تو مر دیو را مردم بد شناس
آقا خسته نشدی؟! همچین تاپیکی رو باید تو اسک دین باز میکردی نه اینجا!
Anarchy (07-16-2015)
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "و لا تأکلوا مما لم یذکر اسم الله علیه و انه لفسق وان الشیاطین لیوحون الی اولیائهم لیجادلوکم و ان اطعتموهم انکم لمشرکون ""هم نباشد می خورید از چه نبوده باز گو میشده شناسهء خداوند برش هم چونان تا برای ویرانیست هم چون بیهوده کاران تا برای نشانه می دهند سوی ء دوستانشان برای بگومگو میکنندتان هم اگر فرمانبری می کنیدشان چونید تا برای همباز گذاری گشته گانی" ما باورمندان نبایستی از دست ناباوران چیزی بخوریم چون آنها دوست بیهوده کاران شیطانند برای بگومگو می کنندمان هم اگر فرمانبری کنیمشان برای همبازگذاریمانست ،خداوندا ما را اندازه ای بخوران که سیر بمانیم هم نیازمند توییم نه همبازگذاران
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
چه رنگ و لعابی دارن این غذاها من که همین الان نهار خوردم کم آوردم وای به حال روزهداران!
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "الم ترئ الی الذین بدلوا نعمت الله کفرا و احلوا قومهم دار البوار جهنم یصلونها و بئس القرار و جعلوا لله اندادا لیضلوا عن سبیله قل تمتعوا فإن مصیرکم الی النار" "آیا نبوده می بینی سوی کسانی جاگزین کردند خوشیِ خداوندُ روگردانی هم آزاد کردند همخویشانشانُ سرای درخورنابودی دوزخی پیوست خواهند شد هم بدترین ماندگاهست هم گذاشتند برای خداوند همتاهایی برای گمراه می کنند بارهء راهِش بگو بهره می برید باز چون جابجاگشتنتان سوی آتشیست " برای من که فراز نیست چه خوراکی پیشِ رویم باشد یا نمایش تو تارنما گذارند دهنم آبی نمیافتد باز یکی شاید توانِ کمتری در خودداری داشته باشد ،گناهش می افتد بر گردنِ ناباوران که دستشانُ خداوند مهرگستر که پیشانی برایش بخاک می گذارم دیر یا زود کوتاه خواهد کرد همانی که در آسمانها زیبایی های ستارگان گذاشت هم درآن ماهی روشن گشته از آفتاب گذاشت خجسته است همان گذارنده
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)