• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 45

جُستار: سفسطه ی فرد یکسان بین!

Hybrid View

سخنور یکم
      Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
      Overall activity: 99.4%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      از ایشان 76 بار در 73 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به شناسه خداوند مهرگستر خیلی مهربان
      " ﻟَﺎ ﻳُﺆَﺍﺧِﺬُﻛُﻢُ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﺑِﺎﻟﻠَّﻐْﻮِ ﻓِﻲ ﺃَﻳْﻤَﺎﻧِﻜُﻢْ ﻭَﻟَٰﻜِﻦْ ﻳُﺆَﺍﺧِﺬُﻛُﻢْ ﺑِﻤَﺎ ﻋَﻘَّﺪْﺗُﻢُ ﺍﻟْﺄَﻳْﻤَﺎﻥَ ۖ ﻓَﻜَﻔَّﺎﺭَﺗُﻪُ ﺇِﻃْﻌَﺎﻡُ ﻋَﺸَﺮَﺓِ ﻣَﺴَﺎﻛِﻴﻦَ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﺳَﻂِ ﻣَﺎ ﺗُﻄْﻌِﻤُﻮﻥَ ﺃَﻫْﻠِﻴﻜُﻢْ ﺃَﻭْ ﻛِﺴْﻮَﺗُﻬُﻢْ ﺃَﻭْ ﺗَﺤْﺮِﻳﺮُ ﺭَﻗَﺒَﺔٍ ۖ ﻓَﻤَﻦْ ﻟَﻢْ ﻳَﺠِﺪْ ﻓَﺼِﻴَﺎﻡُ ﺛَﻠَﺎﺛَﺔِ ﺃَﻳَّﺎﻡٍ ۚ ﺫَٰﻟِﻚَ ﻛَﻔَّﺎﺭَﺓُ ﺃَﻳْﻤَﺎﻧِﻜُﻢْ ﺇِﺫَﺍ ﺣَﻠَﻔْﺘُﻢْ ۚ ﻭَﺍﺣْﻔَﻈُﻮﺍ ﺃَﻳْﻤَﺎﻧَﻜُﻢْ ۚ ﻛَﺬَٰﻟِﻚَ ﻳُﺒَﻴِّﻦُ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻟَﻜُﻢْ ﺁﻳَﺎﺗِﻪِ ﻟَﻌَﻠَّﻜُﻢْ ﺗَﺸْﻜُﺮُﻭﻥ "
      " نمیگیردتان خداوند به شوخی در سوگندنامه ها تانُ ولی میگیردتان به چه گره زدید سوگند نامه ها باز روپوشنده اش خوراندن دَهی برجا نشسته ها ناتوانهایی از میانگینی چه میخورید سزاوار خانواده تان یا پوشاک دادنشان یا چند آزادسازیِ نگه داشته شده دربندی باز کسی نبوده میابد باز روزه گیری سه ای زمانهایی این روپوشنده ای سوگند نامه تان گُداری سخت سوگند خوردید هم نگهداری کنید سوگند نامه تان جورِ این ریز آشکار میکند خداوند تا شما را نشانه هاش تا انگیخته تان خوش بجا می آورید "
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی سارا نمایش پست ها
      سلام و درود راستش جناب مزدک بامداد را باید جدا کنید چون دست کم می توانم بگویم آن فردی که با نام مزدک بامداد با او بحث کردم و آلمانی هم به خوبی می دانست و مسن بود و از ایران در سالهای ابتدای انقلاب به طور قاچاقی فرار کرده بود و.... بسیار فرد مودب و خوش برخورد با سواد یعنی به معنای واقعی کلمه باسواد بود! به طوریکه وقتی برایش کامنت گذاشتم با توجه به برخوردی که از مریدانش دیده بودم در بهترین حالت توقع پاسخ نگرفتن را داشتم ولی ایشان نه تنها پاسخ دادند بلکه حتی خواستند که با ایشان به بحث بنشینم و... نمی دانم شاید آن مزدک بامداد که آلمانی و ترکی خوب می دانست و سره نویسی می کرد و اسلام ستیز قهار و طرفدار سوسیالیسم بود کس دیگری بوده است..........
      با درودی
      ببینید این مزدکی که آوردم تنها برای نمونه مانند سازی بود باز اینی که من باهاش گفتگو کردم نه مهارت داشت نه خوش زبان بود که بنده دیدم بهتر است با همان روش خودش باهاش برخورد کنم،باز اگر به خودم پوسخند میزد آشفته نمیشدم که آغاز کرده بود آفریننده هم آیینش را به بدگویی خوب اندکی فهم داشت تنها گیاهخواری کردن را نکوهش میکرد که گوشت خواری را پذیرا بود باز روش آیین ما هست یا میگفت اینهم اینجا بایستی از دیدگاهش پدافند داشته باشد نه جورِ برخی که همیشه میگویند اینُ بیاندازید بیرون یا هیچی از سخنش نمی‌فهمیم که مغزشان به گمانم خوابیده هست،
      خداوندا مرا برپا ساز پیوست نماز دارُ ابزار مدهوش سازها دود کشی ها دخانیاتی نیز غمار گری را از پیرامونمان دور دارُ اینکاره ها را ناگوارا ساز
      اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان

سخنور یکم
      Level completed: 33%, Points required for next Level: 337
      Overall activity: 6.0%
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      از ایشان 325 بار در 277 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی mbk نمایش پست ها
      به شناسه خداوند مهرگستر خیلی مهربان " ﻟَﺎ ﻳُﺆَﺍﺧِﺬُﻛُﻢُ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﺑِﺎﻟﻠَّﻐْﻮِ ﻓِﻲ ﺃَﻳْﻤَﺎﻧِﻜُﻢْ ﻭَﻟَٰﻜِﻦْ ﻳُﺆَﺍﺧِﺬُﻛُﻢْ ﺑِﻤَﺎ ﻋَﻘَّﺪْﺗُﻢُ ﺍﻟْﺄَﻳْﻤَﺎﻥَ ۖ ﻓَﻜَﻔَّﺎﺭَﺗُﻪُ ﺇِﻃْﻌَﺎﻡُ ﻋَﺸَﺮَﺓِ ﻣَﺴَﺎﻛِﻴﻦَ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﺳَﻂِ ﻣَﺎ ﺗُﻄْﻌِﻤُﻮﻥَ ﺃَﻫْﻠِﻴﻜُﻢْ ﺃَﻭْ ﻛِﺴْﻮَﺗُﻬُﻢْ ﺃَﻭْ ﺗَﺤْﺮِﻳﺮُ ﺭَﻗَﺒَﺔٍ ۖ ﻓَﻤَﻦْ ﻟَﻢْ ﻳَﺠِﺪْ ﻓَﺼِﻴَﺎﻡُ ﺛَﻠَﺎﺛَﺔِ ﺃَﻳَّﺎﻡٍ ۚ ﺫَٰﻟِﻚَ ﻛَﻔَّﺎﺭَﺓُ ﺃَﻳْﻤَﺎﻧِﻜُﻢْ ﺇِﺫَﺍ ﺣَﻠَﻔْﺘُﻢْ ۚ ﻭَﺍﺣْﻔَﻈُﻮﺍ ﺃَﻳْﻤَﺎﻧَﻜُﻢْ ۚ ﻛَﺬَٰﻟِﻚَ ﻳُﺒَﻴِّﻦُ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻟَﻜُﻢْ ﺁﻳَﺎﺗِﻪِ ﻟَﻌَﻠَّﻜُﻢْ ﺗَﺸْﻜُﺮُﻭﻥ " " نمیگیردتان خداوند به شوخی در سوگندنامه ها تانُ ولی میگیردتان به چه گره زدید سوگند نامه ها باز روپوشنده اش خوراندن دَهی برجا نشسته ها ناتوانهایی از میانگینی چه میخورید سزاوار خانواده تان یا پوشاک دادنشان یا چند آزادسازیِ نگه داشته شده دربندی باز کسی نبوده میابد باز روزه گیری سه ای زمانهایی این روپوشنده ای سوگند نامه تان گُداری سخت سوگند خوردید هم نگهداری کنید سوگند نامه تان جورِ این ریز آشکار میکند خداوند تا شما را نشانه هاش تا انگیخته تان خوش بجا می آورید " با درودی ببینید این مزدکی که آوردم تنها برای نمونه مانند سازی بود باز اینی که من باهاش گفتگو کردم نه مهارت داشت نه خوش زبان بود که بنده دیدم بهتر است با همان روش خودش باهاش برخورد کنم،باز اگر به خودم پوسخند میزد آشفته نمیشدم که آغاز کرده بود آفریننده هم آیینش را به بدگویی خوب اندکی فهم داشت تنها گیاهخواری کردن را نکوهش میکرد که گوشت خواری را پذیرا بود باز روش آیین ما هست یا میگفت اینهم اینجا بایستی از دیدگاهش پدافند داشته باشد نه جورِ برخی که همیشه میگویند اینُ بیاندازید بیرون یا هیچی از سخنش نمی‌فهمیم که مغزشان به گمانم خوابیده هست، خداوندا مرا برپا ساز پیوست نماز دارُ ابزار مدهوش سازها دود کشی ها دخانیاتی نیز غمار گری را از پیرامونمان دور دارُ اینکاره ها را ناگوارا ساز
      پیشتر عرض کردم شاید هم این جناب مزدکی که بنده مفتخر به هم کلامی با ایشان شدم با این جناب مزدک که در دفترچه بوده اند یکی نباشند. هر چند بنده صندلی داغ جناب مزدک دفترچه را که خوانده ام و خب با توجه به گفته های هر دو مزدک در مورد زندگی شخصی و تفکرات و.... به احتمال بالا هردو یکی باشند.

البته ناگفته نماند این جناب مزدکی که با ایشان افتخار هم صحبتی یافتیم از آن اسلام ستیزان قهار بودند و از آن به اصطلاح دانه درشتها بودند که با امثال دکتر سروش و کدیور و... وارد بحث می شده و اتفاقا یکی از آنها هم به ایشان گفته بوده تو چرا به نام اصلیت وارد بحث نمی شوی که ایشان پاسخ داده که به خاطر اعضایی از خانواده اش که در ایران هستند!

ولی واقعا آن فردی که من دیدم بسیار بسیار با سواد بود و البته مهربان و خوش برخورد، پارسی گری هم می کرد و با مهربانی ایرادات زبانی ما را رفع می کرد:)) راستی ماه رمضان در پیش است اگر دلتان خواست برای این کمترین هم دعایی کنید.

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      " ﻭﻣﻨﻬﻢ ﻣﻦ ﻋﺎﻫﺪ ﺍﻟﻠﻪ ﻟﺌﻦ ﺁﺗﺎﻧﺎ ﻣﻦ ﻓﻀﻠﻪ ﻟﻨﺼﺪﻗﻦ ﻭﻟﻨﻜﻮﻧﻦ ﻣﻦ ﺍﻟﺼﺎﻟﺤﻴﻦ ‏ 75 ﻓﻠﻤﺎ ﺁﺗﺎﻫﻢ ﻣﻦ ﻓﻀﻠﻪ ﺑﺨﻠﻮﺍ ﺑﻪ ﻭﺗﻮﻟﻮﺍ ﻭﻫﻢ ﻣﻌﺮﺿﻮﻥ ‏ 76 ‏ ﻓﺄﻋﻘﺒﻬﻢ ﻧﻔﺎﻗﺎ ﻓﻲ ﻗﻠﻮﺑﻬﻢ ﺇﻟﻰ ﻳﻮﻡ ﻳﻠﻘﻮﻧﻪ ﺑﻤﺎ ﺃﺧﻠﻔﻮﺍ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﺎ ﻭﻋﺪﻭﻩ ﻭﺑﻤﺎ ﻛﺎﻧﻮﺍ ﻳﻜﺬﺑﻮﻥ ‏ 77 ‏ ﺃﻟﻢ ﻳﻌﻠﻤﻮﺍ ﺃﻥ ﺍﻟﻠﻪ ﻳﻌﻠﻢ ﺳﺮﻫﻢ ﻭﻧﺠﻮﺍﻫﻢ ﻭﺃﻥ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻡ ﺍﻟﻐﻴﻮﺏ ‏ 78 ‏"
      " هم ازِشان کسی پیمان بسته خداوندُ تا اگر آورده شویم از بیشتر داریش تا راستکردار میشویمُ تا میباشیم از سازنده کارها 75 باز تا چه آورده شدند از بیشتر داریش تنگ نگر شدند بِهِش هم رو کج کردندُ آنها فراخ گذارهایی 76 باز دنباله شان دو پرداختن دوچهرگی در دلهاشان تا زمانی روبرومیشوندش به چه پشت کردند خداوندُ چه نوید دادندشُ به چه دروغ میپنداشتند 77 آیا نبوده میدانند که اگرِ خداوند میداند رازُ پچ پچشان هم که اگرِ خداوند خیلی دانایی پنهانها را 78 "
      پیشتر عرض کردم شاید هم این جناب مزدکی که بنده مفتخر به هم کلامی با ایشان شدم با این جناب مزدک که در دفترچه بوده اند یکی نباشند. هر چند بنده صندلی داغ جناب مزدک دفترچه را که خوانده ام و خب با توجه به گفته های هر دو مزدک در مورد زندگی شخصی و تفکرات و.... به احتمال بالا هردو یکی باشند.

البته ناگفته نماند این جناب مزدکی که با ایشان افتخار هم صحبتی یافتیم از آن اسلام ستیزان قهار بودند و از آن به اصطلاح دانه درشتها بودند که با امثال دکتر سروش و کدیور و... وارد بحث می شده و اتفاقا یکی از آنها هم به ایشان گفته بوده تو چرا به نام اصلیت وارد بحث نمی شوی که ایشان پاسخ داده که به خاطر اعضایی از خانواده اش که در ایران هستند!

ولی واقعا آن فردی که من دیدم بسیار بسیار با سواد بود و البته مهربان و خوش برخورد، پارسی گری هم می کرد و با مهربانی ایرادات زبانی ما را رفع می کرد:)) راستی ماه رمضان در پیش است اگر دلتان خواست برای این کمترین هم دعایی کنید.
      ببینید اینها شگردشان برای دام اندازی هست خداوند میگوید که اینها پس از این که بِهِشان خوشی رسانده فراموش میکنند که چه ازش پیشتر درخواست میکردند.دو چهره هستند یا منافق ،که من از خداوند میخواهم مرا همرنگشان مکند، بایستی ناباورها را دوست نگیریم هم همبازگذارها را هر چند نیکوییشان شگفتیمان رساند، خداوندا مرا که با زاری میخواهم به دام فریبکارهای ناباور نیاندازیم پذیرا باشُ براپاساز پیوست نماز دار نه ناباور جور دو سمت پرداخته دو چهره
      اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      بببینید اینها شگردشان برای دام اندازی هست خداوند میگوید که اینها پس از این که بِهِشان خوشی رسانده فراموش میکنند که چه ازش پیشتر درخواست میکردند.دو چهره هستند یا منافق ،که من از خداوند میخواهم مرا همرنگشان مکند، بایستی ناباورها را دوست نگیریم هم همبازگذارها را هر چند نیکوییشان شگفتیمان رساند، خداوندا مرا که با زاری میخواهم به دام فریبکارهای ناباور نیاندازیم پذیرا باشُ براپاساز پیوست نماز دار نه ناباور جور دو سمت پرداخته دو چهره
      چرا دام اندازی؟! آنهایی که اهل دام اندازیند بدنبال سود و منفعت آنهم از گونه ی مادی اش هستند پس به نظر شما واقعا به چه علتی این فرد یا کسانی مانند او باید برای دیگران دام بیاندازند؟ که چه شود؟ ملحد شدن و بی خدا شدن من چه سودی برای این فرد دارد؟ اگر هم این جناب مزدک بامداد از سر دلسوزی می خواهد مرا به راه راست (!) هدایت کند پس چه انسان بزرگواری باید باشد!

به نظرم شما هم دچار سفسطه ی فرد یکسان بین شده اید. همه را دارید با یک چوب می زنید! شما دارید یک آدم اهل اندیشه و روشن اندیش را شیاد و منافق معرفی می کنید یک انسان دو چهره!! در حالی که این فرد آشکارا می گوید که مسلمان نیست و اسلام ستیز است پس چه نفاقی؟ چه دو رویی ای؟ چرا نباید از میان ناباورها دوست بگیریم؟ مگر برای دوستی و کلا مگر در مقوله ی دل هم باید حساب و کتاب داشته باشیم آنهم از گونه ی ایمانیش؟

ابوالحسن خرقانی بر سر در خانقاهش نوشته بود:
      هرکس بدین سرای آمد او را نان دهید و از ایمانش مپرسید
      چرا که آنکس که در سرای ما به نان ارزد در بارگاه خدا به جان ارزد!

در ضمن یک پرسش! شما همه ی افراد خانواده و اطرافیان و آشنایانتان همگی از بیخ مسلمان و خداباورند؟ یعنی هیچ فردی در بین اقوام شما یافت نمی شود که غیر مسلمان یا بی دین باشد! به هر حال گمان برم که در بسیاری از خانواده ها همخوانی عقیدتی بطور کامل وجود نداشته باشد! و چه بسیار خانواده هایی که افراد از دیدِ مذهبی دقیقا در نقطه ی مقابل یکدیگر قرار بگیرند.
      ویرایش از سوی سارا : 06-02-2016 در ساعت 08:39 PM

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      " ﻭَﺩَّ ﮐَﺜﻴﺮٌ ﻣِﻦْ ﺃَﻫْﻞِ ﺍﻟْﮑِﺘﺎﺏِ ﻟَﻮْ ﻳَﺮُﺩُّﻭﻧَﮑُﻢْ ﻣِﻦْ ﺑَﻌْﺪِ ﺇﻳﻤﺎﻧِﮑُﻢْ ﮐُﻔَّﺎﺭﺍً ﺣَﺴَﺪﺍً ﻣِﻦْ ﻋِﻨْﺪِ ﺃَﻧْﻔُﺴِﻬِﻢْ ﻣِﻦْ ﺑَﻌْﺪِ ﻣﺎ ﺗَﺒَﻴَّﻦَ ﻟَﻬُﻢُ ﺍﻟْﺤَﻖُّ ﻓَﺎﻋْﻔُﻮﺍ ﻭَ ﺍﺻْﻔَﺤُﻮﺍ ﺣَﺘَّﻲ ﻳَﺄْﺗِﻲَ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﺑِﺄَﻣْﺮِﻩِ ﺇِﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻋَﻠﻲ ﮐُﻞِّ ﺷَﻲْﺀٍ ﻗَﺪﻳﺮٌ 109 "
      " آرزوشده فراوانی از سزاوار نوشتارُ تا یا کنارزده میشوندتان از چندی باوریتان ،روپوشنده شده هایی کینه ای از نزد خویشهاشان از چندی چه ریز آشکار شده تا براشان درست، باز چشم پوشیدُ درگذرید تا میآورد خداوند به دستورش اگرِ خداوند بر همه چیزی خیلی اندازه گذاری 109 "
      چرا دام اندازی؟! آنهایی که اهل دام اندازیند بدنبال سود و منفعت آنهم از گونه ی مادی اش هستند پس به نظر شما واقعا به چه علتی این فرد یا کسانی مانند او باید برای دیگران دام بیاندازند؟ که چه شود؟ ملحد شدن و بی خدا شدن من چه سودی برای این فرد دارد؟ اگر هم این جناب مزدک بامداد از سر دلسوزی می خواهد مرا به راه راست (!) هدایت کند پس چه انسان بزرگواری باید باشد!

به نظرم شما هم دچار سفسطه ی فرد یکسان بین شده اید. همه را دارید با یک چوب می زنید! شما دارید یک آدم اهل اندیشه و روشن اندیش را شیاد و منافق معرفی می کنید یک انسان دو چهره!! در حالی که این فرد آشکارا می گوید که مسلمان نیست و اسلام ستیز است پس چه نفاقی؟ چه دو رویی ای؟ چرا نباید از میان ناباورها دوست بگیریم؟ مگر برای دوستی و کلا مگر در مقوله ی دل هم باید حساب و کتاب داشته باشیم آنهم از گونه ی ایمانیش؟

ابوالحسن خرقانی بر سر در خانقاهش نوشته بود:
      هرکس بدین سرای آمد او را نان دهید و از ایمانش مپرسید
      چرا که آنکس که در سرای ما به نان ارزد در بارگاه خدا به جان ارزد!

در ضمن یک پرسش! شما همه ی افراد خانواده و اطرافیان و آشنایانتان همگی از بیخ مسلمان و خداباورند؟ یعنی هیچ فردی در بین اقوام شما یافت نمی شود که غیر مسلمان یا بی دین باشد! به هر حال گمان برم که در بسیاری از خانواده ها همخوانی عقیدتی بطور کامل وجود نداشته باشد! و چه بسیار خانواده هایی که افراد از دیدِ مذهبی دقیقا در نقطه ی مقابل یکدیگر قرار بگیرند.
      ببینید خداوند خواهد که ما باورمندها دوست گماشته ناباورها نباشیم خواه فرزندمان خواه هزار پشت بیگانه،
      درباره فرمان بریدن دست دزد هم خداوند گفت:
      " ﻭَﺍﻟﺴَّﺎﺭِﻕُ ﻭَﺍﻟﺴَّﺎﺭِﻗَﺔُ ﻓَﺎﻗْﻄَﻌُﻮﺍ ﺃَﯾﺪِﯾﻬُﻤَﺎ ﺟَﺰَﺍﺀً ﺑِﻤَﺎ ﻛَﺴَﺒَﺎ ﻧَﻜَﺎﻟًﺎ ﻣِﻦَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻭَﺍﻟﻠَّﻪُ ﻋَﺰِﯾﺰٌ ﺣَﻜِﯿﻢٌ "
      " هم مردِ دزدنده هم زنِ دزدنده باز پاره سازید دستهاشان پاداشی به چه اندوختند پند دردناکی از خداوندُ خداوند شکست ناپذیری فرمانرانی "
      خوب میگوید دست دزد را به اندازه دزدی که کرد پاره سازید بردارید نمونه یک خودرو دزدید بهایش اگر یک انگشت میشود هم آن اندازه پاره سازید نیز اگر سد خودرو بود همان بها بیشتر پاره کنید نه که برای یک کفش بزنیم کف دست آقا دزدُ بیاندازیم،"جزاء بما كسبا "
      خداوندا مرا برپاساز پیوست نماز دار

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      " ﻭَﺩَّ ﮐَﺜﻴﺮٌ ﻣِﻦْ ﺃَﻫْﻞِ ﺍﻟْﮑِﺘﺎﺏِ ﻟَﻮْ ﻳَﺮُﺩُّﻭﻧَﮑُﻢْ ﻣِﻦْ ﺑَﻌْﺪِ ﺇﻳﻤﺎﻧِﮑُﻢْ ﮐُﻔَّﺎﺭﺍً ﺣَﺴَﺪﺍً ﻣِﻦْ ﻋِﻨْﺪِ ﺃَﻧْﻔُﺴِﻬِﻢْ ﻣِﻦْ ﺑَﻌْﺪِ ﻣﺎ ﺗَﺒَﻴَّﻦَ ﻟَﻬُﻢُ ﺍﻟْﺤَﻖُّ ﻓَﺎﻋْﻔُﻮﺍ ﻭَ ﺍﺻْﻔَﺤُﻮﺍ ﺣَﺘَّﻲ ﻳَﺄْﺗِﻲَ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﺑِﺄَﻣْﺮِﻩِ ﺇِﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻋَﻠﻲ ﮐُﻞِّ ﺷَﻲْﺀٍ ﻗَﺪﻳﺮٌ 109 "
      " آرزوشده فراوانی از سزاوار نوشتارُ تا یا کنارزده میشوندتان از چندی باوریتان ،روپوشنده شده هایی کینه ای از نزد خویشهاشان از چندی چه ریز آشکار شده تا براشان درست، باز چشم پوشیدُ درگذرید تا میآورد خداوند به دستورش اگرِ خداوند بر همه چیزی خیلی اندازه گذاری 109 "

ببینید خداوند خواهد که ما باورمندها دوست گماشته ناباورها نباشیم خواه فرزندمان خواه هزار پشت بیگانه،
      درباره فرمان بریدن دست دزد هم خداوند گفت:
      " ﻭَﺍﻟﺴَّﺎﺭِﻕُ ﻭَﺍﻟﺴَّﺎﺭِﻗَﺔُ ﻓَﺎﻗْﻄَﻌُﻮﺍ ﺃَﯾﺪِﯾﻬُﻤَﺎ ﺟَﺰَﺍﺀً ﺑِﻤَﺎ ﻛَﺴَﺒَﺎ ﻧَﻜَﺎﻟًﺎ ﻣِﻦَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻭَﺍﻟﻠَّﻪُ ﻋَﺰِﯾﺰٌ ﺣَﻜِﯿﻢٌ "
      " هم مردِ دزدنده هم زنِ دزدنده باز پاره سازید دستهاشان پاداشی به چه اندوختند پند دردناکی از خداوندُ خداوند شکست ناپذیری فرمانرانی "
      خوب میگوید دست دزد را به اندازه دزدی که کرد پاره سازید بردارید نمونه یک خودرو دزدید بهایش اگر یک انگشت میشود هم آن اندازه پاره سازید نیز اگر سد خودرو بود همان بها بیشتر پاره کنید نه که برای یک کفش بزنیم کف دست آقا دزدُ بیاندازیم،"جزاء بما كسبا "
      خداوندا مرا برپاساز پیوست نماز دار
      شما که پاسخ بنده را ندادید که! در ضمن قطع شدن دست دزد و.. که پیوندی به پرسش بنده نداشت! بنده پرسیدم که آیا در خانواده و خویشان شما همه از بیخ دیندار و متدین هستند یعنی هیچ بی دین و غیرمسلمانی بین آنها نیست!؟ و اینطور که از پاسختان دریافتم پس باید همه ی خویشان شما مسلمان باشند که اینقدر راحت سخن از دوست نبودن با آنها می کنید و اینقدر راحت از جدایی میان باورمندها و ناباورها می گویید. برای نمونه کسی که پدرش یا مادرش بی دین است چه؟ پس تکلیف اطاعت از والدین که خدا در قرآن سفارش کرده چه میشود؟ تکلیف محبتهایی که از آن فرد دریافت کرده ایم چه؟ اینکه بخاطر دین و آیینمان بخواهیم بی رحم و ستمگر باشیم نپذیرفتنی است و با خرد و منطق که نه با احساس و عاطفه و دل جور در نمی آید!

سخنور یکم
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      " ﻭَ ﺃَﻗﻴﻤُﻮﺍ ﺍﻟﺼَّﻼﺓَ ﻭَ ﺁﺗُﻮﺍ ﺍﻟﺰَّﮐﺎﺓَ ﻭَ ﻣﺎ ﺗُﻘَﺪِّﻣُﻮﺍ ﻟِﺄَﻧْﻔُﺴِﮑُﻢْ ﻣِﻦْ ﺧَﻴْﺮٍ ﺗَﺠِﺪُﻭﻩُ ﻋِﻨْﺪَ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺇِﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﺑِﻤﺎ ﺗَﻌْﻤَﻠُﻮﻥَ ﺑَﺼﻴﺮٌ 110
      "
      " هم برپاسازید پیوست نمازُ آورید پاکیزهُ چه پاپیش میگذارید برا خودهاتان از بِهی مییابیدش نزد خداوند اگرِ خداوند به چه کار میکنید خیلی بیناییست 110
      "
      شما که پاسخ بنده را ندادید که! در ضمن قطع شدن دست دزد و.. که پیوندی به پرسش بنده نداشت! بنده پرسیدم که آیا در خانواده و خویشان شما همه از بیخ دیندار و متدین هستند یعنی هیچ بی دین و غیرمسلمانی بین آنها نیست!؟ و اینطور که از پاسختان دریافتم پس باید همه ی خویشان شما مسلمان باشند که اینقدر راحت سخن از دوست نبودن با آنها می کنید و اینقدر راحت از جدایی میان باورمندها و ناباورها می گویید. برای نمونه کسی که پدرش یا مادرش بی دین است چه؟ پس تکلیف اطاعت از والدین که خدا در قرآن سفارش کرده چه میشود؟ تکلیف محبتهایی که از آن فرد دریافت کرده ایم چه؟ اینکه بخاطر دین و آیینمان بخواهیم بی رحم و ستمگر باشیم نپذیرفتنی است و با خرد و منطق که نه با احساس و عاطفه و دل جور در نمی آید!
      ببینید درباره دزدی یکی از پاسخها برای اون ناباورِ که چجوری تا کجا دستِ دزد بایستی پاره شود،
      درباره پرسشتان گویم براهمین آیینم دوروبریهام گروهیُ دوستشان نیستمُ رهاشان ساختم باز واسه من بهتر هست چون کسی که با زشتکردارها همنشین شود جورشان میشود،
      خداوندا مرا برپاساز پیوست نماز دارُ آورنده هم دهنده پاکیزه

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پاسخ: 0
      واپسین پیک: 02-24-2016, 08:03 PM
    2. پرسش و پاسخ‌های فلسفی/دانشیک با مزدک بامداد
      از سوی Mehrbod در تالار دانش و فندآوری
      پاسخ: 225
      واپسین پیک: 01-01-2015, 09:41 AM
    3. مکر مسلمانان در خبر رسانی اخبار اسرائیل و فلسطین!
      از سوی Agnostic در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 26
      واپسین پیک: 08-31-2014, 08:56 AM
    4. ارتباط در سلیقه ی موسیقی و شخصیت و ساختار مغز انسان
      از سوی Nocturne در تالار موسیقی و سینما
      پاسخ: 21
      واپسین پیک: 11-08-2012, 01:12 PM
    5. پاسخ: 92
      واپسین پیک: 09-16-2012, 06:08 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید