باز بنده آنقدر انصاف دارم که بگویم "در عالم بی خدایی را نمی دانم" و مانند شما قاطعانه حکم ندهم و همه چیز را صفر و یک نبینم. کمی منطقِ فازی هم بدنیست ها!
در ضمن نا پسندیده بودن امری دلیل بر عدمِ وجودش نیست! از اینرو همه ی این چیزهایی که شما لیست کرده اید در هر دو عالم هم با خدایی و هم بی خدایی ناپسند است ولی با اینحال در هر دو عالم رخ می دهد!
هر چند بیشتر منظور شما از عالم با خدایی همان اسلام بود نه؟ آنهم از گونه ی داعشی اش !!
فدایی رهبر(02-09-2016)
منطق فازیتان را بگذارید در کوزه آبش را بخورید!
در عالم با خدایی شما خیلی صریح و روشن به این مسایل دستور داده شده و داشتن IQ کمی بیشتر از سیب زمینی تشخیصش را آسان و ممکن میکند.
قطعا IQ شما بیشتر از سیب زمینیست ولی ایمان باعث شده بیشتر از همان سیب زمینی نتوانید ازش بهره ببرید!
در دینی که شما به آن باور دارید و خودتان را برایش به در و دیوار میکوبید! برای شمای زن (اگر زن باشید) ارزشی برابر یک بیضه مرد در نظر گرفته شده و در کل ناقص العقل معرفی شده اید!
البته بله هیچ کدام اینها نیست و همش الکیست و کار امپریالیسم جهان خوار است :)))))
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Бехзад (02-02-2016)
در اسلام و کتاب خدا ما چیزی داریم به اسم صحبت حشرات و در بعضی قسمت ها پا را فراتر گذاشته و از صحبت درخت و تخته سنگ نام برده میشه ! این مورد در نظر شما با کدام منطق جور در میاد ؟
اسلامی که داعش در حال ارائه اون هست اسلام خالص و رفتاری طبق کتاب هست . کافیه قران رو بخونید تا با دستوران خداوند در مواجه و مبارزه با کفار آشنا بشین .
sonixax (02-06-2016)
شاید بهترین عملکرد بیخدایی رهایی از قید و بند ادیان هست و داشتن ذهنی ازاد)هر چند که بی خدایی هم کم کم داره شبیه دین میشه که پیامبرش دیکنز و داروین میشن )
مشکل اینجاست که در دیانت اعتقادات ،بالاتر و مقدم بر حقوق انسان ها قرار می گیرند.این هست که شخص دین دار، انسان دیگری را به خاطر اعتقادش از بین می برد و حق او را در داشتن حیات در نظر نمی گیرد.
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
آیین باورمندی با نفهمهایی که آسیب سرراستی به باورمندها نزنند کارِ چندانی ندارد پس دلبستگی اعتقاد داریم تا دلبستگی کارکرد هم ارزشمند است پیشتر چکار کردند چه هدفهایی در پیش دارند که همسو با رفتارهاشان برخورد می کنیم،خداوندا زهره از دل ناباورها بگیر هم باورمندها را شکوفا کن
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
والا شما یک کپی –پیست کننده ذهنی و روانی هستید که به تعداد زیادی در ایران یافت می شود.به بیانی از خودتان چیزی ندارید هرچه هست سرهم بندی کردن نوشته های دیگران و تکرار حرف آنان ، طول و طویل کردن و تغییر نوشته های دیگران .استفاده ار توضیحات وتقسیر های دیگران و نهایتا بازتولید آن به وسیله جنابتان و متوهمانه فکر می کنید کار فکری انجام دادید.البته بعضا هم خط به خط و کلمه به کلمه! برای بیان دو خط حرف !! راجع به هرمنوتیک فلسفی هایدگر و شاگردش گادامر در برابر هرمنوتیک به عنوان یک روش شما پژوهشگر گرامی (دارای مقالات برجسته علمی وفلسفی) از n جا کپی کردی!!انگار چه مطلب پیچیده ای را می خواد بگه !نیم بند از خود اندیشیدن برای ایشان امکان ناپذیره هیچ به ذهنش هم خطور نمی کنه که دیگران هم این مطالب را در n جا دیده با شند.
رهگذران ِ گرامی این فروم و خوانندگان ِ محترم می دانم که از چرت و پرت گویی های این کاربر روانی که مدام در جستارِ بنده اسپم می کند حیرت کرده اید و شگفت زده هستید که چرا این مزخرفات از این جستار پاک نمی شوند. خب دلیلش ساده است چون من خداباور هستم و اتفاقا اینگونه پستها باید در هر جستاری که من باز کنم وجود داشته باشند!
از اینرو شما هم به مانند من آنها را ندید گرفته و ایگنور کنید و نخوانید بنده ی خدا اینقدر خنگ است که هنوز ساده ترین نوشته ی مرا هم نمی تواند بفهمد
می بینید :)) خب حق دارد که که وقتی می آیم از هایدگر و هر مونتیک بگویم هنگ کند و چینین هوچی گری و دیوانه بازی در بیاورد:))) بیچاره قاط زده است:)))))))این آخرین باری بود که پاسخ دادم و دیگر پاسخ کوته فکران سطحی نگر را نمی دهم کسانی که بجای نگاه به ماه به انگشت خیره می شوند تازه آن را هم شست پا می بینند!! حیف وقت و زمان و حیف انگشتان و نیز حیف ِ چشمانم که بخواهند این اباطیل را بخوانند!
بیچاره موجودی روان پریش است که معلوم نیست چند بار دست به خودکشی زده است وی در دنیای بیرون هم ایگنور می شود و بدبخت حسرت هم کلامی آنهم برای یک ثانیه با دختران را دارد:)) و از اینرو عقده های دنیای حقیقی اش را نیز به اینجا آورده است:))
ببنید تا چه اندازه خنگ و بی هوش است که می گوید حوصله ی کل کل ندارم بعد می آید و هی در جستارم اسپم می کند یعنی حافظه اش حتی به اندازه ی ماهی هم نیست:))))
من از این امر دلزده نیستم چرا که این مدام اسپم کردن هایش اسباب مسرت ماست:)) و نشان می دهد که خوب سوخته است:))![]()
thought (02-16-2016),فدایی رهبر(02-09-2016)
سارا (02-16-2016)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)