Nikzad Mehrazmanesh (02-21-2016),Nilftrondheim (02-21-2016),sonixax (02-21-2016)
دیده ام، اما یادم نمیاید جایی ادعا کرده باشم تنها با سایکوپت بودم میتوان به ثروت رسید. به جایش تا دلت بخواهد زندانی فعال از نظر جنسی دیده ام، تا جایی که همدیگر را نیز مورد عنایت قرار میدهند.
همینقدر وظیفه ام میدانستم که ریشه "بازی" را برای خوانندگان اینجا تبیین کنم، پاسخگویی به واکنش پسیو-اگرسیو طرفداران آن دیگر از وقت من خارج است.![]()
I am a degenerate
چرا من میان شما و آن مرحوم آندد این اندازه احساس وجود شباهت میکنم؟!
ثروتمند بودن با دسترسی بلاشرط و نامحدود به کس داشتن یکسان نیست.
شما در پست پیشین این دو را یکی گرفتید که مطلقا نادرست است.
بازی برای قدرت و ثروت با بازی برای کس هم تفاوتهای ماهوی فراوان دارد.
بنابراین شما میتوانید بازی برای ثروت را به خوبی بدانید و ثروتمند هم بشوید
اما این دلیل نمیشود به بازی برای کس نیازی نداشه باشید.
آنتیسوشیال بودن هم در سوشیالی که اندویژالیتهی افراد را بطور روزافزون
لیمیت میسازد و نیدهای مشروع و ناچرال افراد را با متدهای متنوع (از قبیل
همین لیبلهایی{آنتیسوشیال} که شما استیک میکنید روی ما) سرکوب
میکند خودش یک ارزش محسوب میشود.![]()
ویرایش از سوی Dariush : 02-21-2016 در ساعت 03:36 PM
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Nilftrondheim (02-21-2016)
من فمینیست نیستم! قبلا هم به آرش گفتم که اگر زنها خودشان از پس کارهایشان برمیایند چرا قویترین فمینیست این سایت یک مرد است؟ که به گمانم باعث تشکیل سیکل پارادوکس در مغز وی و ترکیدن کله آن مرحوم گردید.
از قضای روزگار ثروتمند بودن با دسترسی بلاشرط و نامحدود به کس داشتن یکسان است.نخواستن و نتوانستن دو مفهوم جدا از هم هستند. همان بیل گیتز که بتای مفلوک خوانده شد اگر اراده کند میتواند با تعدادی زن بخوابد که تنها توسط طول عمر او محدود می شود. اگر بخواهم بی پرده حرف بزنم باید بگویم بازی ماسک موفقیت، محبوبیت و ثروت بر چهره ولگرد آسمان جل است و این گزاره شما هم چیزی جز مصداق گربه دستش به گوست نمیرسد نیست. من نمیگویم داشتن غریزه جنسی مذموم است،
میگویم اگر هوش و مهارت لازم برای بازی را دارید، در راه کس هدر نکنید و در جایی سرمایه گذاری کنید که بیش از 20 دقیقه طول میکشد.
هر جور راحتید، فقط فراموش نکنید که سوسایتی به آن واکنش نشان خواهد داد، زمانی که به عنوان دروغگو، فریبکار، خودخواه، غیر قابل اعتماد و ... انگشت نما شدید غبطه خواهید خورد که چرا کوپون هایتان را در راه اهداف با ارزش نسوزاندید.بد نیست دفعه بعد که امیر ظهور کرد از زندگی غیر جنسی اش هم بپرسید.
I am a degenerate
Mehrbod (02-26-2016)
سلام
من مطالب رو دنبال میکنم زیاد دانشجو هستم
میشه از اساتید کس باز
چنتا راه کار برای جلو رفتن و سر صحبت تو باز کردن با دخترا بگید
مخصوصا تو خیابون
و لب ساحل و کافه ها
و همچنین جا های شلوغ مثلا همایش های مردمی
من تو مورد حلو رفتن مشکل دارم
بیشتر اوقات جواب ن می شنوم
اساتید نادرست, درست آن میشود استادان.
لب ساحل هم همان دریاکنار یا باریکتر, دریابار است.
برای آغاز کردن گفتگو هر کس و شعری که دوست دارید میتوانید بگویید, درونمایهی سخن شما ۱۵%, شیوه و رفتار و
خودباوری (اعتماد به نفس) هنگام گفتن آن ۳۵%, خوشپوشی ۳۰% و ۲۰% پایانی هم اینکه نیازمند (needy) به چشم نیایید. بدو بدو
سر گفتگو را باز نکنید, نخست با چشم بازی کنید, سپس چند تا نگاه بیندازید و سرانجام لبخند بزنید و یک چیزی, هر چیزی بگویید.
چشمداشت خودتان را هم همیشه ۰ نگه دارید, بدینگونه که جوری سر سخن را باز
کنید که اگر نه شنیدید گویا هیچ رخ نداده و به دنبالهی کارتان بپردازید = بُرد بُرد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)