i love you, not because of your shitty beliefs but this fucking bold honestyخواه یهودی بیگانه باشد، خواه مرد همجنسگرا، خواه کولی آواره
i love you, not because of your shitty beliefs but this fucking bold honestyخواه یهودی بیگانه باشد، خواه مرد همجنسگرا، خواه کولی آواره
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (05-22-2015)
ای دوست فاسدالعقیدهی من یک حرف حسابی در تمام عمرت زده باشی همینست!
وانگهی حیف که اینرا هم داری به عنوان «عاقبت مختوم و شوم» به ما میگویی و چیزیست همجنس همان «عاقبتاندیشی»هایی که دیروز در پاتوق لافشان را میزدی: تلاش برای ساکت کردن یک فکر گناهآلود با وصل کردنش به فکری فکرگناهآلودتر، مبادا زنستیزی بکنید که نژادپرستی درپی میآید، مبادا حرف از اخلاقیات جنسی بزنید که تنها دخول در پوزیشن میشنری توجیه عینی دارد ...
البته که هر نوع سکسی بجز سکس مهبلی به قصد تولید مثل انحراف از مسیر طبیعی، و هرگونه سکسی بجز سکس مهبلی به قصد تولید مثل با همسری قانونیتان انحراف از مسیر اخلاقی و نرمال است. خب که چه؟! منظورتان چیست؟!
Stop lying m8, you h8 me lately
زنده باد زندگی!
demeter (05-22-2015),undead_knight (05-22-2015)
تلاش شما برای دفاع از مظلومین ، اخته ها ، انواع منحرفین جنسی و ... قابل توجه است اما
چیزی که شما و امثال شما متوجه نیستید معامله ی کثیفی است که دنیای مدرن به خصوص
غرب با اعتبار بخشیدن به اجتماع های بی خاصیت و ابزوردی مثل فمینیست ، حقوق همجنس
گرا ها ، پات هد ها و هزاران کالت بی خاصیت دیگر که احساس می کنند برای آزادی تلاش می کنند
کرده است . انحراف جنسیتی هم مشخص است نیازی به توضیح بیشتر ندارد ، اما در مورد سیستم
اخلاقی شما که مطمئنا فراتر از بیانیه نمی رود و فساد آن را در حال حاضر به چشم می بینیم این
نکته را نمایان می سازد که شما چیزی جز مدیا تبلیغاتی نیستید که در واقع این شما را به دلقک
تبدیل می کند . چون دلقک همانطور که می دانید در دربار هیچ خاصیتی ندارد جز پرت و پلا گویی
و بالا پایین پریدن و خطری ندارد .
انقلابیون فرانسه یا مشروطه را اگر نبش قبر بکنید و جامعهی امروز را نشانشان بدهید بلادرنگ آرزومند آغوش سرد و امن قبر میشوند. اینها آدمهای اصیل و خیرخواهی بودند که تصورشان این بود که اگر به مردم حق انتخاب داده میشد خودشان تمام گزینههای درست را داوطلبانه انتخاب میکردند.
عشق و زیبایی شناسی بله، شاید حتی اشتیاق جنسی؟ اما کنش جنسی بحثش به کلی متفاوت است.
کمی بیشتر توضیح بدهی شاید بهتر متوجه موضع بشوم. به نظر من همجنسگرایی مفعول برابر شدن مرد با زن و بدترین تحقیرها در حق خود خویشتن یک انسان مذکر است، همردیف اختگی و تغییر جنسیت. همجنسگرای فاعل را میتوان در مستراح جامعه تحمل کرد، در صحن عمومی خیر.
زنده باد زندگی!
Russell (05-22-2015)
آزادی بیان، سابجکتیو یا آبژکتیو بودن بودن بیماری همه سلاحهایی
شدهاند در دست یکسری از خدا بیخبر برای نابودی تمدن بشری.
آزادی بیان برای قبل از تسخیر نهاد است، بعد از تسخیر نهاد
شما متوجه میشوید سانسور و افرمیتیو اکشن چقدر خاصیت دارد.
بجای همجنسگرایی بگذارید هموفوبیا تا ببینید چه اندازه مساله
سابجکتیو است، بجایش بگذارید یهودستیزی یا شخصیت سلطه جو
تا مطلع شوید تقریبا تمام تمدن بشری (احتمالا حتی خود یهودیان)
باید در تیمارستان بستری میشدهاند !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
ای دوست فاسدالعقیدهی من یک حرف حسابی در تمام عمرت زده باشی همینست!
نه من تلاشی برای "بازداشتن" کسی نمیکنم، اتفاقا میخوام اون کسایی که نمیدونند مسیرشون به کجا ختم میشه رو زودتر به مقصد برسونم.وانگهی حیف که اینرا هم داری به عنوان «عاقبت مختوم و شوم» به ما میگویی و چیزیست همجنس همان «عاقبتاندیشی»هایی که دیروز در پاتوق لافشان را میزدی: تلاش برای ساکت کردن یک فکر گناهآلود با وصل کردنش به فکری فکرگناهآلودتر، مبادا زنستیزی بکنید که نژادپرستی درپی میآید، مبادا حرف از اخلاقیات جنسی بزنید که تنها دخول در پوزیشن میشنری توجیه عینی دارد ...
البته که هر نوع سکسی بجز سکس مهبلی به قصد تولید مثل انحراف از مسیر طبیعی، و هرگونه سکسی بجز سکس مهبلی به قصد تولید مثل با همسری قانونیتان انحراف از مسیر اخلاقی و نرمال است. خب که چه؟! منظورتان چیست؟!
به هر حال وظیفه الهی من این هست که به اونهایی که خرد و هوش کافی ندارند، کمک کنم. موافق نیستی؟
my love is as universal and as indifferent as airStop lying m8, you h8 me lately
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (05-22-2015)
undead_knight (05-22-2015)
دفاع؟! :))
Frankly, my dear, I don't give a damn
من فقط به کسشرجات آلرژی دارم و خب خوش به حال اون مظلومانی که موضعشون از نظر من کسشر نیست:))
خب مشکل این هست که شما دربار رو اشتباه گرفتید،دربار فکر من هست نه اون دنیایی که شما من رو نمایندش میدونید(البته این جوک دیگه قدیمی شده، انتظار داشتم شما بازی جدیدی بلد باشید)
Tacitus-
من هم موافقم کنش جنسی متاوت است. در یونان باستان هم شکلی
خاص از آن وجود داشته و دخولی صورت نمیگرفته تا آنجا که من میدانم. ولی
مقصود من اینکه این پیوند میان مردان و حس زیباییشناسی بسیار جای تامل
دارد و ما نباید صرفا هر چه چپ تعریف میکند را قبول کنیم. آنها پاچهیِ هر چه
گمان کنند سنتیست را میگیرند. حملهیِ آنها به زندگی خانوادگی نهادهای بیرون
از آنرا بد نمیکند. خانواده مشخصا بخشی ضروری از جامعه است برای تولید مثل
و خیلی چیزهای دیگر ولی همهیِ آن نیست..
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
iranbanoo (05-22-2015)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)