هیتلر هم کلی از مردم خودش رو کشت! ولی نه استالین، نه هیتلر هیچ کدوم حکومت دموکراتیک نبودند!
من نگفتم از خودتونه! گفتم بی ارزشند! به خاطر اینکه هرگز اتفاق نیوفتاده!!
متخصص و نظریه پرداز و ... همگی از بیخ دری وری میگند به خاطر اینکه هرگز اتفاق نیوفتاده!
قرار نیست یک بمب اتمی توسط روسیه در آمریکا بترکه تا توهمات نظریه پردازان ثابت بشه جانم!!!
نیاز هم بشه این کار رو نمیکنه! حتا اگر کره شمالی یک بمب اتمی توی کره جنوبی بترکونه هم آمریکا میشینه و فقط نگاه میکنه.
عشق پیروزی در بحث به قدری شما رو در خود فرو برده که مدام تکرار میکنی و فکر میکنی بحثهای قبلی رو بردی :))) باش این طوری فکر کن مشکلی نیست.
ترکوندن بمب اتمی توسط آمریکا توی روسیه هم نه ریاضیه! نه منطقه! نه تئوری (البته تئوری توطئه هستش) و نه هیچ چیز دیگه! شاید بشه با آوانس احتمال حسابش کرد! به هر حال احتمال اینکه همین فردا یک سیارک بخوره زمین پودر بشه هم هست :))
سلاح اتمی همیشه توی سری کسی خورده، میخوره و خواهد خورد که خودش سلاح هسته ای نداشته باشه!
اگر ژاپن در اون شرایط بمب اتمی میداشت آمریکا هرگز حمله اتمی بهش نمیکرد! تمام استدلال آمریکا بر این اساسه که بمب اتمی زد اون همه آدم رو کشت که آدمهای بیشتری کشته نشند! وقتی ژاپن هم مسلح به بمب هسته ای میبود تمام این استدلال کشک میشد اون هم از نوع گندیده!
باز که شروع کردی از سواد نداشته خودت و بیسوادی ما رفتی بالای منبر که! باشه بابا تو خوبی :))) اصلن تو آینشتاین من احمدی نژاد :)) واللا :)))