سوت رو میزنند... فکر کنم منظورت سو کردن sue بود :) مثل بقیه حرفهاتون ک منبر میری اینهم کلا شرو ور نوشتی.. اول اینکه در امریکا برای بیرون انداختن کارمند نیاز بدلیل نداره و حتی میتونه بدلیل کوچک کردن و هردلیلی شما رو اخراج کنه.. گاف دوم هیچ رئیس اداره و شخصی دسترسی ب پرونده سوشسال و جامنت اسایمنت های شما نداره ک حالا بخواد از توش در بیاره شما جدایی طلبی یا نه!! کسی هم تو پورت فولیو یا سی وی اش نمیاد چنین چرندیاتی بنویسه گاف بعدی فرض ک رئیس کمپانی شما رئیس سی آی ای بود و پرونده شما رو بیکار بود و نشست ریز ب ریز نگاه کرد بازهم نمی تونه نکات ریز ک بماند اگر قتل هم توش کرده باشه ب فدرال اجنت بفرسته (ایران رو اشتباه گرفتی پسر خوب) چون خو همین یک جرم هست ک توضیح هم بدم فکر نکنم متوجه شوی!! اصلا سیستم قضایی امریکا اینگونه نیست.. شخص تنها ب کورت مراجعه میکنه و نمیتونه بره فدرال پلیس و اگر هم جرمی اتفاق بیفته 911 میزنه.. دادستانی بر اساس سی کیسینگ ک آفر از کورت میشه تشخیص میده.. کاش فقط 3 ماه امریکا کار کرده بودی بعد ب این گفته هاتون می خندیدی.. چون من کار کرده ام و بقیه دوستان هم ک امریکا هستند و اینجا از مخالفان ما اتفاقا هستند پاسخ بدن بد نیست..
کردیت نداره باید بره کارتون خوابی؟؟؟ میدونی چیه؟ یک چیزی از اینجا شنیدی اما درهم و برهم.. همه رو بهم بافتی خودت هم توش گیر کردی.. بابا بادگلو رو چ به شقیقه؟؟
بعدشم اصلا بحث اینها نبود.. شما ادعا کردی و گفتی هیچ رسانه ای از حمایت اینها مطلبی جرات نداشته بگه در حالیکه من واست گذاشتم و دیدی ک نه تنها رسان های معتبر در حمایت آنها مقالات زیادی منتشر کرده اند حتی در سنا هم در حمایت شون سناتورهایی سخنرانی کرده اند..