نوشته اصلی از سوی
Mehrbod
پای احتمال زمانی به میان میاید که امکان باشد.
پرسش این است, آیا
هرگز جمعه میتواند روز آزمون باشد؟
اگر آری,
کِی و چگونه؟
اگر نه,
نوشته اصلی از سوی
Mehrbod
پس در روز چهارشنبه چگونه میتواند جمعه هنوز شمرده شود؟
ارباب شما اصلا نوشته هایم را نخواندید! بنده عرض کردم اگر به 5 شنبه برسیم و امتحانی نباشد و یا اگردر چهارشنبه استاد امتحان را اعلام نکرد که فرداست یعنی 5 شنبه !دیگر کاملا روشن است که جمعه امتحان خواهد بود و غافلگیری هم صفر می شود ولی اکنون پیش خود انگاشتم از انجا که آن دانشجویان استادشان آن استاد است پش باید استادشان هم شیوه ی استدلالی دانشجویانش را بداند و اصلا از روی عمد چنین پرسشی کرده و در یک برداشت دیگر می توان امتحان نداشتن و برگزار نشدن ِ امتحان را نیز جزِ یکی از حالت ها در نظر گرفت! چون در این جا با دو دسته روبرو هستیم دسته ای که برگزار می کند و اجرا می کند حال اعدام و امتحان و هر چیزی و این دسته هست که روز را تعیین می کند! و دسته ی دیگری که از تصمیمِ دسته ی اول تاثیر می پذیرد چه مجرم چه دانشجو ! و این دسته برداشتهایی می کند و استدلالهایی می کند و به نا ممکن بودن ِ اجرا می رسد ولی دسته ی اول ناممکن بودن را عملی می کند. در حقیقت دسته ی دوم یک احتمال به احتمالها می افزاید و سبب افزایش احتمال غافلگیری می گردد.
پ.ن.
بنده تنها دیدگاه خودم را گفتم همین و اصراری هم بر اینکه الزاما آن درست باشد ندارم از همان ابتدا هم عرض کردم.