• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 36

جُستار: گوشت سوسمار در اسلام

Threaded View

سخنور یکم
      Level completed: 33%, Points required for next Level: 337
      Overall activity: 6.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      از ایشان 325 بار در 277 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      در کویت یا عمان سوسمار خوراکی پیدا نمیشود!
      ما داریم از نظر دین اسلام بررسی میکنیم نه از نظر فرهنگی مردم. از نظر اسلام سوسمار حلال گوشت است. همچنین ملخ!
      وای ممنون از شما که مرا از یک عمر جهالت در آوردید آخر همه اش فکر می کردم که حنبلی و حنفی مذاهب دین اسلام هستند ولی هم اکنون دانستم که فرهنگ محسوب می شوند نه دین!!:)))))))))))))))))) چرا پست بنده را کامل نمی خوانید خداااااااااااااااااااا!!!!!! !!!!
      در ضمن کویت سوسمارهای زیبا و البته خوشمزه ای داره:)))))))))))) ولی کیه که بخوره!!!!!!!!
      این بیشتر را دقیقن از کجا آوردید ؟!
      از خود ممد روایت است که گفته من نمیخورم ولی شماها بخورید! (سند از بیخ صحیح است)
      از دید امامان شیعه و رویات اسلامی و خود ممد نوشیدن شاش شتر برای درمان مفید است! و کلن مدفوع و ادرار چهارپایان پاک است و خوردن و نوشیدنشان مانعی ندارد! (صد رحمت به خوردن گوشت سوسمار)
      چقدر باید التماس کنم؟ شما را به خودتان قسم پست هایم را یک نیم نگاهکی بیاندازید تا اینقدر یک حرف را تکرار نکنید!!!! دوباره حرفم را از پست های پیشین اینجا می گذارم باشد که خوانده شود!!!!!
      یکی از زنان پیامبر صدا زد ای پیامبر این گوشت سوسمار است. پیامبر نخورد و فرمود: شما بخورید برای شما حلال است اما من نمی خورم.
      در روایت دیگری عین مضمون مطالب بالایی آمده و اشاره شده است که : « كان ناس من أصحاب النبی صلى اللَّه علیه و سلم فیهم سعد، فذهبوا یأكلون من لحم، فنادتهم امرأة من [بعض‏] من أزواج النبی صلى اللَّه علیه و سلم أنه لحم ضبّ، فأمسكوا، فقال رسول اللَّه صلى اللَّه علیه و سلم: كلوا أو أطعموا، فإنه حلال، أو قال: لا بأس به- شك فیه- و لكنه لیس من طعامی. اللفظ للبخاریّ، ذكره فی باب خبر الواحد»[2]: در این روایت آمده : که بخاری می گوید این خبر واحد است و استناد به خبر واحد در بین فقها مربوط به شرایط خاصی است. یعنی نمی توان روایت را به راحتی پذیرفت.
      یعنی این روایات معتبر نیست!!!!!!!!

در ضمن در پست پیشین هم روایات اهل سنت را آوردم که دال بر حرمت گوشت سوسمار بود. باشد که دیده شود:)))))))))))

ماست مالی هم حدی دارد جانم! شما جایی که نفعتونه یک دفعه اسلام رو میذارید در کوزه آبش رو نوش جان میفرمایید! جایی که به نفعتون نیست همه جوره سپر اسلام میکنید خودتون رو ؟! عجب!!!!
      فعلا که جنابعالی مشغول به این کار هستید!!!!!!! خسته نباشید :)) لطفا در هنگام ماست مالی کردن بحث را عوض ننمایید (ادرار شتر و..) بحث ما فعلا سر سوسماره!!
      ویرایش از سوی سارا : 07-20-2015 در ساعت 03:36 AM

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. چرا شاهین نجفی سوسک نشد ؟!!
      از سوی کافر_مقدس در تالار تالار سرگرمی
      پاسخ: 12
      واپسین پیک: 06-04-2012, 01:50 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •