حرف های شما درست اما منظورم این بود که اون نگفته دروغه و فقط خواسته بگه اغراق شده حالا هر هدفی که داشته...منظورم نوع صحبت شما بود..
امتیاز اینکه خواه نا خواه هولوکاست شد یه کاتالیزور برای تشکیل کشور اسرائیل!! و اینکه امروز هم تحقیق در موردش در خیلی از کشورها جرم محسوب میشه و تقریبا هر جا اسم هولوکاست رو میارن فقط اشاره به یهودی های کشته شده میکنن...منظورم بیشتر یه جو روانی هست که ایجاد شده!!! ضمنا من اینجا فقط دید محمود عباس رو طبق برداشت خودم گفتم...
ولی خود شما این گفته رو از یکی از سران اسرائیل نقل کردین که ما دیگه به آشوویتس بر نمیگردیم..یعنی هر جا مخالفتی با اسرائیل میشه فورا برای مقابله هولوکاست رو علم میکنن!!!
اگه اسم این امتیاز گرفتن و اهرم فشار نیست پس چیه؟!
در این مورد اطلاعی ندارم....
کسری جان من نه دل خوشی از این عرب ها دارم و نه قصد دفاع از محمود عباس...اما بحث این نیست که الان نمیاد بگه اون زمان دروغ گفتم,بحث اینه که همون زمان نوشتن رساله دکتری هم همچین حرفی نزده,اگه جایی به کل منکر شده شما برای من بیار!!!چند بار هم گفتم که بحثش تعداد بوده یا اینکه از اتاق گاز استفاده شده یا نه!!! حالا گیریم همه حرف های اون زمانش اشتباه بوده اما حرفی که الان زده نشون میده انسان واقع بینی هست و در واقع فهمیده با اون روش های گذشته اش نمیتونه کاری رو از پیش ببره و سودی برای فلسطینی ها نداره!! اسرائیل اگه واقعا دنبال حل این مناقشه هست که البته گاهی شک میکنم,شانسی جز همین شخص محمود عباس نداره...هر چی باشه از اون دار و دسته حماس که بهتره....