نه خواب از گونه وژداندردی نبود.. برای خودم به یک شیوه از همه بهتر تفسیر میشود آنهم اینکه یکی دو هفتهای است با
دوست دخترم بهم زدم و همه این زمان را به هر چیز دیگری میاندیشیدم بجز رابطهای که داشتم یا روابط آیندهام. با این نگرش
دختری که در خواب بود را میتوان یک رابطه تَوند (potential) دید، ولی طفره رفتن خودم از نگریستن به چهره و بویژه چشمانش
را نپذیرفتن رابطه و در دام عشق نیافتادن. این یک نکته برای منه که کمابیش عاشق هرکسی که شدهام، یک دَم ویژهای آنجا
بوده که نگاهی ویژه و بگوییم شکافنده (نافذی) در چشمان هم کردهایم که مایهی آغاز عشق بوده. در اینجا توی خواب زمانیکه
ناخواسته این نگاه پیش میاید، من آمایشی (ترکیبی) از همه کسانی که عاشقشان بودهام و در رابطه بودهایم و امروز دیگر نیستند را میبینم.
آرایش عجیب را میتوان به ورتایی (variance) احساسها و نادلپذیریای که در رابطههایم بوده دید. چشمان دختر ولی
جدا از دیگر اجزای چهرهاش بود و همان نگاه ویژهای را دارد که بالا گفتم. در خواب بسان یک مانندسازی من میتوانم
خودم را ببینم که دوباره دارم عاشق یک چهرهی نو (=رابطه احساسی دیگری) میشوم، سپس با دریافت این رویداد و پیامدهایش، با
سدایی بلند به خودم میگویم "اوه نه!" و با پایین انداختن و تکاندن سرن، بریختی نه چندان امیدوارانه و نمایشیک، شکست خودم را میپذیرم.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
undead_knight (12-30-2012)
سلام به همگی
اولاً بله قدما به این اتفاق بختک میگفتن, و این موضوع یه دلیل علمی داره. موقع خواب جریان خون در اندامها به حداقل خودش میرسه, کمی قبل بیدار شدن جریان خون در اندامها شروع به نرمال شدن میکنه و این موضوع تا چند ساعت بعد از بیدار شدن ادامه پیدا میکنه. به همین دلیل ورزش سنگین در ساعت اولیه بعد از بیداری میتونه خطرناک هم باشه.
اما اتفاقی که برای شما یا خیلی های دیگه میافته اینه که هوشیاریتون رُ قبل از نرمال شدن جریان خون بدست میارید و میل شما به حرکت کردن باعث میشه چند لحظهایی احساس فلج شدگی بهتون دست بده چون اندامهای شما هنوز فعال نشدن, ریه هاتون باید هوای زیادی جذب کنن و قلبتون باید با شدت بیشتری کار کنه. باحاله نه؟ :)
دوتا عامل باعث تشدید این وضعیت میشن, یکی به پشت خوابیدن و دیگری کم خونی. سنگین بودن معده هم کمک میکنه به این وضعیت. به این علت خون موجود در بدن محدوده و معده جریان خون بیشتری رو برای هضم غذا در اختیار گرفته.
به همین دلیل بهتره که به پهلو بخوابید, سرتونُ روی بالش بذاری تا از سطح بدنتون بالاتر باشه و غذاتون رو چند ساعت قبل از خواب میل کنید.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)