سرباز داعش در لحظات قبل از تجاوز به دختر ۱۲ ساله ایزدی مذهب٬ مصرانه برای او توضیح میداد که تجاوز جنسی علیه او توسط این جنگنده٬ نه تنها گناه نیست٬ بلکه قرآن این عمل را علیه هر غیر مسلمانی تشویق میکند. به گفته این نظامی، تجاوز به این دختر ایزدی گناه محسوب نمی شود بلکه بر اساس قرآن جزو حقوق او به شمار میامد. وی سپس دست و دهان دختر را بست و در کنار تخت شروع به اقامه نماز کرد. التماس دخترک از سرباز برای توقف تجاوز به جایی نرسید و پس از پایان تجاوز٬ جنگنده دولت اسلامی دوباره شروع به اقامه نماز کرد.
دخترک نحیف اندام آنقدربدن کوچکی دارد که یک فرد بالغ می تواند با دو دست دورکمر او را بگیرد. او میگوید: "جنگنده به من گفت که بر اساس اسلام او مجاز به تجاوز کافران میباشد. او به من گفت که با تجاوز به من، او به خدا نزدیک تر میشود. " دخترک در مصاحبه ای در کنار خانواده اش در یک اردوگاه پناهندگان گفت، که اوتوانست پس از 11 ماه اسارت از دست داعش فرار کند.
مصاحبه با 21 تن از زنان و دختران که به تازگی موفق به فرار از دست داعش شده اند، و همچنین بررسی ارتباطات رسمی این گروه، نشانگر این است که چگونه این سنت در اصول هسته ای این گروه گنجانده شده است. بر اساس اطلاعات رهبران محلی، در مجموع 5270 ایزدی در سال گذشته ربوده شده اند، و حداقل 3144 تن از آنان هنوز گرفتار هستند. برده داری جنسی سیستماتیک داعش بطور رسمی از سوم اوت 2014، هنگامی که جنگجویان داعش به روستاهای جنوب کوه سنجار در شمال عراق حمله کردند، آغاز شد.
به پسران نوجوان میگفتند که لباس خود را بالا بزنید و اگر موی زیر بغل داشتند، آنها را همراه با برادران بزرگتر و پدرانشان با خود میبرند. روستا به روستا میگشتد و مردان بالغ را به زمین های اطراف میبردند. سپس آنها را مجبور میکردند که روی زمین دراز بکشند و به رگبار می بستند.
ماه ها بعد حکومت داعش در مجله مجازی خود به وضوح اعلام کرد که برده داری ایزدی ها یک برنامه گسترده از پیش تعیین شده بوده است. در یکی از مطالب این مجله نوشته شده بود: "پس از به اسارت گرفتن زنان و کودکان ایزدی، یک پنجم آنان برای مقامات داعش جهت تقسیم فرستاده میشد و باقی آنان طبق شریعت (اسلام)، میان نظامیانی که در عملیاتهای سنجار شرکت داشتند، تقسیم می شدند."
داعش برای توجیح این عملکرد خود به داستانهایی از قرآن و احادیث اشاره میکنند که به گفته آنان این سنت پیامبر اسلام بوده است.
داستانی دیگر در این حاشیه از زبان یک زن 34 ساله ایزدی که توسط یکی از نظامیان داعشی که ملیت عربستانی داشت، در شهر شادادی در سوریه خریداری و بارها مورد تجاوز جنسی قرار گرفته بود. این زن میگوید که وی بیشتر از خودش نگران دومین برده آن خانه بودم. وی می گوید، من نگران دختر 12 ساله ای بودم که با داشتن خونریزی شدید روزهای متمادی مورد تجاوز قرار میگرفت. این زن میگوید که "این نظامی داعش، جسم این دختر را از بین برده بود و این دختر بشدت عفونت کرده بود. این سرباز داعش همواره از من می پرسید که چرا این دختر بوی بد میدهد و من به وی میگفتم که این د ختر از داخل عفونت کرده و تو باید از او مراقبت کنی. اما این تغییری در عملکرد وی بوجود نیاورد و رنج و عذاب دختر را نادیده گرفت و به کار خود ادامه داده و قبل و بعد از تجاوز جنسی دعا میکرد. من به وی گفتم این تنها یک دختر بچه کوچک است. و اما او در جواب من گفت: نه این یک دختر بچه کوچک نیست بلکه یک برده است و بسیار هم خوب میداند چگونه رابطه جنسی برقرار کند..... و رابطه جنسی من با این دختر موجب خوشنودی خدا می شود."
با سپاس
تیم دیجیتال فارسی – کامران
فرماندهی مرکزی ایالات متحده