب) و یا به یک دو یا بچه بسنده میکنند که دگرسانی چندانی میان دختر یا پسر داشتن نمیدهد.
این را با گذشته همانندی کنید که خانوادهها تا 15 بچه هم پیش میرفتند.
من هم با شما همرای هستم.
- سالار = مدیر
- سالارگری = مدیریت
- سالارمند = مدیرمند
در گذشته بیشتر همبودگاهها مردسالار بودهاند، چرا که بار همه کارهای سخت و دشوار را مردان یک تنه به دوش میکشیدند: آیا زنان براستی میخواستند بیرون رفته و کار کنند؟
این سالارمندی به چم برتری نبوده و نیست و همچنانکه در نوشتار نامبرده آوردهام، شخم زدن و عملگی و 16 ساعت کار سخت
روزانه چیزهایی نبودهاند که به مردان سودی برسانند و بار این سالارمندی به ناچار از سوی سرشت و طبیعت روی دوش ایشان افتاده بوده است.
امروز هم که به یاری تلاش همان مردان به فنآوریهای نوین دستیافتهایم و پیرامون کاری را آسان و بیخطر کردهایم، زنان نیز کار میکنند و این سالارگری
میان زن و مرد منطقوار بخش شده است. اگرچه در همانهم میبینیم که باز بار کارهای سخت و دشوار و بعضا خطرناک همچنان به دوش مردان است: امروزگرایی و زنان
من که نفهمیدم، چه زنستیزشی در من دیدید؟
درباره چه چیزی پژوهش کنیم؟
همچنین برداشت نادرست نشود، ما هوادار سرسخت برابری و یکسانی حقوق هستیم.
ولی اینکه زن و مرد با یکدیگر دگرسانی دارند و سود متفاوتی نیز از رابطه میبرند، یک واقعیت و fact میباشد که در این جُستار به فرنودهای فرگشتیک آن پرداختهایم.

پاسخ با گفتآورد