همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Robert (09-21-2014),vandergraafgenerator (09-21-2014)
من هم از روز اول دارم میگم این مساله مشخص بشه خیلی چیزهای دیگه هم مشخص میشه.
بنظر من کیفیت اعضا در اولویت اول هست، ولی خب کجا میشه اینها رو پیدا کرد. و با توجه به خلوت بودن اینجا باید تعدادی از این افراد همزمان بیاند اینجا و نسل جدیدی از بحث و گفتگو را راه بندازند.
هدف مطمئنا سرگرمی تنها نیست. خب هست کمی باشه بعنوان نمک کار ولی مسالهیِ اصلی بحث آزاد هست در مباحث جدی. که البته این هم نیازمند دانش و علاقه و انرژی هست که سخت بشه کسی رو پیدا کرد که اینها رو با هم داشته باشه.
نکته از همه مهمتر هم نظم بحث هست و اجرای جدی اون. من فکر میکنم بزرگترین ضربه رو به دفترچه همین مساله زد، جدا از اینکه محتوا و مجری قوانین چه کسی هست مهم هست که قوانین منظم و یکدست اجرا بشه وگرنه کسی انگیزه هم داشته باشه بعد از چند بار بگند کشیده شدن مطالبش نامید میشه از بحث.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
میان کلامتان شکر، شخصی در فیس بوک تقاضای گفتگو در مورد وجود یا عدم وجود خدا را کرده است در جستاری که کسرا آن را ایجاد کرده بود.
دایورتش کردم به اینجا ولی گویا اهل شیراز است و نای ثبت نام کردن را ندارد!
اگر کسی علاقه مند به مناظره بود می تواند بیاید و او را به راه راست هدایت کند!
https://www.facebook.com/groups/6732...&refid=18&_ft_
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
صفحه فیس بوک دفترچه رو کافر مقدس مطلب ارسال میکنه و فقط من هم لایک میکنم.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
یک تناقضی هم وجود دارد ، دفترچه که محیطی برای گفتگوی آزاد هست چرا پیج فیسبوکش باید مبلغ بیدینی و خداناباوری باشه؟
بین کاپیتالیسم و کمونیسم طرف کدام است؟ یا فمینیسم و منتقدان آن؟
Robert (07-01-2015)
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Robert (07-02-2015)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)