به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"وَ إِنْ یَمْسَسْکَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا کاشِفَ لَهُ إِلاَّ هُوَ وَ إِنْ یَمْسَسْکَ بِخَیْرٍ فَهُوَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ17وَ هُوَ الْقاهِرُ فَوْقَ عِبادِهِ وَ هُوَ الْحَکیمُ الْخَبیرُ18"
"هم اگر بسایدت خداوند به آسیبی باز نباشد پیداکننده تا برایش جز او هم اگر بسایدت به نیکویی باز او بر هر چیزی خیلی تواناییست 17هم اوست چیره شونده ای سر بندگانش هم اوست خیلی فرمانروا خیلی سنجنده 18"
من هم اینهایی که دارم از خداوند می دانم نه خودم چون او بر دلم گذاشت که پی روزی هم بهره هایش که یکیشان همسر است بروم غریزیست این که شما دنبال زن گرفتن نمی روی چیزیست که روان است در دوربریهایم هر چند دارایانشان می بینم یکی از دوستانم که خیلی دارایی گردآوری کرد بهش می گویم چرا زن نمی گیری گفت ماشینم زنمه که باهاش کار کنم من چی داشتم بهش بگویم جز که گفتم ارزش زن گرفتن خیلی بیشتر از ماشین است شماها هم جوری گوشتان را به سنگینی می زنید هم می دانم فراوان همینجور باهتان ور بروم یکجور دیگر می پیچانیش این چیزیست خداوندی که بر برخی می بخشد اگر دلشان بخواهد چون خداوند گفت "و ان لیس للانسان الا ما سعی ""هم که نیست برای آدمی جز چه تلاش کرد" که گمان ندارم تلاش زن گرفتن کرده باشید من کردم چون دلم می خواست تازه مرا گفتی که باور کردم به مهر فلان جا برای گوشی سایشی که همانندم از آیین فرمانبرداری اسلام در می آیند یا به آواتار فلانی گفتی در سخن خداوند قرآن است هیچ اینگونه نیست که خداوند فرابخواند بروید کسانی که پیشتان نیستند را به گمان دستور دهنده بگیرید هم بهترین دستور دهنده که می گوید جز خداوند هم کسانی که پیشتانند بهتان سود می رسانند کسی دیگر را فرمانروا ندانید تازه به ادیسون هم دیگر دانشمندان می نازید من به هیچیک جز خداوند نمی نازم اگر آنها دانشمند بودند خداوند برشان مهربانی کند اگر باورمندش بودند هم یگانه پرست وگرنه کوچکترین کرنشی ندارم به کسی که خداوند را باور ندارد
خداوندا مرا از کسانی کن که دل به دیگری جز خودت نمی بندند هم مرا نماز گذار کن