گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_iran نمایش پست ها
تو که دلقک بودن خودت رو ثابت کردی.
منم میخواستم این توخالی بودنت یقین بشه، اول به خودم، بعد به خودت، بعد به دیگران، که شد.
حالا هرچی میخوای ور ور بکن دیگه مهم نیست
مثل اینکه از داخل شما آدم در نمی آید! دوست دارید باز بروید دَدَر ؟!
اگر دوست ندارید درست صحبت کنید چون این بار هیچ بخششی در کار نخواهد بود.


گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_iran نمایش پست ها
حد و مرز چی؟
من فقط یک مثال زدم و توش مزدک رو بعنوان مثال ذکر کردم، که همونو بهانه کردید منو ناجوانمردانه اخراج کردید!
باور کنید نکنید قصد توهین و تحقیر مزدک رو هم نداشتم. فقط میخواستم مثال مستقیم به خودتون باشه که خوب درک کنید حسش کنید و نتونید کم اهمیت خطاب کنید.
البته باید بگم اون طرف اسرائیلیه منو اخراج کرد که البته از اسرائیلی ها اینطور حرکات عجیب نیست عادت دارن به خودبزرگ بینی و زورگویی و جنایت.
نه خیر اخوی! رسمن شروع کردید به فحاشی و به خاطر همان اخراج شدید!
یادتون رفته چی گفتید ؟!


گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_iran نمایش پست ها
من تنها آیدی ای که دارم همینه.
اون سارا و اینها به من ربطی ندارن.
البته توی فکرم که آیدی جدید درست کنم یدکی باشه اگر دوباره اخراجم کردید با اون بیام
ولی اینکه بگی همزمان از چند آیدی استفاده کنم بگم تاحالا از زمان تولدم یادم نمیاد هیچ جایی تحت هیچ شرایطی چنین کاری کرده باشم، چون خوشم نمیاد و اینقدر علاف و سطحی و مسخره نیستم و معمولا نیاز هم نداشتم. مرام من راستی و مردانگیه و تا میتونم رو در رو نبرد میکنم؛ یعنی حداقل در محیط نت که محدودیت و مشکل خاصی نیست مثلا بحث زور و خشونت فیزیکی نیست.
ولی اگر مجبور بشم یه روزی از بشریت ناامید بشم واقعا امکان مردانه نبرد کردن نباشه، اونوقت شاید آیدی همزمان هم استفاده کنم. ولی تا وقتی میشه محیطی منصفانه داشت برای بحث و جدل و نبرد، خیر!
هه هه :))) طرف یادش رفته سر اینکه اخراج شده بود چه کارها که نمیکرد و چند تا ID ساخته بود و با بعضی هاشون همزمان آن میشد :)) برخی شناسه ها :

Kakoli
Magooli
Avenger
Anti-Jew
folaani2
farzaneh
gentelman
guilty
kookoo2
Mohammad33

و خیلی ID های دیگه! دروغگو بودن شما که بر همگان روشن است جانم! بیشتر آبروی نداشته خود را نبرید دست کم:))