ای خونین چشم و خونین دستبه راستی که شب رفتنی استنه اتاق توفیق ماندنیست
و نه حلقه های زنجیرنرون مرد، ولی رم نمرده است
با چشمهایش میجنگد
و دانه های خشکیده ی خوشه ای
درّه ها را از خوشه ها لبریز خواهد کرد.
دختر فلسطینی با چشمهایش می جنگد
آغازگر جُستار

ای خونین چشم و خونین دستبه راستی که شب رفتنی استنه اتاق توفیق ماندنیست
و نه حلقه های زنجیرنرون مرد، ولی رم نمرده است
با چشمهایش میجنگد
و دانه های خشکیده ی خوشه ای
درّه ها را از خوشه ها لبریز خواهد کرد.
دختر فلسطینی با چشمهایش می جنگد
آغازگر جُستار

صهیونیست ها اصولا چه در دنیای واقعی و چه در دنیای مجازی از آزار و اذیت دختران و زنان مسلمان لذت می برند و سعی در متهم کردن و محکوم کردن آنها دارند! در دنیای مجازی می توان این آزار ها و هتک و حرمت ها را هیچ پنداشت و گذشت اما در دنیای واقعی .......
به نقل از روزنامه اسرائیلی معاریو ، یک زن اسرائیلی بی هیچ دلیلی به یک دختر پاک و محجوب فلسطینی حمله کرد و با مشت بر سرش کوبید و مشاجره با دختر را آغاز کرد. بقیه زنان تندرو اسرائیلی نیز به او ملحق شدند و به طور دسته جمعی ضرب و شتم دختر فلسطینی پرداختند. به گفته شاهدان عینی، زنان اسرائیلی سعی کردند، حجاب دختر فلسطینی را از سرش بردارند، اما او در برابر آن ها مقاومت کرد تا این که همۀ آنها به سمت او حمله ور شده و حجاب از سرش برگرفتند.
![]()
آغازگر جُستار

اینهایی که می گویند غم و رنج فلسطینی ها به ما چه ! به ما چه که هر روز در عراق سر بریده می شود ! به ما مربوط نیست که زنان سوری را می فروشندو.. مرا یاد سخن برتولت برشت می اندازد!
برتولت برشت می گوید: اول به سراغ یهودی ها رفتند، من یهودی نبودم، اعتراضی نکردم، پس از آن به لهستانی حمله کردند، من لهستانی نبودم و اعتراضی نکردم. آنگاه به لیبرال ها فشار آوردند، چون من لیبرال نبودم، اعتراضی نکردم، سپس نوبت کمونیست ها شد، من کمونیست نبودم و اعتراضی نکردم. سرانجام به سراغ من آمدند، من هر چه فریاد کردم دیگر کسی نمانده بود که اعتراضی کند.در برابر ظلم و ظالم باید ایستاد چون اگر نایستیم آنقدر رشد خواهد کرد که ما را هم زیر سایه اش قرار دهد !

همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (08-02-2015)
آغازگر جُستار

همچنان محکوم هستم نه؟ اینبار به بیگانه پرستی!
اصلا مگر همدردی و مهربانی از جنس ماده است که کم شود، که تمام شود؟ می توان با همه ی مردم شهر مهربان بود و باز هم یک عالمه مهربانی داشت !
اصلا مگر همدردی با مردم رنجدیده ی یک کشور دیگر یا بقول شما بیگانه به معنای همدردی نکردن با هموطنان است ؟ چرا همه چیز را با هم مخلوط می کنید؟
در ضمن منظورم کمک مادی به مردم فلسطین هم نیست ! همه ی دنیا کمک می کنند ایران بهتر است کمک های مادیش را صرف مردم خودش بکند صرف کودکی که لباسش از جنس گونی است و با اینحال همچنان به روی دوربین ها لبخند می زند! اما باید به ظلم اعتراض کرد . بخصوص در جایی که ظالم را مظلوم و خوب جلوه می دهند یعنی اینجا ! شما که طرفدار اسرائیل هستید و اگر یک فلسطینی را در جلوی چشمتان بصلیب بکشند و بسوزانند ، خواهید خندید! پس حرفی برای گفتن نمی ماند !

آغازگر جُستار

به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "ان المسلمین و المسلمات و المؤمنین و المؤمنات و القانتین والقانتان و الصادقین و الصادقات و الخاشعین و الخاشعات و المتصدقین و المتصدقات و الصائمین و الصائمات و الحافظین فروجهم و الحافظات والذاکرین الله کثیرا والذاکرات اعد الله لهم مغفرة و اجر عظیما""چون مردان آشتی گر باخداوند گشته گان هم زنانِ آشتی گر گشته گان هم باورمندگشته گانِ مرد هم باورمند گشته گان زن هم دوری کنندگان مرد هم دوری کنان زن هم راستکاران مرد هم راستکاران زن هم سخت ترسندگان مرد هم سخت ترسندگان زن هم چند راستی دهنده گشته های مرد هم چند راستی دهنده گشته های زن هم روزه گیران مرد هم روزه گیران زن هم مردان نگهبان اندامها هم زنان نگهبان هم مردانِ بازگو کنندهء خداوند فراوانی هم زنانِ بازگو کننده شمار آورد خداوند تا برایشان درست گشته گی هم پاداشی خیلی بزرگی" خداوندا تویی که به داد بیچارگان جهان می رسی همانی که آفریدیمان پس ما را از نماز خواندن هم پرداختگری توشهء پاکیزه دور مکن که سرپیچی گرانُ نابود کردی
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
آغازگر جُستار

آغازگر جُستار

عجب دنیایی است ! در روز روشن حق را انکار می کنند و ظالم را مظلوم نشان می دهند و مظلوم را تروریست خطاب می کنند ! اگر در برابر این نیرنگها سکوت را بشکنی و اعتراض کنی باران تهمت هاست که بر تو نازل می شود و محکوم می شوی به گناهی که نکرده ای !
با این وضع ،باید برای صحبت از حق و حقانیت اقتدا به جنون کرد و حلاج وار وارد میدان شد.......
انالحق باز دارم در نظر بازارِ بغدادت
مرا تکفیر کن هان ای جُنید بن فریبایی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)