ببخشید خب چون نتونستم. یعنی می خواستم ولی نشد !
از دید همه مذاهب و فرق اسلامی ؟ یعنی حتی از دید شیعه؟
قربان در نهج البلاغه به صراحت آمده است که سوسمارخوری از صفات اعراب جاهل و پیش از اسلام بوده! و در زمان خلیفه ی دوم دوباره باب شد. به هرحال باید قبول کرد که اگر جناب عمر را بعنوان خلیفه ی دوم قبول داشته باشیم باید سوسمار را هم خورد ! حال مانده ام چرا ابو حنیفه همچین ذنبی مرتکب شده !
.
بر طبق احادیث و روایات پیامبر و امامان شیعه ، سوسمار حیوان مسخ شده است و حیوانان مسخ شده حرام گوشت می باشند!
چون جای این بحث در این تاپیک نیست. می خواهید یک جستار در این باب (گوشت سوسمار) باز کنید تا تمام روایات معتبر در باب حرمت کوشت سوسمار را برایتان بیاورم با کمک دوست عربم که یک خواهر اسلامیست هست!
خب چه بگویم! می بینید که شیعه و حنفی ها استعمال نمی کنند پس بحث عدم قطعیت مطرح می شود! نمی توان در این باب با قاطعیت نظر داد!
بر فرض که در این دین سوسمار و هر چه که بنظر شما کریه و ناخوشایند است بعنوان غذا مصرف شود اما اما در این دین صداقت حرف اول و آخر را می زند! بنده با مدیر دیگر اینجا سر ازدواج مرد مسلمان و زن غیر مسلمان بحث کردم چون نمونه اش را در خانواده ی خودم دیده ام و ایشان انکار کرد و............. در انتها بنده را دروغگو و .. نامید . الان هم که همه اتان احتمالا فکر می کنید من کاربر فلانی هستم ! چرا شما مسلمان ها را دروغگو می دانید؟

آغازگر جُستار

پاسخ با گفتآورد