به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "یَسْأَلُونَكَ عَنِ الأهِلَّةِ قُلْ هِیَ مَوَاقِیتُ لِلنَّاسِ وَالْحَجِّ وَلَیْسَ الْبِرُّ بِأَنْ تَأْتُوْاْ الْبُیُوتَ مِن ظُهُورِهَا وَلَـكِنَّ الْبِرَّ مَنِ اتَّقَى وَأْتُواْ الْبُیُوتَ مِنْ أَبْوَابِهَا وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ 189البقره" "می پرسندت بارهء برش های ماه بگو این جایگاه گشته ای برای مردمان است هم تلاش خانه هم نیست نیکو به که می آیید خانه ها از پشتشان هم تا بود نیکو کسی که بیم می دارد هم آیید خانه ها از درهایش هم بیم بدارید خداوندُ تا انگیزدتان رستگار می شوید 189ماده گاو" خداوند را پاس جفت همسر گیری سود های فراوانی درپی دارد دوست نداری که از خداوند بدانیشان تازه اونهایی که تو گفتی رزمی کاری هم چیزهای دیگر ناروا نیست باز هر چی جایش نه که همهء زندگی این باشد من هم سالی یکی دوبار با زن هم خانواده یک گردشی کردیم کار آنچنانی انجام نشد برگردنم بود خداوند را پاس هم هوا خوش بود هم دستگاه گردش فراهم هم که کمکی بود از سوی سرمغازه دارم که بهم می گویند خیلی خشک نباش اونها اینگونه گمان دارند منهم دوست دارم باورم را هر گونه شد به دوست آشنایان هم دیگران برسانم هرچند پوسخندم زنند گیر نابجا بدهند رویگردان بشوند خیلی هاشان ازبس که گیرشان دادم باهام پس دشمنی دوست شدند هم این را از سخن خداوند آموختم که ازپای ننشینم آره همسر گیری برام خوب افتاد هیچی نداشتم آغاز خانواده ام گیر می دادند زن نگیر بدبخت می شی باز نشدم چرا؟چون کمی دل دوربری هایم برایم می سوزد که خانواده دارم بجای اینکه پولم بی سرمان باشد درجای درست کارزده می شود شاید به دید داراها کم به چشم بیاید این توشه هم روزی خداوند باز به دید من خوب است هم بس زمانی که گفتند مهریه بالا بده سوره قرآن را پیش بند گره زن عاقد گفتم که هر چه ارزش میزان دارد من توان اینهمه ندارم اونهم گفت به زن پدرم اونها اون را خیلی پایین کشیدند زمانیست که دلم پیش دختران دیگر نیست هم آرزو بدل نیستم که کسی باهام باشد برای همین همسر داشتن خیلی واسم دست دل باز می شوند کمکی می دهند هزینهء زندگی پیش برود من اگر درس می خواندم بایستی آویز سرمایه داران می شدم که مرا کاری خانه ای بدهند هم زندگی من رخ نمی داد آره کسی پول هم دارایی بس دارد می تواند درس بخواند همسر بگیرد هیچ بد نیست باز منی که آن برایم گران می افتد دوست ندارم خطرش را برگردن بگیرم می بینید که سر چیزهای پیچیده دانشی گفتگو نمی کنم همانند برنامه های جاوا ریز الکترونیکها یا نسبیت ها هم این اندازه دانستم می گویم هم می گذرم آنچنان بدردم نمی خورند هم سرم درد می گیرد باز در آیینم سخن خداوند قرآن دوست دارم ریز بین باشم خداوند هم بیش از این ازم چشم براه نیست خداوندا مرا در زندگی با دشمنانت وامگذار راهی پیشم گذار که دوستانت بهره هم نصیبم شوند هم همیشه در کنارم باش