خیلی ممنون که ما را از علم غیبتان بهره مند میسازید.
فرمودید چقدر از سوپرکامپیوترها اطلاع دارم! خدمتتون عرض کردم که نیازی به قدرت پردازش بالا نیست! حجم زیادی در کار نیست!
Motion Detection چه ربطی به لیدار داره!مثال عددی میخوای؟
خدایا اگه راه داره شفا نده یکم بخندیم! مرزو که پرده نکشیدن صد کیلومتر یا بیشترو میشه تو کشور همسایه دید! یعنی چی که به فرض موقع ورود دیدنش!!!یه موشک با تکنولوژی بیست سال عقبتر میفرستن ماتحتش تا صاحبش هم تحقیر بشه هم یاد بگیره هواپیمای 100 میلیون دلاری رو نمیفرستن که کار موشک کروز 2 میلیون دلاری رو بکنه!
1999 F-117A shootdown - WiKi
همچنان که فرمودید فیلم سینمایی نیست. آدم بدا عقب مانده ذهنی تشریف ندارن.
به آفتاب مهتاب و آلودگی هم ربطی نداره. اگه ابر و باران نباشه لیدار کار میکنه.
گویا با یک استعداد درخشان طرفم اینجا!ارتفاع یک بعده و بعد دیگر محیط دایره ای که رادار وسطشه! چیزی که از این دیوار رد بشه شناسایی میشه. کجای این به حجم ربط داره؟
استراتوسفر از 10 کیلومتری شروع میشه. رادار مورد نظرت مستقیم بالا رو نگاه کنه هم نمیتونه بهش برسه!شونصد تا نود بزاری هم نمیرسه! قله کوه شاید برسه.
کی از موشک بالستیک حرف زد؟
wait a minute! از اول بحث روی مقابله با رادار گریزی بوده! حالا که نشون دادم به هزار و یک روش ممکنه چرا سفسطه میفرمایید؟ همه این مشکلات رو رادار هم داشته و داره. تا هر عمقی از کشور که لازم باشه رادار میشه چید! ارتفاع بالا مساله ای نیست و بیش از 38 کیلومتر ارتفاع لازم نداره ردیابی کنه:
Mikoyan-Gurevich MiG-25 - WiKi
تازه همینم داشته عمودی میرفته بالا!
ارتفاع پایین خواست پرواز کنه تا خط افق ردیاب ردیابی نمیشه اما اگه به تپه ای چیزی خورد مسولیتش با خودشه.
رادار و لیدار هم ماهواره جاسوسی نیستن که focus لازم داشته باشن. اصلا میدونی رادار چطور کار میکنه؟ اصلا میدونی اسکن کردن (active) و نگاه کردن (passive) چه فرقی دارن؟
عرضم حضور خدمت با سعادتتون که...
البته که خوندم! شما از همون اول اینجا رو میخوندید که اینقدر موجبات زحمت رو فراهم نکنید.
Stealth aircraft - WiKi
Iran–U.S. RQ-170 incident - WiKi
1999 F-117A shootdown - WiKi
به هر حال من نه دبیر فیزیکتم نه هندسه نه تاریخ نه تحمل فشار به شکم از خنده رو دارم که اول یاد بدم چی چطور کار میکنه بعد ادامه بحث! اگه بعد از اینهمه بازم هنوز حرف خودتو میزنی بشین همینجا و با دیوار حرف بزن!
اینم محض کافی نبودن علامات تعجب: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!