رودل نمیکنی؟
هندونه و ماست !
رودل نمیکنی؟
هندونه و ماست !
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
ملکوت (06-10-2016)
اخر کدوم خری مشروب با خربزه هندوانه میخوره
به شناسه خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" ﻳَﺎ ﺃَﻳُّﻬَﺎ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺁﻣَﻨُﻮﺍ ﺇِﻧَّﻤَﺎ ﺍﻟْﺨَﻤْﺮُ ﻭَﺍﻟْﻤَﻴْﺴِﺮُ ﻭَﺍﻟْﺄَﻧْﺼَﺎﺏُ ﻭَﺍﻟْﺄَﺯْﻟَﺎﻡُ ﺭِﺟْﺲٌ ﻣِﻦْ ﻋَﻤَﻞِ ﺍﻟﺸَّﻴْﻄَﺎﻥِ ﻓَﺎﺟْﺘَﻨِﺒُﻮﻩُ ﻟَﻌَﻠَّﻜُﻢْ ﺗُﻔْﻠِﺤُﻮﻥَ * ﺇِﻧَّﻤَﺎ ﻳُﺮِﻳﺪُ ﺍﻟﺸَّﻴْﻄَﺎﻥُ ﺃَﻥْ ﻳُﻮﻗِﻊَ ﺑَﻴْﻨَﻜُﻢُ ﺍﻟْﻌَﺪَﺍﻭَﺓَ ﻭَﺍﻟْﺒَﻐْﻀَﺎﺀَ ﻓِﻲ ﺍﻟْﺨَﻤْﺮِ ﻭَﺍﻟْﻤَﻴْﺴِﺮِ ﻭَﻳَﺼُﺪَّﻛُﻢْ ﻋَﻦْ ﺫِﻛْﺮِ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻭَﻋَﻦِ ﺍﻟﺼَّﻠَﺎﺓِ ﻓَﻬَﻞْ ﺃَﻧْﺘُﻢْ ﻣُﻨْﺘَﻬُﻮﻥَ ﺍﻟﻤﺎﺋﺪﺓ: 90 ، 91
"
"ای هرآن کَسهایی باورید اگرِ چه هوشپوشُ آسان گشته غمارُ سهم نماد گذاریها هم تیرهای نشانه گیر قرعه پلیدی از کاری سرکش باز جسته شویدش تا انگیخته تان رستگار میشوید * اگرِ چه هدف میدارد سرکشگستر که پدیدار میسازد میانتان دشمنیها نیز کینه ها در هوشپوشُ آسانگشتهُ بند میشودتان بارهء یادگوییِ خداوندُ بارهء پیوست نماز باز اینجا شما پایان میبرید؟ 90،91 خوان "
ببینید بهترِ از آسیبهای مدهوش ساز گوییم ، من که پیش پزشک رفتم میگویم نوشیدنی درمانگر دارای اتانول واسم ننویس یا میگویمشان که روش بهتری برای درمان گزینید،که اینها انگیزانِ کمهوشیاری یا بد اندیشیمان نشود شاید تکه قرص های درمانی نیز در تن ساخت الکل یا روانویرانساز کند که خوشم نمی آید خوردنشان نیز سرنگی های اینچنین ،پناه بر خداوند که ازش خواهم مرا تنها مگذاردُ برپاساز پیوست نماز دارد
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
Timsar (06-12-2016)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)