@Mehrbod
یه سوال ! اگه پیام خصوصی بفرستیم برا کاربری از طریق ایمیلش متوجه میشه ؟
@Mehrbod
یه سوال ! اگه پیام خصوصی بفرستیم برا کاربری از طریق ایمیلش متوجه میشه ؟
Je pense, donc je suis
خواستن توانستن است. من هم نمیدانستم ولی پیدا کردم, پس شما هم میتوانید ..! (:
دیگر اینکه چرا رقیب, من تنها گفتم یک کاربرنامی که به نگر میامد @سارا بود را پیدا کردم, بویژه اینکه نگارش یکسانی داشت: شخصیتشناسی از روی نگارش - دفترچه
اگر دوست دارید یک راهنمایی هم برای این چیستان ِ جُستارجویی میکنم: stalker.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Secular (10-12-2015)
ای بابا مگه شما گلوت پیشش گیر کرده؟ اینجوری نیگامون نکن ما جوانمردی هم سرمون میشه ها! عمرن بذارم دستت به دختره برسه بحد کافی اینجا چزوندیش بسه:-) حالا این داستان دراز رو اگه ممکنه بگو:-) من که بی خوابی زده به سرم . الان داشتم دوباره پستای پاتوقش رو مرور می کردم دیدم حتی خودش هم همین سوال رو ازتون کرده :-) (عجب شوالیه ای هستم من! ) ولی شما جواب دادی بخاطر بالا بودن خودآگاهیته!!! پ بگو چقدر از بالا بودن خودآگاهی بدش میومد!!!! شما واقعا در نزد دختران بسیار محبوبین :-)
Je pense, donc je suis
@Mehrbod
خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی با شما. این نصیحت رو هم از من داشته باش هر وقت از دختری خوشت اومد زیاده از حد سر به سرش (teasing) نذار. ولی کاش علتش رو بهم میگفتی آخه واقعا خنده داره برام یه بی خدا و یه درویش
Je pense, donc je suis
به دید از تنها چیزیکه بایستی کلافه شوید همان زمختنگریست.نوشته اصلی از سوی Secular
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
زمخت نگری دیگه قبول کن! همینکه میای میگی منش مسلمانی و مسلمانی و اینا ...رو برای همه مسلمونا میدونی میگم زمخت نگرین. چون هر مسلمونی یه منشی داره یه رفتاری داره. شما یه سر برو همون فاروم شیعی خودت دستت میاد که مسلمون داریم تا مسلمون:-) این دختره رو اونجا کافر خوندن این بدبختم بیچاره ناراحت شد گف اگه منو مسلمون نمی دونین سرگردان بخونین ولی کافر نه:-)
Je pense, donc je suis
هماکنون 14 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 14 مهمان)