"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
undead_knight (05-22-2015)
don't mistake the territory with the mapThe thing about the "newspeak" is... , well it is NEW
and this is THE POINT
i will be damned if i let you downمن هم قبلا همین گمان را داشتم، هیچ چیز نیست، جز یکسری رفتارهای بامزهیِ
کوچولو !!
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (05-22-2015)
undead_knight (05-23-2015)
فعلا ما همان را هم نداریم اینست که باید جوری رفتار بکنیم که گویی چیزی از آن مهمتر نیست(چون واقعا نیست، تا اطلاع ثانوی، یعنی زمانی که تکلیف این را مشخص کرده باشیم).
احساس زیباییشناسی معطوف به مردان از آن جنسی که شما مد نظر دارید اغلب محصول فرهنگی جوامع پیشامردسالار ِ سلسلهمراتبی ِ «بدوی»ست، آنها که بر اساس رقابت خشونتآمیز مردان شکل گرفتهاند. الان چنین جوامعی در گنگها، گروههای شبهنظامی و زندان به طور خودکار بوجود میآیند. زیباییشناسی و به کلی جهانبینی معنوی آنها مردانه است و هرچه درست، خواستنی و زیباست مردانه تلقی میشود، هرچه زشت، بیزاریبرانگیز و غلط است زنانه، واحد پول آن جوامع قدرت عریان و گلدرشت متجلی در خشونت است و چنان قدرتی تنها نزدک مردان یافت میشود. همجنسگرایی اغلب در این جوامع روشی برای مشخص کردن جایگاه افراد در سلسلهمراتب قدرت است به نحوی که مردان قویتر به مردان ضعیفتر تجاوز جنسی میکنند و آنها را از این طریق یک پله پائینتر از خود میپذیرند، اینست که همجنسگرایی در مقام یک چیز روحانی برکشیده میشود، هرچند «بچهکونی» بدترین دشنام و بزرگترین تحقیر این جوامع است.
فرهنگ والا، فرهنگ میانی، فرهنگ مردسالار، فضایل زنانه نیز دارد. پاکدامنی، مهربانی، بخشندگی و زیبایی جملگی فضایل زنانه هستند. مجسمهی داوود عشوهای زنانه میآید چون زیبایی عرصهی زن است.
You derail discussions like a train-wreck, it gets boring after a while. .
زنده باد زندگی!
Russell (05-22-2015),undead_knight (05-23-2015)
این حرف نه چندان مرتبط را به یک مثال هم منقش بکنم. اگر از اعضای جامعهی اول بخواهید الگوی زیبایی زنانهی خود را معرفی بکنند، چنین زنی را مثال میزنند:
آن چانهی بزرگ، جمجهی درشت، خط فک محسوس و لپهای فرو رفته همگی معیارهی زیباییشناختی مردانه هستند و گواه تستسترون بالا. زیباییشناسی ِ جامعهی روبه زوال مدرن شبیه جوامع به شدت بدوی و خشن است چون مردان همجنسگرا مدلها و خوانندگان و بازیگرانش را انتخاب میکنند. اگر از اعضای جامعهی مردسالار و متمدن بپرسید، احتمالا چنین تصویری به شما نشان خواهند داد:
(muh dick!)
چانهی نخودی، گونههای برجسته، گردن کشیده، نگاه شرمآگین و لبخند متین و ... همگی فریاد میزنند «زنانگی». هر دو تصویر در اصل زیبا بودن توافق دارند، اما انواع زیبایی ایشان و نوع جامعه و فردی که یکی را بر دیگری ترجیح میدهد معرف خیلی چیزها دربارهی آن جامعه و فرد مذکور است.
اگر تصویر اول را ترجیح میدهید توصیه میکنم هرچه زودتر از کمد بیرون بیایید!
زنده باد زندگی!
Russell (05-22-2015)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"الذین آتیناهم الكتاب یعرفونه كما یعرفون أبناءهم وإن فریقا منهم لیكتمون الحق وهم یعلمون 146 الحق من ربك فلا تكونن من الممترین 147 "
"کسانی آوردیمشان نوشتار می شناسندش جور چه می شناسند فرزندانشان هم چون فرازی ازِشان تا برای جا می دهند درستُ هم آنها می دانند 146درست از پروردگارتِ باز نباشد هستی از برنده گشته ها 147"
پس چرا ما داریم آموزش سخن خداوند می دهیم ؟دستور خداوندست که بیاموزانیم از هیچ کس باک نداریم جز خداوندِ یگانه هم چشم داشت خوشنودی اش را داریم
نکند شما اینگونه می اندیشید که زندگی همش سرای نزدیک است که یک ناباور کشته مان هیچ شویم واپیسنی در کار نیست
پناه بر خداوند دانا
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
درود
نکتهی جالبی بود. در یونان باستان زیبایی را جهانشمول میپنداشتند، افلاطون این زیبایی را برای رسیدن به جوهرهی زیبایی در معیارهایی بدوی و خشن جستوجو میکرد. از آنجاکه همجنسگرایی در یونان باستان متداول بوده و آنان سرزمینهایی که در آن همجنسگرایی رواج نداشته زیر سلطهی ظلم و ستم میدانستند، آن را میتوانیم یک جامعهی بدوی با معیارهای زیباییشناسی خشن تعریف کنیم.
زنانی در جامعهی بدوی زیبا به نظر میرسند که چهرهی تنومند، محکم و با علائم تستوسترون بالا در آن وجود داشته باشد. خط قرمز زیبایی را در چنین جامعه ای مردان همجنسگرا ترسیم میکنند. همین است یکی از دلایلی که در جامعهی مدرن از زن مغرور، مستقل، خودخواه و خودوابسته تمجید میشود و زن جوانی که برای بقا به مردان وابسته است با انواع جنبشهای فکری به سوی استقلال تام اقتصادی و روانی تشویق میشود، زن مغرور و با صورت و رفتارهای زمخت میشود «زیبا». مرد مدرن هم نمیداند چه چیزی میخواهد و زن سی سالهی «پخته» لابد چون با معیارهای زیباییشناسی هماهنگی دارد زیبایی بیشتری هم از دختران جوان 17 ساله دارد، برای همین مرد سی و پنج ساله اغلب بدلیل جنبشهای فکری و هجمهی زیباییشناسی «زن مستقل و خودخواه» میرود با زن حدودا سی ساله ای وصلت میکند که او را اخته بکند.
این میتواند یکی از دلایلی باشد که زمانی من با دوست دختر هجده ساله ام در حال قدم زدن و لاسیدن هستنم مردم با نگاهی مشکوک ما را مینگرند، دختر را برهای معصوم که بدست گرگی خشن و بیرحم افتاده.
Russell (05-23-2015)
حس حسادت نسبت به شریک جنسی همیشه در بشر وجود داشته و خواهد داشت.
در مورد همجنسگراها اخبارش به گوش نمیرسه چون شمارشون نسبت به افراد دگرجنسگرا نزدیک به صفر هستش!! پس اخبارش هم میشه صفر!!!
فاسد تر رو موافقم! البته شاید تعریف فساد از نظر من و شما با هم فرق داشته باشه. ترقی خواه تر رو هم باز موافقم چرا که جامعه ایرانی به گروگان گرفته شده و اگر رها بشه مشخصن خیلی مترقی خواهد بود. ولی لیبرال رو هیچ مدله نیستم. جامعه ریبرال تحمل مخالف و غیر رو داره! در ایران چنین تحملی به هیچ عنوان وجود نداره. سوای اینکه ایران پارامترهای دیگر یک جامعه لیبرال رو هم نداره.
خوب نه من علاقه ای به شنیدنش دارم و نه اون علاقه ای به گفتنش!!!
شما چند تا پارتر زن/مرد رو میشناسید که مدام خاطرات جنسیشون رو برای بقیه تعریف کنند ؟!
آها! من نه به دختر حس خاصی دارم نه به پسر! من فقط به نیازهای جنسی خودم حس خاص دارم که وقتی لازم باشه 50 یورو خرجش میکنم :)) برای همینه که بعد این همه سال دوست دختر ندارم و یک بار یکیشون رو وسط سرمای زمستون توی برف از خونه شوت کردم بیرون که قبلن هم به این موضوع اشاره کردم. حالا شاید یک روزی نسبت به یک کَسی حس خاصی پیدا کنم فعلن که خوشبختانه این طوری نبوده و در زندگی من دوست دختر = پارتنر جنسی نه بیشتر.
نه لزومن! اونهایی که احساسات زنانه دارند Transexual هستند نه Homosexual .
برای شما این طور است! اگر به راستی برای کسی مهم نیست که در پستو خانه چه کسی در چه سوراخی فرو میکند در جوامعی مثل ایران برای سوراخ عقب مرد حکم اعدام و سنگسار در نظر نمیگرفتند!!! پس مهم است.
خاصیت جنسی لزومن آن تعریفی نیست که در قرآن و انجیل و ... آمده!!! واژه انحراف هم بیشتر بار مذهبی دارد در اینجا نه علمی چرا که علم و دانش این ادعای شما را رد میکند :
Homosexuality Is Natural
همچنین داشتن دوست همجنسگرا افتخار نیست! بلکه تحمل تفکر مخالف تفکر خود افتخار است که درک این موضوع برای شما ثقیل است چرا که اصولن واژه تحمل برایتان بیگانه است و باید بکشید آنچه مینامید منحرفین جنسی را!!!!!
پس به جای منتشر کردن تراوشات ذهن متحجرتان بهتر است دو زار مطالعه بفرمایید جانم. هر چند که احتمالن مطالعه برای شما حکم رفتن به جهنم را دارد و بهتر است با علم و دانش بیگانه باشید که اگر نباشید آن دنیا سیخ داغ در انتظار همان سوراخیست که فکر میکنید همجنسگرایی یعنی فرو کردن در آن! و اگر وظیفه ای به غیر از ریدن و چسیدن داشته باشد صاحبش حتمن منحرف است :)))
نه عزیزم، شما میتوانید در درون ذهن بیمارتان به مقدسات فکر کنید و سر بر زمین بگذارید و ته بر هوا کنید که مبادا مقدساتتان اوف نشود!!! پس مهر ورزیده علم را با آنچه مقدس مینامید نجس نکنید.
قطعن بهتر میشود! چرا که با بریدن سر کافر نه تنها بهتر نشده بلکه بدتر هم شده!!!
راستی داعش هنوز عضو فعال میپذیرد! بشتابید :)))
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Soheil (05-25-2015),undead_knight (05-23-2015),yasy (05-23-2015)
آخه تو رو چه به سن قانونی جهان مدرن، مطمئنی کمتر از 18 سال نیست؟!:))
+ضمنا حواست باشه در این سیستم منحرف، ضداخلاق و نجاست هستی:))البته که هر نوع سکسی بجز سکس مهبلی به قصد تولید مثل انحراف از مسیر طبیعی، و هرگونه سکسی بجز سکس مهبلی به قصد تولید مثل با همسری قانونیتان انحراف از مسیر اخلاقی و نرمال است. خب که چه؟! منظورتان چیست؟!
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Crusader(05-23-2015)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)