وقتی که درک صحیحی از مرگ داشته باشید به این سخن اپیکور میرسید که گفت "وقتی من هستم مرگ نیست وقتی مرگ هست من نیستم" اما چرا این سخن صحیح است؟
در گذشته خواب را با مرگ مقایسه میکردند حتی این مسئله در اسلام هم به نوعی آمده وقتی که میگوید در خواب روح از بدن جدا میشود و به پرواز درمیاید و به محض بیداری به بدن بازمیگردد. این تفکر یک نوع ظاهربینی بوده چرا که وقتی فردی خواب است با مرده تفاوت چندانی ندارد.
اما اگر شما به یک نفر که خواب است چاقو بزنید از خواب بیدار میشود در حالی که یک مرده را نصف هم بکنید واکنشی نشان نمیدهد!
بیهوشی نوعی مرگ موقتی هست که تنها تفاوتش با مرگ این است که اعضای حیاتی در حالت بیهوشی فعال هستند. در بیهوشی شاید بدن فرد را جر بدهند ولی فرد واکنشی نشان نمیدهد. حتی اگر اعضای حیاتی را به نوعی از کار انداخت باز هم فرد واکنشی نشان نمیدهد و بدون هیچ عکس العملی از مرگ موقتی وارد مرگ دائمی میشود. اصولا به همین دلایل است که یکی از زیر شاخه های تخصصی پزشکی را بیهوشی تشکیل میدهد چرا که بدون بیهوشی بسیاری از اعمال جراحی را نمیتوان انجام داد.
من تاکنون 13 بار و هر بار بطور موقت 15-10 دقیقه بیهوش شده ام ولی چه چند دقیقه چه چند ساعت بیهوش شوید پس از به هوش آمدن نمیتوانید تشخیص بدهید چه مدت بیهوش بوده اید. همه چیز لحظه ای رخ میدهد. در یک لحظه بیهوش میشوید و درست در لحظه بعد به هوش میایید. این چیزی هست که شما درک میکنید.
در بیهوشی شما هیچ چیزی احساس نمیکنید و حتی خواب هم نمیبینید. کسانی که بیهوش میشوند و پس از بیهوشی حرف از دیدار با امام زمان یا عیسی مسیح یا هرکس دیگری میزنند دروغگو هستند. چرا؟! مثال بارزش خود من! من 13 بار بیهوش شدم ولی حتی یک بار هم با دنیای به قول مدعیان ماوراالطبیعه ارتباطی برقرار نکردم حال آنکه بنده خیلی شایسته تر از کسانی هستم که به دینشان ایمان دارند چرا که کافرم و نشانه میتواند کافر را مومن کند.
فرقی نمیکند که شجاع باشید یا ترسو. فرقی نمیکند که تعریفتان از خوشی و غم چیست. فرقی نمیکند منتظر چی هستید. فرقی نمیکند دنیا چند سال دیگر نابود میشود. فرقی نمیکند واقعیت چیست. شما بعد از مرگ هیچی احساس نمیکنید! آیا میتوانید از چیزهایی که قبل از تولد احساس کردید حرفی بزنید؟! قبل از تولد شما شامل میلیاردها سال میشود اما شما یک ثانیه از آن را هم نمیتوانید تعریف کنید. چرا؟! چون نبودید! بعد از مرگ هم همینطور است.