پس من مطالب پیجتان را در پلاس منتشر میکنم.
پس من مطالب پیجتان را در پلاس منتشر میکنم.
Russell (05-03-2015)
https://www.youtube.com/1oqyrflOQFc
این ویدیو خوبه ، اگر کسی زیرنویسش رو ترجمه کنه من به صورت هارد ساب درش میارم.
لینک دانلود زیرنویس:
Russell (05-04-2015)
Hormoz (05-04-2015)
باز یک ابلهی یک چیزی نوشت، رفت روی مخ من
https://www.facebook.com/mohsen.mahm...94895604103386
دوستان نظرتان چیست؟ پورن نگاه کردن پیوند ویژه ای با خاورمیانه ای بودن دارن؟ فرمانده تروریست پولداری مثل بن لادن "حقارت سکسوال" دارد؟
یک گاگولی هم زیرش کامنت گذاشته "آفرین چه نگاه دقیقی"
بن لادن یک بیلیونر و مالک یکی از بزرگترین هولدینگ های اقتصادی عربستان بود. وقتی کسی تا این اندازه پولدار باشه, فقط کافیه اراده کنه تا هر کسی رو بُکُنه...
کسی که با پولش میتونه بزرگترین شبکه ی تروریستی دنیا در آن زمان رو هدایت کُنه و سربازهایی داشته باشه که براش همه کاری میکنند و دوتا هواپیما رو بکوبه به برج های تجارت جهانی, نمیتونه سوراخ برای کردن داشته باشه؟
بن لادن آدمی بسیار ایدئولوژیک بود که حتی حاضر بود از زندگی اشرافی خانوادگی اش به غار پناه ببره اما به قول خودش جلوی آمریکا و هیچ قدرتی بغیر از خدا سرخَم نکنه و ماموریت الهی خودش میدانست که قدرت هارو تحقیر کنه.
میشه گفت این آدم کسخل بود و اسیر توهم بود.
اما نمیشه گفت که جنگجو نبود یا ترسو بود یا ضعف کُس داشت...
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
در کدام کشور خاورمیانه بیشتر از صدها هزار سکس شاپ و سکس سینما وجود داره ؟!
پس ربطی نداره.
بن لادن هم مثل هر آدم دیگه ای دوست داشته فیلم پورنو ببینه! شاید میدیده بعد روی در و داف های دم دستش امتحان میکرده!
اینها نظرات کسانی هستند که نهایتن تا قم رفتند و برگشتند!!! کسی که بقیه دنیا رو دیده باشه میدونه که کمترین میزان علاقه به فیلمهای پورنو در همون خاورمیانه هست! منتها چون مثل اروپا و آمریکا و ... آزادی برای فعالیت سکس شاپهای مجاز وجود نداره مردم رو میارند به اینترنت پس میزان جستجوی این موارد در بین کشورهای خاورمیانه بیشتره.
انسان ناآگاه این آمار چندصد گیگ فیلم پورنو توی کامپیوتر بن لادن (که اصلن معلوم نیست حقیقت داشته باشه چون بن لادن حتا ساعت هم دستش نمیکرد از ترس شناسایی شدن) و بیشترین میزان پورنو در خاورمیانه رو میبینه! ولی بازار چند میلیارد دلاری این محصولات رو در غرب نمیبینه!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (05-24-2015)
این به خاطر زدودن صفات قدسی از زنان نیست، در حقیقت شما آنقدر زنان را محترم و پاک و مقدس و ... میدانید که باور دارید هیچ خطایی نمیتوانند مرتکب بشوند، و حتی فحشا از قداست آنها چیزی کم نمیکند! و همینست، لاشیگری و هرزگی برای مرد مدرن جذاب و خواستنیست نه دافع و بیزاری برانگیز، به قول داستایوفسکی اصلا زن خراب از زن سالم برتر است!
در چنین جهانی یک زن باید تصمیم بگیرد چگونه مردی را برای چگونه رابطهای میخواهد جذب بکند و متناسب با آن رفتار بکند. یک مرد سنتی که به نجابت زنان اهمیتی حیاتی میدهد برای مثال، آلیس را به دلیل حضور در جمعی پر از مرد مثل اینجا و به کار بردن الفاظ رکیکی همچون جنده و ... خراب تلقی خواهد کرد! مردانی که طبیعت دوقطبی زنان در میشناسند و از آن احساس بیزاری عمیقی نمیکنند بسیار کم شمار هستند. زنان باید استراتژی مناسبی اتخاذ بکنند.
زنده باد زندگی!
Alice(09-15-2015)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)