با یک مثال نقض ساده حرفتون زیر سوال میره! آتش جنگ افروزی بین مسلمانان و یهودیان در مدینه رو کی روشن کرد؟! اگر یهودیان دشمن سرسخت اسلام بودن قبل از اینکه محمد در مدینه قدرتش بالا بره با همدیگه ائتلاف میکردن و محمد رو شکست میدادن ولی این محمد بود که برنامه ریزی کرد و یهودیان مدینه را کشت.
در مورد مسیحیان هم تاریخی که خود مسیحیان روایت میکنند نشان از این دارد که این مسیحیان بودند که یهودیان را آزار میدادند و تحقیر میکردند. حتی در یکی از کتبشان نوشته اند که در مسیری که یک مسیحی حرکت میکنه یهودی نباید حرکت کنه و باید بره کنار و احترام بزاره و خم بشه وگرنه کتک میخورد!
یهودیان از زمان شکل گیری اسرائیل شاخ شدن قبلش حق خودشونم نمیتونستن بگیرن!
باز هم تکرار میکنم منطق احمقانه هست. پیامبر قبل از مرگش قرآن را جمع آوری نکرد چه برسه به اینکه بخواد جانشین تعیین کنه. مگه 4 تا صحابه پیامبر چقدر قدرت دارن که حریف کل مسلمین بشن؟! این اراجیفی هست که شیعیان تحویل من و شما میدن و انتظار دارن که من و شما هم باور کنیم و من و شما باور میکنیم تا وقتی که تعصب داریم. پس تعصب را کنار بگذارید و به عقلتان رجوع کنید. روایات صحیح هم به اندازه کافی گویا هستند که بعدا علی از ابوبکر حمایت کرد و عمر وقتی از مدینه خارج میشد علی را جانشین خودش میکرد و قبل از اینکه عثمان به قتل برسه علی خیلی تلاش کرد که رویه خلافت اون رو عوض کنه که علیه اون شورش نکنن.
به هر حال طب سنتی نسبت به طب مدرن 2 زار ارزش نداره. اسلام گفته علم اصلی علم دینه و علوم دیگر که میشه دانش ارزششون به مراتب کمتر از علم دینه و جایگاه یک آخوند 2 زاری در بهشت به مراتب بالاتر از جایگاه پروفسور سمیعی هست! حتی بزرگانی مثل مولانا به کسانی که دنبال دانش میرفتند حمله میکردند و آنها را احمق میدانستند. اسلام اگر مخالف سواد آموزی نبود در دوره قاجار که 2 قرن حکومت کردند روحانیون مردم را باسواد میکردند حال آنکه مکتبخانه ها بعد از مشروطه شکل گرفتند و اولین دانشگاه هم در دوران رضا شاه. ضمنا طبق نظر اسلام زنان (یعنی نیمی از جامعه) نباید سواد داشته باشند.
من تاکنون راجع به استعمارگری آلمان چیزی نشنیده بودم ولی مطمئنا آلمان به اندازه بریتانیا مستعمره نداشته. الان هم که دیگه استعمار از بین رفته اقتصادش بهتر از بریتانیا هست. پس استعمار همه چیز نیست.
در مورد آمریکا هم بحث سر چپاول نیست بحث سر پویایی اقتصاد هست. ژاپن کدوم کشور رو چپاول میکنه؟! کره جنوبی کدوم کشور رو چپاول میکنه؟!
خب همین ملا نما ها (به قول شما) چرا با شکلات مخالفت کردند؟! مطمئنا منافعشان در خطر بوده! دقیقا مثل الان که وقتی منافعشون یا منافع نظام که بهشون میرسه در خطر باشه صداشون درمیاد!
ظاهرا این شما هستی که در جریان نیستی! در اسلام شما باید از کافر ذمی جزیه بگیری و کافر غیر ذمی یا باید مسلمان بشه یا کشته بشه. با کشته شدن اون زنش به شما حلال میشه و میتونی بهش تجاوز کنی. بچش هم میشه برده. کافر ذمی هم اگه جزیه نده همین بلا سرش میاد. حتی اگر زنی شوهردار باشه و شوهرش کافر غیر ذمی باشه (مثل مشرکین زمان پیامبر) میتونید شما بهش تجاوز کنید. اگه برده و کنیز داشته باشید و این دو با هم ازدواج کنن و بعد شما از زن برده خودتون خوشتون بیاد میتونید ازدواج رو فسخ کنید و به زنش تجاوز کنید. در جریان حمله اعراب به ایران و روم همه این اتفاقات رخ داد و علی هیچ اعتراضی نکرد. بعد از مرگ علی و در دوران خلافت معاویه در جریان جنگ معاویه با رومیان هم همین اتفاقات باز هم رخ داد و حسن و حسین اعتراضی نکردند. در حمله به طبرستان خود حسن و حسین هم شرکت داشتند.
اگه روحانیت مبارز (!) که حاضره در راه اسلام جونش رو بده علیه ناصر الدین شاه اقدامی میکرد آیا ناصر الدین شاه میتونست 50 سال حکومت کنه؟! بحث سر یکی دو سال نیست بحث سر 50 ساله؟! میفهمی؟! 50 سال! چرا روحانیت سکوت کرد؟! به همون دلیل که علی و حسن و حسین سکوت کردند! مهم اسلامه نه مردم! مهم منافع خودشونه نه مردم!
فعلا که تو همین خاورمیانه مردم دارن بیشتر از دست مسلمانان بنیادگرا عذاب میکشن تا یهودیان! میتونی با یهودیان مخالف باشی و باهاشون بجنگی دقیقا مثل پیامبرت که از یهودیان کینه داشت.
نیاز به انگ زدن نیست! من خودم به قرآن و سنت رجوع میکنم و ملاکم حرفای خود اوناست نه حرفایی که دوست دارم اونا زده باشن!
حتما به قول علمای اسلام بهشون گفته شده بوده که پیامبر بعدی از اینجا میاد! بعد که فهمیدن محمده باهاش جنگیدن! آقا جون جمع کن بساط کسشعرگوییت رو!
تو این پست هم ادعاهای فراوانی کردم از قرآن و سنت که همشون رو هم میتونم مستند کنم ولی چون قبلا چنین کاری رو کردم و شما بهانه اوردی بهت پیشنهاد میکنم بری زندیق رو بخونی اگه ایرادات دینت رو فهمیدی که هیچی اگه نفهمیدی به تخمم همینجور احمق بمون!