گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shirin نمایش پست ها
من تا حالا با هیچ دختری برخورد نداشتم که برای منشی گری سرودست بشکنه
شما ندیدید ، دلیل نمیشه که نباشند - خیلی هم زیادند . و البته اگر پدر و مادرشون پولدار نباشند در اکثریت .

در ضمن من تو شیراز زندگی میکنم و اینجا هم هیچکدوم از دوستان من جدا از خانواده شون زندگی نمیکنن.
در تهران ، اصفهان و تبریز شهرهایی که من دیدم و در یکیشون (تهران) زندگی کردم تا دلتون بخواد دختر هست که تنها زندگی میکنه . اولیش دختر معلم کلاس اول دبستان بنده .

اکثرا هم تحصیلکرده هستن و اکثرا هم یه عمره دارن میگردن دنبال یه کار خوب.
تشریف مبارکشون رو ببرند تهران یا اصفهان یا خارج از کشور اگر به راستی مهارتی داشته باشند براشون کار هست .
من شیراز رو به عمرم هم ندیدم ، ولی شیرازی زیاد دیدم و همشون (چه زن و چه مرد) که در مورد شیراز و ساختمان های به قول خودشون طبق طبق و فراوانی کار و ... خیلی تعریف میکردند . نمیدونم شاید خالی میبستند .

اگه میخواستن منشی باشن کلی وقت بود سرکار بودن.
همه در همه جای دنیا اولش از سطوح پایین شروع میکنند و خودشون رو میکشند بالا . هیچ جای دنیا کسی رو از روز اول در سطوح بالا قرار نمیدند .

منم اگه تو یه دفتر دارم دفترداری میکنم مجبورم. چون نمیخوام به خانوادم وابسته باشم. و ترجیح میدم دستم تو جیب خودم باشه.
مگه دفتر داری کار بدیه ؟

برعکس شما اول من اومدم دفتر زدم از بس به خاطر دختر بودنم برام مشکل درست میشد به کل دفترو بستم بعد رفتم سر برای دیگران کار کردن و هیچوقت هم از شغلم راضی نبودم.
چه مشکلی براتون دست شد ؟ چرا برای این همه خانوم که در تهران سالن بدنسازی و آموزشگاه و آرایشگاه و مدرسه و ... دارند مشکلی درست نشده تا حالا ؟

در ضمن من هیچجا خصوصیات رفتاری رو به کل پسرای ایرانی تعمیم ندادم و مثل شما که شدیدا رو همه دخترای ایرانی تاکید میکنی تاکید نکردم.
بله من روی تمام دختران ایرانی (اونهایی که توی ایران بزرگ شدند) تاکید میکنم و میگم فقط دوزش در دخترهای مختلف کم و زیاده . در مورد پسرها هم همین طوریه - مگه میشه شما در جامعه ای رشد کنی و ازش هیچ تاثیری نگیری ؟ شاید در آینده و وردو به یک جامعه ی جدید یا با مطالعه برخی ایرادهای فرهنگی - رفتاری خودت رو اصلاح کنی ولی به هر حال از اولش این طوری که الان هستی نبودی . اون کسانی هم که متوجه فرهنگ عقبمانده و رفتار اشتباهشون میشند و اصلاحشون میکنند انگشت شمارند . یعنی اصلن نمیشه جزو رفتار اکثریت جامعه رفتارشون رو به حساب آورد .

یکی از دلایلی که زنان ایرانی اقدام نکردن برای به دست اوردن حقوق مساوی این هست که نمیدونستن حقوق مساوی چیه. فکر میکردن همه چی درسته. و اینکه بخشی از مایملک مرد هستن طبیعی هست. هر چند هنوز طرز فکر بسیاری از زنان ایرانی هست.
مگه قرار بوده بدونن ؟ اصولن مغز به درد همین مساله میخوره که بشینی فکر کنی و خوب و بد رو بسنجی ! در جوامع غربی هم که زنان امروز از حقوق مساوی برخوردارند یک سری زن نشستند به مغز مبارکشون فشار آوردند و متوجه شدند که یک جای کار میلنگه و برای همین جنبش های فمنیستی به راه انداختند .
اینکه زن ایرانی از اون ابتدا که جامعه ی ایرانی وجود داشته ( ۷۰۰۰ سال پیش) تا به امروز به مغزش فشار نیاورده هم خود مشکلیست جانم .

زن ستیز از نظر من کسی هست که زن رو به عنوان یه انسان که حق کار و زندگی و حق لذت بردن از زندگی داره به رسمیت نمیشناسه و اونو یه موجود انگل و طفیلی که وابسته به مرد هست میدونه.
کجا بنده زن رو مایملک مرد دونستم ، حق و کار و زندگی و لذت بردن از زندگی رو هم براش قایل نشدم یا وابسته به مرد دونستمش ؟ نشانم بدهید .
بر عکس من همه جا دارم میگم زن ایرانی مشکل داره و کار رو عار میدونه و به همین خاطر نمیتونه مستقل باشه و این خوب نیست - یعنی هدف بنده اینه که به زور هم شده به زن ایرانی یاد بدم که باید مستقل باشه و انقدر فیس و افاده ای نباشه . بعد شما دارید به من میگید زن ستیز ؟ خنده داره !

یا کسی که زن رو دارای حق کافی برای اینکه برای خودش تصمیم بگیره نمیدونه. یا از شرایط برابر زندگی و کار برای زنان حرصش میگیره. مثل شما.
باز هم مزخرفات به هم بافتید که ! من کجا این چرندیاتی که شما نوشتید رو گفتم ؟
شما میگید زن باید امتیایزات اضافی داشته باشه بنده هم میگم بیخود میگید . این شمایید که وقتی ما میگیم حق سرپرستی کودکان را از پیش به زن دادن مزخرف است داغ میکنید . چیزی که من نوشتم موجوده نه بیسواد هستید و نه مشکل بینایی دارید برید دوباره بخونید .
حرف شما درست مثل حرف جورج اورول در کتاب قلعه حیوانات هستش :
همه حیوانات با هم برابرند ولی برخی برابر ترند

شما هم همین رو میگید :
زن و مرد برابرند و لی زنها برابر ترند .

این طوری که تا اینجا پیش رفتیم این شمایید که نگاهی مرد ستیزانه دارید نه بنده ! و با این حال من شما رو به مرد ستیزی متهم نکردم و نمیکنم کاری که شما از روی عصبانیت چندین بار انجام داده اید و با بافتن مزخرفات به هم باز هم دارید انجام میدهید .

برای نمونه حتا یکی از تعاریفی که شما ارایه کردید در تمام طول سخنانمان با هم به ما نمیچسبد ! ولی همانها در رابطه با مردها حد اقل به خودتان میچسبد !

یعنی اینجا :

یا از شرایط برابر زندگی و کار برای زنان حرصش میگیره
شما در طول حرفهاتون از شرایط کاملن برابر برای زنان و مردان ابراز نا خرسندی کردید و یک سری حق و حقوق اضافی برای زنان قایل شدید که ما هم ردش کردیم و گفتیم حرف بیخود است . میخواید نشونتون بدم ؟

شما هنوز تعریف شرابط برابر رو نمیدونید جانم و مدام به همه حمله شخصی میکنید .
دلیل نمیشه چون شما زنید و به زن در ایران ستم شده در طول تاریخ بخوایم حق و حقوقی فراتر از آنچه برای مردان قایلیم برایشان قایل شویم .