نه عمم ترول نیست! بادمجونه! خیالت راحت :)))
خوب همونم من میگم نمیشه! (با تکنولوژی فعلی)
پردازش تصاویر یک منطقه به قول شما کوچک! همین پارسال برای پیدا کردن بقایای هواپیمای مالزی تازه اون هم نه در Altitude های مختلف! بلکه تنها در سطح دریا! اون هم نه توسط یک نفر یا یک کامپیوتر یا ...! بلکه توسط کلی داوطلب که حاضر شدند کامپیوترهاشون رو در اختیار سیستم پردازش بذارند (از جمله خود من) + یک سایتی که از مردم درخواست کرده بود تصاویر رو بگردند شاید چیزی دیدند که از چشم بقیه پنهان مونده باشه! چندین روز طول کشید. چه طور توقع دارید بشه ارتفاع های مختلف طوری که آسمان تمام یک کشور! یا دست کم مرزهای اون کشور رو تا چندین کیلومتر اونطرف تر (چون هدف باید قبل از ورود به حریم هوایی شناسایی بشه که فرصت کافی برای اقدام علیه اش وجود داشته باشه) به شکل Real Time پردازش کرد ؟!
چنین چیزی با تکنولوژی که در حال حاضر در اختیار داریم عملن غیر ممکنه!
جالبه که باز هم نفهمیدی چی گفتم :))
حالا قضیه اش چی هست ؟! سوای این بحث از بازیهای خوب خوشم میاد
خیلی ممنون که اعتراف کردید تمام ادعاها و حرفهاتون بی پایه و بدون رفرنس هست
خیلی تخیلی فکر میکنید :))) شما فقط خودت رو رسوا میکنی و زیر سوال میبری وقتی میگی حرف استالمن رو قبول داری! متن قانون رو قبول نداری!!!!
استالمن یک متوهمه که خودش هم نمیدونه بلاخره افکارش کمونیستی هست یا نیست :)) (که هست) حرفهای یک ترول تکنولوژیک برای شما سنده ولی خود قانون نیست! بعد که بهت میگم ترول میگی ترول عمته :)))
ترول چو ترول بیند خوشش آید جانم :)))
توی آمریکا وکیله ؟!
چون توی همین آلمان، توی همون آمریکا! وقتی یک قانونی صریح و روشن نباشه تفسیر قاضی و ... بی ارزشه جانم! اینکه قاضی چی برداشت کرده از قانون مهم نیست اینجا! اینکه قانون چی میگه مهمه. اگر قانون ناقص باشه یا ایرادی داشته باشه هر فرد عادی میتونه علیه اش شکایت کنه و کار میتونه به لغو قانون یا تغییرش هم بکشه!!! اسم این هست دموکراسی!! شما درکی ازش نداری چون همه چیز رو با قوانین ایران میسنجی! بر همین اساس اپل توی کلی از دادگاه ها نتونست از سامسونگ ببره! چون ادعای کذب کرده بود! خیلی جاها هم برد چون سامسونگ واقعن دزدی کرده بود.
میترسم این همه عقده یک دفعه ای بترکه کار دستت بده :))
من گفتم این توانایی رو داره ! حضرت عالی پرسیدید چه طوری! من برداشت خودم رو توضیح دادم!!!!
به هر حال باز طبق سنت حسنه! گفتید : این مبهمه! کلیه! من نفهمم پس غلطه و خلاصه از این مدل حرفهای کمیک به درد نخور زدید!!! خیالی نیست دستتان خیلی وقت است که رو شده ترول جان.
توضیحاتتان به درد همان عمه جان من میخورد جانم!
هنوز فرق متن رسمی! با دری وری جات شیخ کمونیست استالمن رو نمیدونید!!! برو کنار بذار باد بیاد عمو جان :))
البته اون فامیل وکیلتون (یحتمل توی ایران که قوانین ایران رو بلده) هم حتمن میتونه در مورد قوانین کشورهای متمدن دنیا نظر بده! کسب نظر بفرمایید حتمن :))
در مثل کشکی مناقشه هست حسابی جانم!
این مغلطه بد جوری نخ نما هست! مثلن عمه احمدی نژاد 100 سالشه! ربطی به بحث من و شما نداره! این مثل به درد همون عمه احمدی نژاد میخوره و بس :))
هر وقتی بقیه تونستند پردازنده درست و حسابی درست کنند بیاند جلو! فعلن که همه دستان مبارکشون زیر بیضه های IBM و Intel و AMD و Nvidia و ... هستش. چین هم که داره خودش رو جر میده تا بتونه پردازنده درست کنه! اگر تونست خوب دمش گرم! ولی ماز ازش نمیخریم :)))
اگر آشغال نیست بفرمایید روی کامپیوتر مبارک از پردازنده 260 مگاهرتزی استفاده کنید!!!!
فکر کنم سیستم عامل DOS هنوز هم کاربرد داشته باشه :))
مهم نیست
خیلی هم واضحه! یعنی نشده!
باز بیا 100 کیلو بنویس که اگر سرمایه گذاری نکردند لابد صرف نکرده و ضرورت نداشته و ...
مطمئن باش اولویتش از تولید ناو هواپیمابر هم برای چین بیشتره! چون یکی از پایه های اصلی تمام تکنولوژی مدرن هستش. هنوز یک سیستم عامل غیر آمریکایی/اروپایی درست و حسابی وجود نداره! کسی نتونسته درست کنه! همون اروپاییه هم بر پایه سیستم عاملهای آمریکایی بوده! کجای کاری شما عمو جان ؟! لابد اینکه از سیستم عامل و سخت افزار بومی استفاده کنیم برای مسایل مهم و ضروری مملکت تا ساختار هر دو (سخت افزار و نرم افزار) برای دشمن و جاسوسانش ناشناخته باشه ضرورتی نداره! ولی کپی کردن بنز آلمانی و چپوندنش به کشورهایی مثل ایران خیلی ضرورت داره :)))
شما خواستی از یک مساله الکی! استفاده کنی برای کوبیدن آمریکا! غافل از اینکه خود روسیه هم کم از این فجایع نداشته! تازه شاید در قیاس با آمریکا بیشتر هم بوده باشه - چون حجم کار آمریکا خیلی بیشتره! شما باید نسبت بگیری ببینی کدوم بیشتر حادثه داشته!
خود شما برای سفر به بوئینگ آمریکایی یا ایرباس اروپایی اطمینان میکنی یا آنتونوف اوکراینی و توپولوف روسی ؟! تکنولوژی فضایی شون هم همون گُهه!
هرچه یک سیستم پیچیده تر باشه! نرخ خرابی و شکستش هم بیشتر میشه!!
پیکان شاید در طول عمرش یک بار هم خرابی جدی پیدا نکنه! به جاش BMW سری 7 ولی بیشتر خراب میشه اون هم طوری که هر بار دست کم اندازه یک پیکان صفر خرج رو دستت میذاره :)))
پس این استدلالتون هم = کشک.
خوب اشتباه خوندی عزیزم!
روسها حتا از استخدام و یا ورود به ناسا محروم هستند! همکاری سازمان فضاییشون هم که فعلن روی هواست : جام جم آنلاین-تشنج در روابط آمریکا و روسیه به ناسا کشیده شد
تنها در برخی پروژه های خاص همکاری بین آمریکا و روسیه وجود داره اون هم به نظر من به خاطر هزینه ها هستش که اگر مسایل امنیتی بهشون بچربه همون هم کنسل میشه.
مقایسه اسرائیل هم با آمریکا خیلی بچگانه و مسخره هستش! آمریکا اگر فقط و فقط یک روز پشتیبانی اسرائیل رو بیخیال بشه اعراب دور و برش میخورنش! اسرائیل نه از نظر نظامی نه اقتصادی توانایی بقا بدون کمک غرب رو نداره! حالا شاید کسرا بیاد بگه چرا داره به خاطر حس ناسیونالیستی که داره! ولی حقیقت چیز دیگه ای هستش. شاید من هم به خاطر حس ناسیونالیستی بیام بگم ایران با شهاب 3 میزنه عربستان رو پودر میکنه!!! ولی چه قدر حرف من واقعی هستش ؟!
تکنولوژی بمب اتمی مال 60 سال پیش و بیشتره! شما هم فقط به شکل تئوری میری 4 تا مطلب میخونی! عملن با بودجه های ملیاردی یک کشوری مثل ایران زیر تولیدش وا مونده!!! یعنی به عقل آخوندها نمیرسه برند توی ویکی پدیا بخونند چه طوری میشه بمب اتمی درست کرد ؟! :))
به فرض هم که اصلن شما ریز به ریزشو دونستی! نکنه توی آشپزخونه عمه من میخوای اورانیوم غنی کنی ؟!