http://www.daftarche.com/%D8%AF%D8%A...464/#post64904
در لابلای سایر نوشتارها نیز تکرار شده است.
http://www.daftarche.com/%D8%AF%D8%A...464/#post64904
در لابلای سایر نوشتارها نیز تکرار شده است.
ما در عالمي زندگي ميكنيم كه جلوهگاه خداوند متعال است و جاذبه او اعماق وجود هر موجودي را فرا گرفته است و در پرتو همين جاذبه، از بزرگترين پديدههاي عالم تا كوچكترين ذره آن، ميل دروني به سوي مبدأ اعلا دارند. بزرگان عرفان و حكيمان هستيشناس نام اين ميل را ابتهاج و شوق معشوقي يا عشق نهادهاند. يعني خداوند متعال با شوق باطني صبغه عاشقي را همراه صبغه معشوقي دارد. خداست كه اول عاشق ما شده است و عشق او هم خالص است، اما عشقبازيهاي ما عموماً با غرض و منافع ما همراه است. دكتر اسماعيل منصوري لاريجاني
نقد زندیق_ 1 (نقد بر رد برهان علیت) - گفتگو دات کاماینم مدرک فقط برای اینکه بدونی هست،
اصل نقد کجاست؟
اینی که شما گذاشتی تنها مقدمه است....
آیا فکر کردی نقد های شده حقیقت مطلق هستند؟آیا نمیشود نقد های شده را نقد کرده؟
قبلا اینگونه برهان ها را خوانده ام هیچ برهانی نیست که بتوانید خدا را اثبات کنداگر واقعا طالبی برو دنبال بقیه اش
وقتی خدا خود را نمیتواند اثبات کند چرا فکر میکنی تو میتونی؟در ضمن فرض کنید خداگرایان قادر به اثبات مدعای خویش نیستند
آیا شما می توانید وجود خویش را اثبات کنید؟؟؟
فرض رو بزارید کنار حقیقت این است که خداباوران نمیتوانند خدای خود را به کرسی اثبات بنشانند.
sonixax (07-14-2016)
این را گذاشتم تا بدانید ادعای بی دلیل نکرده ام، غیر از این نقد نقدهای دیگری هم هست
سونیکس به آرشیو کامل گفتگو دسترسی دارد از ایشان بخواهید بقیه اش را اینجا بارگزاری کند.
در این نوشتار رد برهان علیت نقد شده و مزدک بامداد تمام قد و تمام عیار سعی در دفاع از آن می کند، بحث های جالبی مطرح شده و البته قضاوت نهایی با خواننده است.آیا فکر کردی نقد های شده حقیقت مطلق هستند؟آیا نمیشود نقد های شده را نقد کرده؟
وجود ذات خداوند است و نیازی به اثبات وجود برای او نیستقبلا اینگونه برهان ها را خوانده ام هیچ برهانی نیست که بتوانید خدا را اثبات کند
وقتی خدا خود را نمیتواند اثبات کند چرا فکر میکنی تو میتونی؟
همانطور که نیازی به اثبات رطوبت برای آب نیست و رطوبت ذات آب است
چون خداوند روی کرسی اثبات نشسته است و تلاش برای اثبات مجدد آن تحصیل حاصل است وفرض رو بزارید کنار حقیقت این است که خداباوران نمیتوانند خدای خود را به کرسی اثبات بنشانند.
برهانهایی که برای این اثبات اقامه شده تنها تلاشی است برای زدودن غباری که بر چشم جان عده ای نشسته است
یا من دل علی ذاته بذاته و تنزه عن مجانسة مخلوقاته و جل عن ملائمه کیفیاته، یا من قرب من خطرات الظنون و بعد عن لحظات العیون
حال فارغ از این بحث ها
خیلی دوست دارم بدونم توانایی اثبات وجود برای شخص خودتون رو دارید یا نه؟؟؟
ما در عالمي زندگي ميكنيم كه جلوهگاه خداوند متعال است و جاذبه او اعماق وجود هر موجودي را فرا گرفته است و در پرتو همين جاذبه، از بزرگترين پديدههاي عالم تا كوچكترين ذره آن، ميل دروني به سوي مبدأ اعلا دارند. بزرگان عرفان و حكيمان هستيشناس نام اين ميل را ابتهاج و شوق معشوقي يا عشق نهادهاند. يعني خداوند متعال با شوق باطني صبغه عاشقي را همراه صبغه معشوقي دارد. خداست كه اول عاشق ما شده است و عشق او هم خالص است، اما عشقبازيهاي ما عموماً با غرض و منافع ما همراه است. دكتر اسماعيل منصوري لاريجاني
تا کنون توانسته اید یکی از ادعا های خود را اثبات کنید ....مابقی را هم اثبات بفرمایید......
فراموش نکنید کسی که کمک کرد و 90 درصد راه را نشانتان داد بنده بودم و گرنه اگه آرشیو به شما نمیدادیم معلوم نبود چند سال دیگر میخواهید پافشاری کودکانه کنید.....
اگر نقد های دیگه ای هم باشه چیز طبیعی هست عمو جان انجمن ها تعامل دو طرفه دارن هر چیزی گذاشته شود بی نقد نمیماند....
تا اونجایی که فهمیده ام و نشان داده اید از نظر شما هر چیزی که نقد شود دیگر نه ارزشی ندارد و اراجیفت تلقی میشوند این نشان دهنده این است که شما حتی هنوز مفهوم حقیقت رو نفهمیده اید...
" عقیده "
میتواند عقیدهی من باشد،
اما "حقیقت"
نمیتواند حقیقت من باشد!
"حقیقت"
متعلق به هیچ کس نیست،
برای همین است که همیشه بر سر عقیده میجنگند
نه بر سر حقیقت!
(برتراند راسل)
بالاخره یک حرف درست زدین این نشان دهند این است که برهان ها نمیتوانند خدا را اثبات یا رد کنن و قضاوت با خواننده است.......در این نوشتار رد برهان علیت نقد شده و مزدک بامداد تمام قد و تمام عیار سعی در دفاع از آن می کند، بحث های جالبی مطرح شده و البته قضاوت نهایی با خواننده است.
قیاس مع الفارقوجود ذات خداوند است و نیازی به اثبات وجود برای او نیست
همانطور که نیازی به اثبات رطوبت برای آب نیست و رطوبت ذات آب است
مصادره به مطلوبچون خداوند روی کرسی اثبات نشسته است و تلاش برای اثبات مجدد آن تحصیل حاصل است و
برهانهایی که برای این اثبات اقامه شده تنها تلاشی است برای زدودن غباری که بر چشم جان عده ای نشسته است
تنها راه اثبات خدا بازنگری مجدد در صفات تعریف شده از او میباشد....
کمی پیش در لینکی که به شما دادم به این سوال پاسخ داده ام..خیلی دوست دارم بدونم توانایی اثبات وجود برای شخص خودتون رو دارید یا نه؟؟؟
2 سوال متداول از خداناباوران
آرش متولد سال 84 میلادی است و تا سال 2007 که فکر کنم تقریبا زندیق جمع آوری شده بود سن او می شود حدود 23 سال و این یعنی زمانی که او زندیق را جمع کرده بچه محصلی بیش نبوده است..
اگر کمی دقت می کردید متوجه می شدید عکسی که من گذاشتم کاملا متفاوت با آنچه در آرشیو نشان دادید می باشد (دارای شماره صفحات بعدی است)فراموش نکنید کسی که کمک کرد و 90 درصد راه را نشانتان داد بنده بودم و گرنه اگه آرشیو به شما نمیدادیم معلوم نبود چند سال دیگر میخواهید پافشاری کودکانه کنید.....
هر چیزی که نقد شود و توان جواب دادن به نقد را نداشته باشد ارزش خود را از دست خواهد و این اتفاق در فروم گفتگو افتاد؛ به دلیل انجام نقدهای موثر مدیران گفتگو برای جلوگیری از آبرو ریزی کمتر به یکباره (البته در دو مرحله) اقدام به حذف این سایت کردنداگر نقد های دیگه ای هم باشه چیز طبیعی هست عمو جان انجمن ها تعامل دو طرفه دارن هر چیزی گذاشته شود بی نقد نمیماند....
تا اونجایی که فهمیده ام و نشان داده اید از نظر شما هر چیزی که نقد شود دیگر نه ارزشی ندارد و اراجیفت تلقی میشوند این نشان دهنده این است که شما حتی هنوز مفهوم حقیقت رو نفهمیده اید...
و به جای حل مسئله صورت مسئله را پاک کردند.
یک ضرب المثل عربی می گه الغریق یتشبث بکل حشیش" عقیده "
میتواند عقیدهی من باشد،
اما "حقیقت"
نمیتواند حقیقت من باشد!
"حقیقت"
متعلق به هیچ کس نیست،
برای همین است که همیشه بر سر عقیده میجنگند
نه بر سر حقیقت!
(برتراند راسل)
کسی که در حال غرق شدن است به هر علف خشکی چنگ می زند
راسل هم یکی است مثل من و شما و حرف ارزش استناد نداردعجب این را از کجای حرف من درآوردید !!!! قضاوت اینکه چه کسی در بحث مذکور منطقی تر صحبت کرده با خواننده استبالاخره یک حرف درست زدین این نشان دهند این است که برهان ها نمیتوانند خدا را اثبات یا رد کنن و قضاوت با خواننده است.......
ایکاش کمی فلسفه خوانده بودیدقیاس مع الفارق
ذاتی شیئ لم یکن معللا
بازی با کلماتمصادره به مطلوب
بفرمایید بازنگری کنیدتنها راه اثبات خدا بازنگری مجدد در صفات تعریف شده از او میباشد....
ارتباطی نداشت، نه از شما خواستم عدم وجود خدا را اثبات کنید و نه پرسیدم دین شما چه دینی است
خیلی ساده
آیا توانایی دارید وجود خود را ثابت کنید؟؟؟
مغلطه حمله شخصی
درک بیشتر:
سودابه – احمدی نژاد میگوید که تورم را مهار کرده است
کاوه – احمدی نژاد بجای مهار تورم باید بره یک دست کت و شلوار بخره که قیافه اش مثل نمکی ها و سوپورها نباشه، احمدی نژاد رو چه به مهار تورم!
ادعای بعدی خود را اثبات نمایید.
برهانی نشنمان بده که بدون نقد باشد؟و برهانی نشنمان بده که بتواند وجود خدا را 80 درصد اثبات نمایید؟هر چیزی که نقد شود و توان جواب دادن به نقد را نداشته باشد ارزش خود را از دست خواهد
تناقص در گفته های شما وجود دارد ....و این اتفاق در فروم گفتگو افتاد؛ به دلیل انجام نقدهای موثر مدیران گفتگو برای جلوگیری از آبرو ریزی کمتر به یکباره (البته در دو مرحله) اقدام به حذف این سایت کردند
اگر واقعا نقد ها موثر و کوبنده بوده اند پس چرا تصمیم آخر با خواننده است؟
معلوم است چه کسی صورت مسئله رو پاک میکنیدو به جای حل مسئله صورت مسئله را پاک کردند.
اسلامگرایان و حکومت امام زمان به دلیل ضعف در استدلال و باطل بودن تفکراتشان و عدم یارایی برای مبارزه فکری با مطالب تارنمای زندیق و.....، دست به سانسور زده اند....
این تارنما را حذف کنید! | زندیق
یک ضرب المثل عربی می گه الغریق یتشبث بکل حشیش
کسی که در حال غرق شدن است به هر علف خشکی چنگ می زند
برای شما هر چیزی که با عقایدتون در تضاد باشه سندینت نداره !راسل هم یکی است مثل من و شما و حرف ارزش استناد ندارد
به قسمت قرمز رنگ حرفتون دقت کنید کمی پیش گفتم مجدد میگم اگر برهان ها توانایی اثبات یا رد داشتن که تصمیم به عهده خواننده نبودعجب این را از کجای حرف من درآوردید !!!! قضاوت اینکه چه کسی در بحث مذکور منطقی تر صحبت کرده با خواننده است
ایکاش کمی فلسفه خوانده بودید
ذاتی شیئ لم یکن معللا
مغلطه بافیبازی با کلمات
شما فرض کرده اید که مغالطه یابی یک بازی است، حال آنکه چنین نیست. همین فرض غلط باعث میشود که مغلطه بافی یک مغالطه باشد. مغالطات موضوعی بسیار دقیق و جدی، قانونمند، تبیین پذیر و ریاضی وار هستند و قدمت این شاخه از منطق (اگر بتوان آنرا شاخه نامید) به هزاران سال پیش میرسد، مغالطات همچون ریاضیات از دیرباز تا کنون در حال تکامل بوده است، منطق دانان و فلاسفه مختلف روی مغالطات به جد کار کرده اند، مغالطات جدیدی معرفی کرده اند، در تعریف برخی مغالطات تغییر داده اند و مغالطه نماهایی را نیز منسوخ کرده اند و این مباحثات همچنان ادامه دارد. همانطور که کسی با ریاضیات بازی نمیکند و هر ادعای ریاضی باید قابل اثبات و محکم باشد، مغالطات هم همانگونه هستند.
شما میخواهید خدا را اثبات کنید پس خودتان هم باید بازنگری کنید....بفرمایید بازنگری کنید
با توجه به ادبیاتی که از خدا در قرآن و انجیل و تورات و غیره میبینیم خداوند بسیار موجود پخمه ای هست
توی آن لینک کجا گفتم من چه دینی دارم ؟ شما کج فهم هستید کلن فهم کردن برایتان سخت است! زور نزنید گیرپاژ میکنیدارتباطی نداشت، نه از شما خواستم عدم وجود خدا را اثبات کنید و نه پرسیدم دین شما چه دینی است
از شما خواستم عدم وجود خدا را اثبات کنید
اگر محتوای آن لینک را کامل خوانده بودین به پاسخ خود میرسیدین !!!
اگر قرار باشد کسی چیزی اثبات کند اون شما هستید نه من.....آیا توانایی دارید وجود خود را ثابت کنید؟؟؟
ابولاشی نقل می کند که ریچارد داوکینز خدمت امام نقی رسید و عرض کرد: شما چگونه خدایی را میپرستید که نه دیده میشود و نه مدعایی بر وجود آن هست؟ نقی که تازه کتابهای دینی نظام قدیم را دوره کرده بود فرمود: شما چگونه میتوانید به وجود نیروی برق معتقد باشید وقتی که دیده نمی شود؟ داوکینز یک سیم دو رشته را از جیبش درآورد دو سر آن را لخت کرد و در پریز برق فرو کرد و به امام گفت لطفاً این سیم را در دستتان بگیرید. امام مظلوم از همه جا بیخبر ناگهان مانند لامپ 200 وات روشن شد و دود از ریشهایش بلند شد. فریادی زد و سیمها را رها کرد. داوکینز گفت این انرژی برق بود که اثرش را دیدید. در کسری از ثانیه برق تیزی ذوالنقار پدیدار شد و داوکینز به دو نیمه مساوی تقسیم گشت. امام فرمود این دست خدا بود که از آستین من درآمد و شما اثرش را به صورت نصف شدن مشاهده کردید.
از لورنس سامرا
ای بابا این بحث نقد زندیق به این جستار هم که کشیده :)))
کوشا جان یک کلام بگویید نمیتوانید و وجود ندارد، تنها یک چیزی گفتید که گفته باشید! خودتان را خلاص کنید دیگر!
مدعی شدید زندیق نقد شده تمام شده رفته پی کارش گفتیم نشان بدهید الان بیش از یک ماه است دارید دست و پا میزنید که ثابت کنید نقد شده ؟ از عدم استقبال از زندیق () بگیر تا عکس گرفتن از آغاز یک جستار توسط کمال.کمال.کمال.کمال (k.k.k.k) سر هم کردید ولی دریغ از یک نقد تمام شده و پی کارش رفته ی زندیق!!! خوب یک نقد (تنها و تنها یک نقد) که تلنگش در نرفته باشد نشان بدهید قال را بکنید دیگر!
یا اعتراف کنید که نتوانستید! یا مدرک نشان بدهید! یا دست کم بیخیال شوید و خودتان با دست خودتان، خودتان را بیش از این تحقیر نکنید.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)