قبلا کافر مقدس و حالا کوروش.. اعضای سایت دارن کمتر و کمتر میشن.حالا چه گفته بود؟ من همه پستها رو نمی خونم ولی ندیده بودم فحش بده. البته تکرار کنم که من همه پستها را نمی خوانم.
حضرت زهرا جنده آل محمد: تن زن عورت است
موی سر حضرت زهرا و زنان مومن به اسلام موی زهار است پس سرشان مامله و حجاب اجباری است.
کون لق بی بی دو عالم حضرت زهرا تعالی
امام زمان مفعول است ... وارث پیغمبر است
sonixax (07-31-2015)
خوب پس بخوانید :
که البته این آخری اعترافش به آیدی سازی فله ای هست و البته نمیدونه که من حتا یک دونه از اون آیدی ها رو هم اخراج نکردم :)) همش کار باقی دوستان بوده.
توی دو تا پست اینها رو نوشته! باز هم بوده که اول بهش اخطار داده شد ولی بی توجهی کرد.
البته هنوز هم با چندین شناسه ای که پیشتر ساخته بوده هنوز اینجا فعاله! کافیه یک سوتی بده تا اونها رو هم اخراج کنیم.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
بابا چقدر سخت گیرین شما، فحش که چیز بدی نی! ملت هر روز دارن خروار خروار فحش بار هم میکنن تو خیابون، اینجا هم یه نمونه ی کوچیک از همون خیابونه هر کسم طبق منش خودش رفتار میکنه. من شخصن به ت... نیست هر کی میخاد هر چی بهم فحش بده (ترسیدم بنویسم به تخمم بعد منم اخراج کنید خخخخ) از این به بعد هرکی اینجا دعواش شد مستقیمن به من فحش بده (من فحش خورم ملسه. با فحشم تحریک نمیشم) اینجوری دیگه همدیگرو هم اخراج نمیکنین خخخ (احساس کدخدا بودن بودن بهم دست داده)
Moshref (08-03-2015)
thought (02-16-2016)
من هم موافق با اخراج کردن نیستم شما هم مقصری بیخودی کل کل میکنی وقتی میبینی طرفت بحث رو فرسایشی میکنه بیخال جواب دادن نقل قول شو تا به اینجاها نکشه
بزار طرفت بگه من برنده شدم، قهرمان شدم. خب به تخمم
Moshref (08-05-2015)
به چه دلیلی جناب فدایی رهبر از فروم اخراج شدند؟! به دلیل حق گویی و صداقت؟!! عجب آزادی بیانی دارید که تاب اندکی شنیدن ِ حرفِ حق را ندارید!
در جایی که کلاغ ها خوش صدا ترینند بلبل بودن گناه کمی نیست!!!
thought (02-16-2016)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)