حالا اگر این مدل دخترها با یه پسری برخورد کنند که واقعن دوستش داره و بعد بزنند دک و پوز طرف رو بیارند پایین تکلیف چیه ؟ اون موقع عادلانه هستش ؟ میدونید در بسیاری موارد که طرف متوجه اشتباهش شده دست به خودکشی زده ؟! (چه پسرش ، چه دخترش) .
این رفتار انتقام جویانه الان حتا در موزیک ها هم داره خودش رو نشون میده - الاهی کور بشی دهنت سرویس شه بیریخت فلان فلان شده !
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:20 am ---------- ارسال قبلی در 01:18 am ----------
میشه توضیح بدید از قبل حق سرپرسی کودکان را به زن دادن چه طوری شرایط کاملن برابر ایجاد میکنه ؟!
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:24 AM ---------- ارسال قبلی در 01:20 AM ----------
هوادار جان شک نکن که فقط در ایران این طوریه !
در خارج از ایران وقتی یک دختری میگه ازش سوء استفاده شده که بهش تجاوز کرده باشند (rape) . وقتی خودش خواسته و با طرف سکس کرده که دیگه اسمش سوء استفاده نیست !
همون طوری که گفتم متاسفانه دختر و پسر ایرانی دچار نوعی پارانویای وحشتناک هستند و فکر میکنند طرف مقابل مدام در فکر فریبشونه !
اگر دختر ایرانی فکر میکنه که پسر ایرانی برای سوء استفاده جنسی طرفش میره ، پسر ایرانی هم این فکر رو میکنه که دختر ایرانی به خاطر پولشه که طرفش میره - یعنی یک حس شک دوطرفه هستش برای همین دو طرف مثل خروس جنگی میوفتند به جون هم .
من خودم آدمی میشناسم که تیپ و قیافه خیلی داغونی داشت و ردفت با یه دختری حرف بزنه طرف در جا پسش زد - به محض اینکه فهمید اون بابا ماشین ۴۰۰ میلیونی سوار میشه دختره رفته بود و دور و برش میچرخید و ... حتمن شما هم این جور چیزها رو دیدید .