• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 61

جُستار: دربارهء توافق هسته ای اخیر

Hybrid View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_iran نمایش پست ها
      البته باید بگم در شرایط بحرانی. مثلا شرایط اوج جنگ سرد هست که کشته شدن میلیون ها نفر هم میتونه هزینهء پرداخت شدنی باشه.
      مگر در جنگها این همه آدم کشته نشده؟ مگر همون استالین اون همه آدم از ملت خودش نکشت؟
      هیتلر هم کلی از مردم خودش رو کشت! ولی نه استالین، نه هیتلر هیچ کدوم حکومت دموکراتیک نبودند!

دوست عزیز مواردی که من گفتم از خودم نبود و منابعش زیاد هست همش در طول جنگ سرد تاحالا توسط نظریه پردازان و حکومتها طراحی و پیاده سازی شده و کلی هزینه شده براشون. حالا اینکه در عمل آزمون شده یا نشده دیگه حرف بی ربطی هست بهرحال نظرات شما بی پایه تر و کشک تر بحساب میاد چون نظرات شما هم عملا آزمون نشده و فقط حرف و ادعای یک آدم غیرمتخصص هست که بر خلاف نظرات متخصصین و نظریه پردازان و تاریخ هم هست.
      من نگفتم از خودتونه! گفتم بی ارزشند! به خاطر اینکه هرگز اتفاق نیوفتاده!!
      متخصص و نظریه پرداز و ... همگی از بیخ دری وری میگند به خاطر اینکه هرگز اتفاق نیوفتاده!
      قرار نیست یک بمب اتمی توسط روسیه در آمریکا بترکه تا توهمات نظریه پردازان ثابت بشه جانم!!!

آخه نیازی نیست این کار رو بکنه. حمله همینطوری که نیست بهرحال تبعات و هزینه ها و خطرات کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت داره. و کرهء شمالی هم فعلا تهدید جدی برای منافع بزرگ آمریکا نیست و هزینهء زیادی نداره که آمریکا بخواد وارد جنگی باهاش بشه. آمریکا اگر به کرهء شمالی حمله کنه بهرحال همینطوری کشکی هم که نیست باید با کشورهای مثل چین و روسیه که حامی کرهء شمالی هستن یا حداقل بصورت ابزار و وزنه ای برای تعادل ازش استفاده میکنن قبلش حداقل توافق و مصالحه ای بکنه، وگرنه شرایط پیچیده میشه. تازه کرهء شمالی ممکنه بتونه و یک چند تا بمب اتمی به نمیدونم ژاپن و کرهء جنوبی و غیره بزنه، که اینم هزینه و تبعات خودش رو داره. بحث جنگ و نابودی من نگفتم هزینه نداره، داره، و تنها وقتی که سودش از ضررش بیشتر باشه بقدر کافی تحت کنترل و اطمینان باشه انجام میشه یا وقتی که واقعا مجبور باشن چارهء دیگری نباشه بهرحال. این کار حتی در اوج جنگ سرد هم صورت نگرفت و مسئله در قضیهء استقرار موشک های شوروی در کوبا، با اولتیماتوم رئیس جمهور آمریکا شوروی ها سلاح های خودشون رو جمع کردن، ولی در اینکه قضیه جدی بود شکی نیست و همیشه احتمال جنگ و استفاده از سلاح اتمی هم بوده که اگر نبود مسلما دیگه وجودشون وزنه ای نبود و کاربردی نداشت، ولی این به توان طرف مقابل و هزینه و ریسکی که جنگ اتمی داره هم بستگی داره مسلما.

دنیای امروز هم پیچیده تر از این حرفهاست و قدرتهای دیگری هم هستن که نمیذارن یک قدرت به راحتی و با هزینهء کم یکه تازی بی حد و حصری داشته باشه.
      چرا آمریکا باید به کرهء شمالی حمله کنه؟ شما دلیلش رو بگو؟ کرهء شمالی محتمل نیست و این قدرت رو نداره که حتی تا سالها دیگر صدمهء جدی به منافع آمریکا بزنه و همینطوری کنترلش میکنن فعلا. هروقت هم کاری بکنه خب اونوقت کار رو برای آمریکا خیلی راحتتر کرده!
      نیاز هم بشه این کار رو نمیکنه! حتا اگر کره شمالی یک بمب اتمی توی کره جنوبی بترکونه هم آمریکا میشینه و فقط نگاه میکنه.

شما که در بحث قبلی هم که البته درش شکست خوردی نشون دادی براحتی نظر دانشمندان و متخصصان دنیا رو کشک خطاب میکنی، و لابد باید نظر شما رو معتبرتر بدونیم
      دوست عزیز ریاضی ریاضیه، احتمالات احتمالات، منطق و تئوری هم بحث سند و استدلال هست، نه نظر و احساس شخصی.
      عشق پیروزی در بحث به قدری شما رو در خود فرو برده که مدام تکرار میکنی و فکر میکنی بحثهای قبلی رو بردی :))) باش این طوری فکر کن مشکلی نیست.
      ترکوندن بمب اتمی توسط آمریکا توی روسیه هم نه ریاضیه! نه منطقه! نه تئوری (البته تئوری توطئه هستش) و نه هیچ چیز دیگه! شاید بشه با آوانس احتمال حسابش کرد! به هر حال احتمال اینکه همین فردا یک سیارک بخوره زمین پودر بشه هم هست :))

حمله نکرده ولی میشه دلیلش رو با همین نظریه ها و روابط پیچیده و تعادل قدرت موجود در جهان توجیه کرد.
      سلاح اتمی فقط توی سر ژاپنی ها خورد چون در دنیا حامی نداشت و اون زمان قدرتهای اتمی دیگری هم نبودن که شرایط پیچیده و مشکلاتی بخواد پیش بیاد و سهم خواهی کنن. در چنان شرایطی ژاپن حتی اگر بمب اتمی هم داشت شاید باز فرق زیادی نمیکرد و آمریکا بهش حملهء اتمی میکرد، همونطور که ژاپنی ها به احتمال زیاد در استفاده از سلاح اتمی درنگ نمیکردن، باوجود تمام خسارت و کشتاری که میدونستن ببار میاره حتی برای کشور خودشون.
      سلاح اتمی همیشه توی سری کسی خورده، میخوره و خواهد خورد که خودش سلاح هسته ای نداشته باشه!
      اگر ژاپن در اون شرایط بمب اتمی میداشت آمریکا هرگز حمله اتمی بهش نمیکرد! تمام استدلال آمریکا بر این اساسه که بمب اتمی زد اون همه آدم رو کشت که آدمهای بیشتری کشته نشند! وقتی ژاپن هم مسلح به بمب هسته ای میبود تمام این استدلال کشک میشد اون هم از نوع گندیده!

بی سوادی و لجاجت کودکانه و چرندگویی شما در بحث قبلی هم بقدر کافی بر همگان باید روشن شده باشه.
      باز که شروع کردی از سواد نداشته خودت و بیسوادی ما رفتی بالای منبر که! باشه بابا تو خوبی :))) اصلن تو آینشتاین من احمدی نژاد :)) واللا :)))
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

بازداشت همیشگی
      Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

kourosh_iran آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2014
      جُستارها
      39
      امتیازها
      7,801
      رنک
      59
      Post Thanks / Like
      سپاس
      537
      از ایشان 546 بار در 365 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      من نگفتم از خودتونه! گفتم بی ارزشند! به خاطر اینکه هرگز اتفاق نیوفتاده!!
      متخصص و نظریه پرداز و ... همگی از بیخ دری وری میگند به خاطر اینکه هرگز اتفاق نیوفتاده!
      قرار نیست یک بمب اتمی توسط روسیه در آمریکا بترکه تا توهمات نظریه پردازان ثابت بشه جانم!!!
      حرفهای عجیبی میزنی واقعا!!
      خب اینکه اتفاق نیافتاده بخاطر اینکه ریسک در این زمینه و آزمایش و موکول کردن چنین چیزی به تجربه عاقلانه نیست! و بخاطر همین نظریه پردازان این دکترین ها رو و اقدامات پیشگیرانه رو طراحی کردن و با صرف تیلیاردها دلار توسط قدرتهای بزرگ پیاده سازی عملی هم شده. و بخاطر همین بوده که این قضایا تاحالا پیشگیری شده در عمل رخ نداده. هدف همین بوده! پس درواقع شواهد عملی و محاسبات احتمالات در دنیای واقعی هم نه بر خلاف این نظریه ها بلکه موافق اونا هستن. یعنی دلیلی برای ردشون وجود نداره و بصورت طبیعی بخوای حساب کنی محاسبه احتمالات کنی اگر این سیستمها و تمهیدات طراحی و پیاده سازی نشده بود احتمال اینکه تاحالا در دنیا جنگ اتمی رخ داده بود بیشتر بود (البته من متخصص نیستم ولی فکر میکنم اینطور باشه از نظر تئوریک و محاسبات احتمالات ریاضیش). و ریسک و خوشبینی در این زمینه و موکول کردن به تجربه و آزمون هم که معقول نیست. اول و آخر میرسیم به همین سیستم! حالا شما بیا یه مشت حرف بچه گانه مسخره بزن دلت خوش باشه که چی آخه!! تو چی هستی کی هستی سندت دلیلت چیه نه متخصص هستی نه صاحبنظر نه نابغه نه ریاضیدان هیچی نیستی هیچی ارائه نمیدی جز یه مشت حرف توخالی و بقول خودت دری وری! عزیزم دنیا با این همه دانشمند و تشکیلات عریض و طویل یعنی اشتباه کردن و میکنن و تیلیاردها دلار تاحالا به اشتباه توسط ابرقدرت های دنیا خرج شده، و شما داری درست میگی؟!

نیاز هم بشه این کار رو نمیکنه! حتا اگر کره شمالی یک بمب اتمی توی کره جنوبی بترکونه هم آمریکا میشینه و فقط نگاه میکنه.
      خب نگاه کنه!
      مشکلش چیه؟
      وقتی بهرحال در مجموع به نفع خودش تموم بشه در نهایت، چه مانعی داره براش؟
      البته گفتم که در حال حاضر چنین شرایطی وجود نداره، ولی میتونست و میتونه وجود داشته باشه. هیچکس قادر به پیشبینی و کنترل کامل آینده نبوده و نیست.

ترکوندن بمب اتمی توسط آمریکا توی روسیه هم نه ریاضیه! نه منطقه! نه تئوری (البته تئوری توطئه هستش) و نه هیچ چیز دیگه! شاید بشه با آوانس احتمال حسابش کرد! به هر حال احتمال اینکه همین فردا یک سیارک بخوره زمین پودر بشه هم هست :))
      ولی دانشمندان دنیا ریاضیدان ها نظریه پردازان سیاستمداران و حکومت ها این نظریه ها و تئوری و منطق و محاسبات ریاضی رو جدی گرفتن و بر اساسش عمل کردن کلی هزینه کردن. غیر از اینه؟ واضحه که این عمل عاقلانه هم هست. چرا اینطور بوده در این وادی؟ چرا اینقدر جدی گرفته شده حتی 1% هم نخواستن ریسک کنن؟ چرا به تجربه و آزمون عملی موکولش نکردن؟ دقیقا به همین دلیل که سناریو اینقدر بزرگ و خطرناک و وخیم بوده که اجازه دادن برای حتی یک بار رخدادش هم قابل قبول نبوده.

اگر ژاپن در اون شرایط بمب اتمی میداشت آمریکا هرگز حمله اتمی بهش نمیکرد! تمام استدلال آمریکا بر این اساسه که بمب اتمی زد اون همه آدم رو کشت که آدمهای بیشتری کشته نشند! وقتی ژاپن هم مسلح به بمب هسته ای میبود تمام این استدلال کشک میشد اون هم از نوع گندیده!
      اون فقط یه توجیه بود! هروقت بخوان بالاخره توجیه و لفاظی پیدا میکنن.
      در عمل بهرحال بستگی به شرایط داره که هر هزینه ای قابل پرداختن باشه یا نه. حتی کشته شدن میلیون ها نفر میتونه در شرایط وخیم قابل قبول و توجیه پذیر و قابل دفاع بنظر بیاد. حال تازه حکومت ها و سیاستمدارها که قدیس نیستن و بعدم ما فقط درمورد حکومتهای دموکراتیک و انسانی تر صحبت نمیکنیم بلکه در جهانی زندگی میکنیم که امثال کمونیسم شوروی و استالین هم پا به عرصهء وجود گذاشتن. پس این تئوری ها این تمهیدات پیشگیرانه بهرحال نیاز بودن. اگر آمریکا قدرت نابودی متقابل دشمن رو نداشت، میتونست فقط چندتا بمب اتمی بزنه چند شهر روسیه و چند میلیون نفر رو بکشه، بازم احتمال حملهء روسها بخصوص تحت رهبری کسانی مثل استالین وجود میداشت. همونطور که این کارها از افرادی مثل هیتلر هم برمیامد.

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •