"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (02-26-2015)
پول که علف خرس نیست! شرایط داره! وام دهنده هم همیشه شرایطی رو پیشنهاد میده که مطمئن بشه میتونه پولی که داده رو پس بگیره!
بعد کی گفته دولت قبلی سوسیالیستی نبوده ؟! حالا خوبه سه تا از 4 تا اعضای اعتلاف دولت قبلی ادعای سوسیالیست بودن دارند و اون رو یدک میکشند!!!
تاریخ و تجربه هم نشون داده که سوسیالیستها همیشه باعث و بانی خرابیهای اقتصادی بودند نه کاپیتالیستها!!! تازه مشکلات اقتصادی یونان که بر نمیگرده به دولت قبل!!! بر میگرده به دولتهای قبل که اتفاقن بیشترشون همین سوسیالیستها بودند که به قدری تر زدند که کار به جایی رسید که تنها راه ساقط نشدن دست به دامن شدن به غرب بود!!! حالا باز همونهایی که اون همه زیاد تر زدند طوری که اون همه تزریق پول هم درستش نکرد باز اومدند راس قدرت!!! یعنی همین یه ذره رشته رو هم پنبه میکنند یونان بیش از پیش به فنا میره.
لیست کابینه های یونان از 1980 تا کنون : List of cabinets of Greece - WiKi
جالبه درست دورانی که فقط و فقط دست لیبرالها بوده اوضاع اقتصادی قابل قبول بوده هر وقتی و به هر دلیلی چپی ها قاطی شدند به گند کشیده شده همه چیز.
ویرایش از سوی sonixax : 02-26-2015 در ساعت 10:24 PM
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
sonixax (02-27-2015)
یونان اگر نتونه پولها رو پس بده و از اتحادیه بیرون نشه (یعنی خودش بره بیرون) تبدیل میشه به یک کشور ورشکسته کامل که هیچ اعتباری هم به خاطر عدم توانایی در پرداخت بدهی نزد سیستمهای اقتصادی بین المللی نداره و بعد از اون دیگه نمیتونه اصلن نفس بکشه چه با حکومت سوسیالی چه بی حکومت سوسیالی.
بعد مثالهای خوبی زدی، بولیوی و اکوادور!!!! هر دو در پیتی و ورشکسته!!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
برای رقابت در یک سیستم اقتصادی کاپیتالیستی ، باید هزینه تولید در پایینترین اندازه ممکن نگاه داشته بشه تا جنس ارزون تر فروخته بشه ، حالا من که مثلا یک مبل سازی خانوادگی رو ۶۰ سال هست اداره میکنم ، چجوری با یک شرکت بزرگ که در چین تولید میکنه و یک دهم من به کارگر حقوق میده رقابت کنم؟
"A Land without a People for a People without a Land"
Russell (04-07-2015)
undead_knight (04-07-2015)
از نظر شما سوسیالیسم یعنی کردن انسان از این قالب به اون قالب؟ آدمهای مطلق گرا و عصبی حرفشون باد هواست! الان یعنی آمریکایی انسان متعالی هست؟ چی رو مقایسه می کنید
در نتیجه تئوری رو زیر سوال می برید؟ خوبه آمریکا همین شوروی رو رقیب میبینه و مقابلش هست دست در دست هم جنایاتی مرتکب می شوند که بهتره این رو مقایسه کنیم که آمریکا به مراتب
بیشتر و خودسرتر عمل میکنه!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
undead_knight (04-08-2015)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)