"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
meaning (03-27-2015),undead_knight (03-27-2015),yasy (03-27-2015)
الان امضای من به آواتار تو بیشتر میاد:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Alice(03-28-2015),undead_knight (03-27-2015)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (03-29-2015)
میخام خودمو بکشم ببینم چه حالی میده
سارق اواتار
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
فقط من نمیتونم پست های کاربر mbk رو بخونم یا شما هم نمیتونید؟
kourosh_bikhoda (04-02-2015),yasy (04-01-2015)
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "قالُوا یا شُعَیْبُ ما نَفْقَهُ کَثیراً مِمَّا تَقُولُ وَ إِنَّا لَنَراکَ فینا ضَعیفاً وَ لَوْ لا رَهْطُکَ لَرَجَمْناکَ وَ ما أَنْتَ عَلَیْنا بِعَزیزٍ91" "گفتند ای شعیب چیست می فهمیم فراوانی از چه می گویی هم چونیم تا برای می بینیمت درِ مان خیلی سستی هم گر نبوده گروهت تا برای سنگ می زدیمت هم چیستی بر ما به شکست ناپذیری 91" خداوند مرا این اندازه فهم داد که بدونم چی نوشتم شاید اینگلیسی نوشتن های فراوانتان همانند اونی که در دست نوشته امضاهاتان فراون شده انگیزان پوسخند زدنتان باشد که چیره گمان کردید خوتانُ خداوندا مرا دوست زبان مادریم کن هم زبان میهنم هر چند خودم خیلی درش چیره نباشم ای که نیست خدایی جز تو مهرگستر خیلی مهربان یگانه خدایی که شب هم روز هم پشت در پشتشان کردی دریایی گذاشتی که کشتی درش روان می شود آب بارانی که از آسمان فرود آوردی که زمین را پس مردنش زنده می کنی همه نشانه های تو اند هم پراکنده کردی درش از هر جنبنده ای هم کارگذاری بادها هم ابرهای رام شده میان آسمانها هم زمین نشانه هایست برای همخویشانی که می دانند خداوندا از این رویگردانان دانش برگیر که خوش بجا آورت نیستند
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
بابا این یارو رو بندازیم بیرون از این انجمن چه فایده ای داره واسه ما؟ پرتش کنیم بیرون انقدر دری وریاشو نبینیم دیگه.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (04-03-2015)
هماکنون 44 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 44 مهمان)