شرم آور اینه که شما با دروغ سعی دارید یک حرف غلط رو پاچه من بکنید .
شما در مورد شیراز حرف زدید و من گفتم نمیدونم ! ولی در مورد تهران دارید دروغ میگید .
خیلی روشن پیداست که شما از اون منطقه لوکال خودتون فراتر نرفتید و اگر هم رفتید برای تفریح و گردش بوده .
من بالاتر براتون کلی در مورد شرایط کار زنان در تهران نوشتم و بعدش شما میگید یا دختر نبودی یا با کسی در این زمینه ها برخورد نداشتی ؟ نابینا که نیستید ؟ هستید ؟
تشریف مبارکتون رو ببرید تهران ببینید زنهای شاغل آنجا را .
من هم در تمام مدت در مورد مشاغل دولتی با شما حرف نمیزدم - اگر شما هم مدعی هستید وضعیت کاری زنان در بخش خصوصی بده و به زنها کار نمیدند دارید مزخرف میگید و صد البته دروغ میگید .
در طول این بحث ما بارها شاهد بودیم شما در مورد جاهایی که ازشون اطلاعی ندارید خیالپردازی کردید و حرفهای اشتباه زدید . نمونه اش اجبار زنان در اروپا برای رفتن بر سر کارهایی که از نظر شما اخی هستند .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 08:57 pm ---------- ارسال قبلی در 08:55 pm ----------
راسل جان در بخش دولتی بله افتضاحه و کار هم فقط کار دولتی نیست - در کشور های مدرن که اصلن کار دولتی ریشه کن شده . ولی در بخش خصوصی به خصوص جاهایی که خود زنها صاحب مشاغل هستن به هیچ وجه اینطوری نیست .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 08:58 PM ---------- ارسال قبلی در 08:57 PM ----------
آگهی استخدام منشی زن به خاطر پیشنهاد بیشرمانه نیست - به خاطر برخی روابط کاری هستش . ما توی شرکت خودمون وقتی زنگ میزدیم یه جایی میدیدیم یه سیبیل کلفت میگه شرکت فلان بفرمایید بیخیال کار کردن باهاشون میشدیم![]()