• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 262

جُستار: گفتمان‌ها، تازه‌ها و بررسی‌ها پیرامون فناوری‌های نظامی و جنگی

Threaded View

بازداشت همیشگی
      Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خالی

kourosh_iran آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2014
      جُستارها
      39
      امتیازها
      7,801
      رنک
      59
      Post Thanks / Like
      سپاس
      537
      از ایشان 546 بار در 365 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      همان طور که حدس میزدم گنده گویی، دری وری گویی و زیاده گویی طبق معمول برای پوشاندن بیسوادی و نادنی بیش از حد!
      و همان طور که پیشتر گفته شده بود یا ادعای مفت نکنید یا اگر میکنید پایش وای سید!!! اصلن بدهید به همان گنده هایی که مدام ازشان حرف میزنید هک کنند :)))
      مابقی هم که حرفهای مفت و بی ارزش که حت ارزش خواندن هم ندارند! این همه نوشتید که همه اش روی هم دو زار ارزش ندارند!
      هرچه بیشتر بحث کردی، کم سوادی جنابعالی و برتری بنده بر شما بیشتر روشن و ثابت شد.
      آخرش هم که دیگه لجبازی و ترفندهای بچه گانت هم جواب نداد با آدمی روبرو شدی که به این راحتی ها بی خیال نمیشه خسته نمیشه و فهمیدی دیگه برات فایده و امیدی نیست بهتره این بحث رو ترک کنی.
      ولی سعی کن این برات درس عبرتی بشه که واقعیت های اطراف رو این بار با دقت بیشتر و بقول سهراب سپهری با چشمهای شسته شده جدیدی بنگری. چون خودت دیدی که اونقدری که فکر میکنی باسواد و بابینش و باریک بین نیستی، و در خیلی موارد سطحی و عجولانه قضاوت کردی و دچار اشتباه شدی و استنباطت دربارهء خیلی مسائل عمری اشتباه بوده!
      یا اینطور بگم که افرادی از تو قوی تر باسوادتر باهوش تر دانشمندتر هم هستن. همون کسانی که شاید شما درپیت و بی عرضه و خنگ فرض میکردید.

دوست عزیز من سالهاست یک بند کارم مطالعه و تحقیق بوده اونم اکثر اوقات روی مطالب سنگین و پیچیده و خشکی که کمتر کسی حتی طرفش میره ببینه چیه خیلی ها اصلا از وجود و اهمیت و قدرت این موضوعات خبر هم ندارن! پدر ویکیپدیا رو درآوردم. 8 ساله عصارش رو کشیدم بیرون هزاران مقاله شاید ده ها هزار، در ده ها زمینه مطالعه کردم. نه اینکه فقط بخونم دلم خوش باشه خوندم، بلکه درک کردم مثل آب میوه و غذای لذیذ بوده برام به دهنم مزه کرده قدرتشون رو درک کردم جذب کردم! تازه این فقط ویکیپدیا بوده. کتاب و منابع دیگر هم زیاد خوندم. حتی مقاله ها Paper های محققان و دانشمندان و اساتید دانشگاه رو خوندم، متخصصان طراز اول، برترین های دنیا! همزمان هم روی برنامه نویسی هم روی بقیهء فیلدهای کامپیوتر و غیرکامپیوتر مطالعات گسترده داشتم. کار کردم تحقیق کردم. خلاصه اعجوبه ای هستم واسه خودم. غیرعادی هستم. درک مطلب بسیار قوی دارم. دقت بالا. پشتکار بالا.
      من یه دانشمندم. میفهمی؟ ذاتم اینه ژنم اینه اصلا پدرم هم مخترع بود (گرچه سواد زیادی نداشت) چند اختراع ثبت کرد خودش یک نفری یک خط تولید صنعتی رو میگردوند، آشنایی بازرسی چیزی میامد میدید پدرم تنهاست میگفت خط تولیدتون تعطیله؟! آدم خوفی هستم. میخوام خوف باشم. برتر باشم. ابرانسان باشم. میفهمی؟ توی بعضی چیزا یک نفری اندازه ده نفر کارایی و قدرت دارم. با امثال من طرف بشی کل کل کنی خب از بدشانسیته مثل همین که تاحالا دیدی! چون گیر کسی افتادی که توی هزار نفر یکی هم به زور مشابهش پیدا میشه. بهت میگم در یک زمینه ها من در ایران شاید تک باشم! در این حد حتی! و حتی در سطح جهانی هم جزو آدمهای باسواد و برجسته هستم. مثلا در همون فیلد رمزنگاری که قبلا بهش اشاره کردم.

به کسی اینقدر توهین و تمسخر کردی که یکی از اعجوبه ها و نخبه های روزگاره!
      ویرایش از سوی kourosh_iran : 06-28-2015 در ساعت 07:01 AM

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. مشکلات اساسی‌ اسلام از نظر شما چیست؟
      از سوی Theodor Herzl در تالار دین
      پاسخ: 54
      واپسین پیک: 02-03-2016, 05:23 AM
    2. ترانه‌های زیبای غیر پارسی‌ و انگلیسی‌
      از سوی Theodor Herzl در تالار موسیقی و سینما
      پاسخ: 9
      واپسین پیک: 08-19-2014, 10:03 PM
    3. «پرشین» و نه «فارسی» | Persian NOT Farsi
      از سوی Mehrbod در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 43