نوشته اصلی از سوی
mbk
چرا بیخودی آگهی نادرست می رسانید یا شایدم بارهء سیاهپوستان همین که رودررو را کوچک هم پست ببینید هم بزرگ نمی شمارید چشم داشت بزرگی نداشته باشید چندی با یکی از همین کارگرهای چاله کن سازمان گاز گفتگویی داشتم که افغانی بود باهاش گفتگو کردم خیلی بزرگوارانه او هم خیلی بزرگوارانه پاسخم داد اگر من پست هم کوچکش می شماردم نبایستی چشم داشت پاسخ خوب ازش می بودم یا آهنگرهای سیاه پوست چند سالهای پیش مردمان شهرها که آزارشان می دادند بد زبانی می کردند بهشان رفتارهایشان خیلی بد بود باز کنون که مردم بهتر باهاشان رفتار دارند آنها هم خیلی سازنده شدند هم دوتا مغازه داری که من چند سالی باهاشان بودم بهتر ازمن باهاشان رفتار دارند نسیه بهشان می دهند یا کارگرشان می گیرند آره هر نفر بخودش پیوند دارد که یک بد بده از خانواده ای سراسر آن خانواده را بدنام می کند هر چند خانواده اش خوش بده باشند
چرا پس پلیسی که سیاهی را کشت بیجهت ازش بازخواست هم پی جویی نشود که پلیس است؟ همین..!
مژده برای دوچهره گانی که رویگردانان از خداوند کافران را دوست می گیرند ناگوارایی دردناک..که برای سرفرازی پیش کی سرفرو آوردند!!
این انگیزان درست نیست که به گمانمان خیلیشان بدرفتارند باهاشان بدرفتار باشیم خداوندا مرا دوست رویگردانان مکن