Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (08-23-2015)
این انجمن چندتا قانون خیلی حداقلی و ساده دارد که با رعایت آنها
هر کسی میتواند با هر عقیدهای در آن فعالیت داشته باشد. مثلا:
- فروم ایرانی است و لطفا به زبانی آشنا برای ایرانیان بنویسید.
- پستها باید قابل فهمیدن باشد، نه مجموعهای بیمعنی از واژهها.
- اسپم ممنوع است.
تمام این قوانین ساده را شاید یک سال است ایشان هر روز زیر پا میگذارند.
هیچ فرومی این اندازه کسی را تحمل نمیکند. متوجه هستید؟!
به نظر من بهتر است شما هم دست از شلوغبازی و شعار دادن بردارید.
And laugh
sonixax (08-23-2015)
کسی از @Russell خبری ندارد؟ من دلم برای او بس تنگ شده است.
And laugh
مسلمان یاوهگو کم نداریم, ولی به دید من یاوههای مسلمانان بهتر از یاوههای بگوییم فندپرستان (technocrat) است, چون
آنها را اگر ول کرده و تکنولوژی نوین را ازشان بگیرید چیز چندان بدی در نمیاید و عارف و زاهد و .. هم بار میاورند و در چامهسرایی هم دستی دارند.
پس باشد که در زندگی سادهیِ بی دفترچهای همچنان صفا کنند.
نه او اسپممر بود و دستور زبان هم سردر نمیآورد. اینجا یک کمترینهای از دستور زبان نیاز است. جدای
آن در هر جُستار یک مشت آیهیِ بی سر و ته چسباندن دیگر پا را از فرش خود بیرون بردن است.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
این نوشته ی ایشان را ببینید در جواب به کورش ایران است که بر او خرده گرفته بود که چرا در وسط بحث بین من و sonxiax آمده ای و mbk هم چنین جواب داده بودند :
ایشان فقط دوست دارند در جستاری مشارکت داشته باشند قصد ترول کردن و مسخره بازی و.. را ندارند دوست دارند نظرشان را بگویند همین. البته قبول دارم با توجه به جستار شما که فقط باید در آن شعر و غزل و دوبیتی گذاشت خب واقعا پست نا مربوطی زدنددر این شکی نیست. خب مثلا در جستار موسیقی معماری زمان و معماری موسیقی مکان هم ایشان تقریبا یک همچین پستی را گذاشتند که ربطی به موضوع نداشت. هر چند شما صاحب اختیارید فقط می خواهم خدمتتان عرض کنم ایشان خیلی انسان ساده و بی آلایشی هستند و قصد توهین به شما را نداشتند.همین
با سپاس
اخراج ایشان به معنای اینکه ایشان انسان شروری هستند
یا نامحترم نیست، بلکه تنها به این معنیست که ایشان
نمیتوانند در این سایت فعالیت کنند. همین! از دنیای
اینترنت ایشان را بیرون نکردیم، تنها از یکی از بیشمار
سایت دیگری که ایشان میتوانند در بقیهشان فعالیت
داشته باشند بیرونشان کردیم. امیدوارم از ما دلخور
نباشند.
And laugh
sonixax (08-23-2015)
من هم در این زمینه با شما موافقم که ایشون واقعا عمدی در کار نداشتن ... اما شاید در جریان نباشید که چندین و چند بار در این زمینه بهشون تذکر داده بودیم که رعایت کنید و مطالب مرتبط و قابل فهم ارسال کنید اما نمیدونم چرا متوجه نمیشدن . به ما هم حق بدید که نظم فورم برامون اولویت داشته باشه !! فردا یکی بیاد تو این انجمن اصلا رغبت نمیکنه تاپیک ها رو بخونه . تا الان دلمون نیومده بود اخراجش کنیم اما خب دیگه داریوش دل رو زد به دریا ...
عارف را شما می توانید در اوج تکنولوژی هم ببینید نمونه اش استاد سیدعباس معارف که هم فیزیکدان بود و هم فیلسوف ( شاگرد خلف دکتر فردید) . یک سوال شما اصلا به اصالت وجود اعتقاد دارید؟ انسان موجودی مستقل از تکنولوژی و.. است چه باشد چه نباشد انسان رفتارهای خودش را دارد. آنزمان که تکنولوژی نبود مسلمانی به خونخواری تیمور لنگ داشتیم و که حافظ قرآن بود و درست همعصرش یک مسلمان حافظ قرآن دیگری بنام شمس الدین محمد حافظ داشتیم. پس اینقدر انسان را بصورت تابعی از محیط نشان ندهید.
عرفان و عارف هم ربطی به اسلام ندارد در قبل از اسلام هم عارف داشتیم همین گاتا ها را اگر خوانده باشید داستان زرتشت دقیقا یک داستان عارفانه است با قصیده ی مروارید که در زمان اشکانیان سروده شده است سراسر عارفانه است چیزی درست شبیه عقل سرخ سهروردی و حی بن یقظان ابن سینا.
شما که باید از اینجور آدمها که از تکنولوژی دور هستند خوشتان بیاید:))
فکر کنم ایشان اهل سیستان و بلوچستان باشند چون مثلا پوسخند را بجای پوزخند را بکار می بردند.
راستش من قبل از اینکه اینجا ثبت نام کنم به این سایت زیاد می امدم و پستها را می خواندم در ابتدا فکر می کردم ایشان هم یک پارسیگر هستند:))) ببخشید قصد جسارت نداشتم اخه یکم از پارسی دور افتاده ام اعتماد بنفسم رادر این زبان از دست داده ام !
من ستیزی با اینها ندارم, سخن این بود که یاوهگویی مسلمانان به خودی خود بدی
آنچانی دربر ندارد, ولی در تمدن و گسترش تکنولوژی همینها — بمانند هزاران چیز دیگر — خطرناک میشوند.
او که شبانه روز اینجا داشت با اینترنت آیه کپی پیست میکرد, چگونه از تکنولوژی دور بود؟
این واژه بوده:
پوستخنده —> پوسخند —> پوزخند
ولی امروز پوزخندآور است کسیکه بگوید پوسخند.
اینها, زبان پارسی و .. هیچکدام آسیبگاه ( = نقطه ضعف) من نیستند و بود و نبودشان اهمیت اندکینوشته اصلی از سوی سارا
دارند; ولی گمان میکنم از جستار دیگر و نمایش قلدرمأبی خدا؟ از سوی من کینه به دل گرفتهاید.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
عجب! پس آمریکا چرا به دانشجویان مسلمان پذیرش می دهد و حتی این امکان را فراهم می سازد که در رشته هایی مثل مهندسی ادامه تحصیل دهند ؟ آیا نمی گوید پس فردا اینها به سرزمین خود بازگردند و شروع به ساخت سلاح های کشتار جمعی کنند؟
ایشان به تکنولوژی دسترسی داشتند ولی انسان مدرنی نبودند. شما مثلا در یک روستایی می روید و می بینید که اهالی آن روستا موبایل دارند آیا آنها آدمهای مدرنی محسوب می شوند ؟ این درست که آنها ابزار مدرن را دارند ولی آدمهای مدرنی نیستند. تعریف آدم مدرن خب مشخص است بنظرتان جناب mbk در دسته ی آدمهای مدرن قرار می گیرند یا سنتی؟
بله قربان می دانم بنده خودم رشته ی دومم ادبیات (literature) هست اگر دقت کرده باشید در گویش های اصیل ایرانی واژگان قدیم پارسی بسیار استفاده می شود
راستش نه بخدا من کینه ای نیستم البته می دانم که از دید شما خب یک موجود خونریز کینه ای می باشم ! ولی بر طبق آیینم نباید کینه ای باشم;)
و آیینم نظر انداختن بر روی خوبان شد
و دینم مهرورزی مهربانی مهرافشانیست
در ضمن بنده پوستم در این فروم کلفت شده است! از همانروز اول دوستان شما ، سلامم را بدارآویختند و در به تکفیرم گشودند!
Mehrbod (08-22-2015)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)