آفرین!! به عبارت ساده تر مشکلات امروز ایران ریشه و تاریخچه 100% داخلی داره نه خارجی!! وقتی این رو فهمیدیم و قبول کردیم تازه اولین قدم رو برای پیشرفت برداشتیم.
مادامی که بگیم اسرائیل توی آمریکا لابی کرد ما بدبخت شدیم! انگلیس شاه رو برد خمینی رو جاش آورد و خلاصه حرفهای بی ارزشی از این دست بزنیم وضعمون همین میمونه چرا که نمیخوایم قبول کنیم که مشکل از خودمونه. در دنیا کشورهایی هستند که از هر نظر که بگی وضعیت بهتر، موقعیت جغرافیایی بهتر یا حتا بدتر!!! مردمان باهوش تر و ... نسبت به ما دارند ولی هرگز اون چیزی که ما استعما و دست بیگانه و انگشت و ... مینامیم زورش بهش نرسیده و اگر رسیده خیلی زود اون کشور دوباره از خاک بلند شده و شده یکی از قدرتهای بزرگ!!!
نمونه هم زیاده :
آلمان
ژاپن
کره جنوبی
فرانسه
اسرائیل (که البته مظور در اینجا ملت یهود هست چون خود کشور نوپا هستش)
و حتا خود آمریکا
آلمان که دو بار با خاک یکسان شد!!! ژاپن هم بدتر از آلمان!
ولی ما همه اینها رو نمیبینیم و به شکلی عجیب مدعی میشیم که ما خوبیم خیلی هم کار درستیم ولی چون انگلیس (نوعی) نمیخواد و حسودیش میشه ما پیشرفت نمیکنیم!!! ولی من نمیدونم چرا همین دشمنِ فرضی زورش به این همه کشور دیگه توی دنیا نمیرسه و فقط دست گذاشته روی این همه نابغه و باهوش و آدم خفن پفن تر از اونها که البته از نظر هوشی و توانایی های تکنولوژیکی و ... با اینکه باهوشتر از اونها هستند زورشون بهشون نمیرسه!!!!!
یکی بیاد این پارادوکس رو برای من حل کنه که چه طور باهوش ترین مردمان دنیا که بیشترین ثروتهای طبیعی و غیر طبیعی رو در اختیار دارند و بهترین موقعیت جغرافیایی دنیا رو هم صاحب هستند از جمله عقب مانده ترین مردم دنیا هستند و توانایی مقابله با اونهایی که از اینها باهوشتر نیستند رو ندارند!!!
پ.ن : ببخشید اگر یک سری کلمات چپ و چوپ هستند دستم حسابی سوخته همینشم زوری تایپ میکنم.