این پست در صفحهی هزارم میرود؟! من هم اثری از خودم به جا بگذارم در این برگه!
این پست در صفحهی هزارم میرود؟! من هم اثری از خودم به جا بگذارم در این برگه!
زنده باد زندگی!
Anarchy (05-25-2015),sonixax (05-26-2015),undead_knight (05-27-2015),yasy (05-25-2015)
Ouroboros (05-25-2015),sonixax (05-26-2015),undead_knight (05-27-2015)
ببخشید داریوش جان، آدمی که گمان میکند به حقیقت رسده یبس میشود.
من از شما بسیار توقع دارم و اینست که خیلی زود خشمگین میشوم!
زیاد ذوق نکنید، دیر آمدن کلا بهتر است از زود آمدن!
خب دوستان من دیگر از این بحثها جانم به ملال آمد.
اگر در زندگی من وضع به همین منوال ادامه پیدا بکند شاید غیبتم اینبار بسیار طولانیتر بشود. واقعیت اینست که من همیشه تحت برنامه زندگیام را به آشوب کشیدهام و هر وقت بیبرنامه زندگی کردهام همه چیز در یک جهت مشخص حرکت کرده. من الان معتقدم به اینکه سرنوشتی(نه در معنی تقدیر الهی، در معنی رسالت و وظیفهای فراتر از خود خویشتن)دارم، وجودم بیهدف و بیدلیل و بیسرانجام نیست. این مرا در نظر بیشتر مردم(از جمله خودم تا چند سال پیش)، به سندروم «دن کیشوت» مبتلی میکند و متوهم جلوه میدهد. تنها راه من برای اطمینان از اشتباه بودن این تصور، به نبرد آن رفتن با عینیت است، به واقعیت تبدیل کردن این تصور. چون کلا بخشی از فلسفهی من حداقلی کردن وابستگی خودم و آدمهای اطرافم به تکنولوژیست، حضور در این انجمن به اولویتی بسیار پائین برایم تبدیل میشود. اما میخواهم بگویم این نبودن به دلیل بیفایده دیدن اینجا یا بیزاری از محیط آن نیست، بالعکس من کارکردی که اینجا دارد را عینی و قابل اندازهگیری، و جمع آنرا بیشتر از برخی اعضای خانوادهام دوست دارم! این روشی که تازه مد شده و همه در آن به این انجمن بد و بیراه میگویند احساس واقعی من نیست. دوری از اینجا برای من صرفا به خاطر آنست که کارهای بهتر و مهمتری در زندگی دارم، نه اینکه اینجا را مهم یا خوب تلقی نمیکنم. خلاصه، خوش باشید و خوش بگذارنید. این بحثها را هم بعدا که باز گشتم ادامه میدهیم. تا بعد.
زنده باد زندگی!
Anarchy (05-25-2015),Dariush (05-25-2015),Russell (05-25-2015),sonixax (05-26-2015),undead_knight (05-27-2015)
ای بابا؛
ما دلمان برایت تنگ میشود امیر.
امیدوارم هرجا که هستی خوش باشی و سلامت.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
دوست عزیز با توجه به واکنش های احساسی ای که داشتم احساس کردم بهتره اینجا نباشم
تا حداقل بخشی از احساسات شدیدم فرو بشینه.... فک نکنم بتونم در برابر پستهای شما
سکوت کنم و مطمئنا پاسخ هام احساسی و پرخاشگرانه خواهد بود...
البته این جدا از مسائل دیگه هست که پیشتر گفتم.... مثلا ناراحت شدن از جو اینجا.... پس
این تصمیم به نفع همه اس....
بدهی ای به من ندارید که بخوام انتظاری از شما داشته باشم. حتی برعکس کلی چیز از شما یاد
گرفتم.... اما به هر حال نمیخوام ناراحتیم رو از شما پنهان کنم و وانمود کنم که هیچی نشده...
شاید بهترین درسی که از این وقایع بتونم بگیرم این باشه که هیچوقت کسی رو برای خودم زیادی
بزرگ نکنم.... هر شخصصی ممکنه اشتباه کنه از جمله امیر.. هتا اگر در مورد همجنسگرائی حق
با شما باشه باز هم این واقعیت رو تغییر نمیده که من زیادی شما رو بزرگ کرده بودم ...
تعلیم معلم به كسی ننگ نداردسیبی كه سهیلش نخورد رنگ ندارد
sonixax (05-26-2015)
بعضی کارا خیلی زشت و توهین آمیزه. (مخاطب شخص "خاصی" نیست)
نه، شما چه کاری زشتی کردی؟؟؟ من آدمی نیستم چیزی رو عمومیش کمن حتمن خیلی زشت بوده ::)) من خوبم. در مورد همجنسگرایی حرفای امیر رو جدی نگیرین. دیگه هم من هم شما هم کل فروم می دونن داره کسشرر می گه :))
هماکنون 33 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 33 مهمان)