تا زمانی که برای خودت دشمن تراشی نکنی نیازی نیست نگران امنیتت از خارج از کشور باشی!
توی بزرگ و کوچک بودن یا برد بالا یا پایین بودنش زیاد فرقی نیست! اسلحه های ایرانی دقت درست و حسابی ندارند. حتا توی مانورهای داخلی دیده شده که اصلن موشکه شلیک نشده ترکیده!!!
خوب بپردازند! این هزینه در قبال هزینه های دفاعی یک کشور اصلن رقمی نیست. صد برابرش رو از روابط خوب و دیپلماتیکی که با بقیه دارند به دست میارند.
شما یه بقالی بخواید باز کنید! اگر با ساکنین و همسایه ها خوب نباشید و دعوا داشته باشید ورشکست میشید!!!!! یک کشور که جای خود دارد.
مساله همینه! شما فکر میکنید که بقیه رو میترسونه!!! همینکه مدام از همه ی کره ی زمین با نام دشمن یاد میشه در ایران نشانه ترس جمهوری اسلامی از بقیه هست نه بقیه از ایران!!!! این دژمن دژمن کردن به قدری زیاده که روی جامعه هم تاثیر گذاشته. نمونه اش هم کلام خود شما. تا حالا فکر کردید چرا همه فقط با ما دشمنند ؟!
آمریکا قدرتش رو نه از آدم فضایی ها خریده! نه یکی دیگه بالاسرش هست که بخواد بهش چیزی بده!!! پس اصلن این بحثتون به کل بی ربط هست. تمام قدرت آمریکا ساخته و پاخته خودشه حالا چه صلاحیت داشته باشه چه نداشته باشه دست کم این عرضه رو داشته که طی چند صد سال بشه ابرقدرت شماره یک جهان!!! ولی به جاش کشورهایی مثل ایران به روایتی با 2500 سال! به روایت دیگر با 7000 سال و به روایت مسلمین 1400 سال هنوز هیچ پُخی که نشده هیچ! یک پُخی هم بود که به لطف شعور کم امت و حکومتها در دوره های تاریخی مختلف به گا رفت.
اسرائیل جلوی جمهوری اسلامی فرشته هستش!!!! دست کم اسرائیل اگر جنایتی میکنه علیه دشمنان واقعی خودش میکنه ولی جمهوری اسلامی علیه مردم خودش میکنه!!! خیلی فرق هست بین اون دوتا.
کسی که به مردم خودش رحم نکنه و به یک مشت تروریست بیشتر اهمییت بده مشخصن خطرناکتر از هر نوع ایدئولوژی و یا ساختار حکومتی موجود فکر میکنه.
مگه دست منه که از من اجازه میگیرید ؟ :دی
من که حتا موافق در اختیار داشتن سلاح اتمی توسط ایران هم هستم!!! (در بحثهای گذشته میتونید پیدا کنید نظراتم رو) برخی دیگه از دوستان بودند که معتقد بودند ایران هیچی نباید داشته باشه و آمریکا و اسرائیل و فرانسه و پاکستان!!!!! و ... فرهنگ و شعورشون از ما بیشتره و حق دارند داشته باشند و هر وقت هم خواستند بکوبند توی سر ما!!! حالا امروز یک دفعه ای پی به حقانیت اسلام و راه محمد و پلیدی و کثیفی آمریکای جهان خوار برده اند :)))

پاسخ با گفتآورد