چطور قرار گرفتن من تحت استدلالم آنرا «غلط» میکند!؟ من منحرف بودن خود را پیشاپیش پذیرفتهام، اتفاقا این صلاحیت مرا افزایش میدهد نه کاهش، که من دارم از عمق دوزخ سخن میگویم و برخلاف شما نه ذهنیتی تمیزکاری شده و کاذب از موضوع، که عینیت عریان انرا از نزدیک میشناسم و نیک میدانم که راجع به چه چیز صحبت میکنم(من تنها کاربر این انجمن هستم که علنا گفته قبلا با مردان هم سکس داشته، و حالا هم اگر پسر خوشگلی به تورم بیاید نه نمیگویم! کلا هیچ موجود زندهی ضرباندار زیبایی از من در امان نیست!) ولی منحرف بودن من درستی گزارهی مذکور را باطل نمیکند، این ممکن است که چیزی حقیقت داشته باشد، و منهم حتی به حقیقی بودن آن معتقد باشم، اما همچنان از پایبندی به آن و برآوردنش عاجز. دروغین بودن پیامبر برابر با دروغ بودن پیام نیست. من خودم را هم به همان چوب میزنم که دیگری را. جامعهی سالم آنیست که امثال مرا زندهسوزی میکند، نه آنی که به ما اجازهی کثافتکاری میدهد.
انحراف هم درجات گوناگون دارد، بر اساس اینکه چقدر از هدف طبیعی سکس فاصله گرفتهاید میزان انحراف شما شدیدتر یا ضعیفتر میشود. زنبارگی و لاشیبازی کمی انحراف از رابطه سالم و ایدهآل است اما «همجنسگرایی» خارج شدن کامل از مسیر آن، سوژه عملاً میل به جنس مخالف را کنار میگذارد. اگرنه بله، هر چیز بجز سکس با همسر قانونی به قصد تولیدمثل دارای انحراف است، حتی سکس با هدف لذت. ولی انحراف سکس زن و شوهری که نمیتوانند بچهدار بشوند کجا، انحراف کونکونک بازی کجا!