مشخصن وضعیت ایران چیزی میشد شبیه وضعیت امروز افغانستان!!!
از اول انقلاب تا الان هیچ کار بنیادی در جمهوری اسلامی انجان نگرفته. تمام کارهایی که مشخصن جمهوری اسلامی انجام داده و قبلش زیرساختی براش در کشور وجود نداشته در افغانستان همین امروز بهترش وجود داره!!!
پس با توجه به اینکه جمهوری اسلامی یک زیرساخت درست و درمان رو گرفته و پیشرفت آن چنانی حاصل نشده در صورت تحویل گرفتن کشور از قاجار وضع از الان افغانستان هم بدتر میبود. حساب کتابش خیلی ساده هست! جمهوری اسلامی یکی از نیرویهای هوایی برتر منطقه و شاید دنیا رو تحویل گرفت و الان در زمینه دفاع هوایی از عقب مانده ترین کشورهای دنیاست. جمهوری اسلامی یک اقتصاد قابل قبول رو تحویل گرفت و الان در شرایطی که درآمد یک سال نفتی اش از تمام دوران قبل از اون بیشتر بوده کشوری ورشکسته تحویل داده! جمهوری اسلامی بعد از 30 سال کماکان پیکان تولید میکرد!!!! و اگر راه داشت هنوز هم داشت تولید میشد!!! پرایدی که شما در ایران سوار میشید و هنوز داره تولید میشه حدود 30 سال پیش توسط کمپانی فورد (Ford Fevista) از رده خارج میشه تحویل شرکت KIA Motors میشه! کیا موتورز هم بعد از یکی دو سال میفهمه چه آشغالیه میندازتش دور! ولی در ایران هنوز داره تولید میشه و پاچه ملت میشه!!!! تازه همین کارخانه ها هم یادگار دوران قبل از انقلابه - بعد از اون ایران حتا نتوست سیستم استخراج گاز و نفتش رو مدرن و به روز نگه داره و الان در زمینه استخراج گاز و نفت از کشورهای مسایه عقبه و در باره میدانهای مشترک هم که رسمن داره سهم ایران توسط اونها استخراج میشه! بله میدونم دوستداران جمهوری اسلامی مانند خود شما میگند به خاطر تحریمهاست! ولی انقدر شهامت ندارند که بگند عامل این تحریمها چه بوده؟!
بله در آمریکا اعدام هست! ولی مگه من جایی گفتم آمریکایی ها کار درستی میکنند که شما فوری آمریکا رو مثال میزنید ؟! فقط تعداد اعدامی ها در یک سال گذشته در ایران 753 نفر بوده!!! البته میدونم شما معنی این رو نمیفهمید چون جمهوری اسلامی رو دوست دارید!!! ولی محض اطلاعتون در تمام دوره شاه بنا به گفته ی عماالدین باقی 3500 نفر کشته و اعدام سیاسی وجود داشته!
Emad Baghi :: Persian
این در حالیه که فقط و فقط یک دست اعدامهای سیاسی جمهوری اسلامی چیزی بالغ بر 5000 نفر هستش!!! در تمام آمریکا طی سی و چند سال گذشته چند نفر اعدام شدند یا توسط خشونت پلیس یا توسط اسلحه های دست مردم کشته شدند ؟! 1000 نفر ؟! 10000 نفر ؟! در ضمن توجه داشته باشید که آمریکا تقریبا 3 برابر و نیم ایران جمعیت داره.
تهدید و توطئه خارجی بهانه جمهوری اسلامیست تا بی لیاقتی های خود را سرپوش بگذارد!!! حرف کسی که چشم بسته بگویم تهدید خارجی بدون اینکه نیم نگاهی به رفتاری که جمهوری اسلامی از خود بروز داده که منجر به جنگ و همین تهدید خارجی شده بی ارزشه.
در ضمن کی گفته جمهوری اسلامی به وضعیت روستاها رسیدگی کرده ؟! شما مثل اینکه خیلی از اخبار ایران بی خبرید؟! خوزستان پس از جنگ با اینکه بخش بسیار بزرگی از بودجه کشور رو فراهم میکنه هنوز خرابه هستش!!!! دهات ریز و درشت پیش کش!!!
شاید هم با شما همکار باشند ؟! کسی چمیدونه پشت اون ID یا این ID به راستی چه کسی نشسته ؟!
قطعن دوره شاه بهتر بوده! از نظر آماری هم به هر جایی رجوع کنید به جز برخی شاخص های بی ارزش مانند سینما دوره شاه برتری داره. ولی این بهتر بودنها به قدری نبوده که باعث نشه جامعه علیه حکومت شورش نکنه و ساقطش نکنه. جمهوری اسلامی هم به لطف سانسور و سرکوب و اسلامه که پابرجاست. هر کدام از اینها را ازش بگیرید به سرعت شروع به ریزش خواهد کرد. دلیل ترس اصلی جمهوری اسلامی از جریان آزاد اطلاعات هم همینه.
بعد کشتی های دور و بر یک زمانی همه دوست و همپیمان و حتا نوچه بودند! الان همه شدند دشمن! کی اونها رو با ما کرده دشمن ؟! لابد اونها مریض هستند الکی با ما که هیچ پُخی هم نیستیم حقیقن دشمن شدند که بیشتر ما رو از پُخی شدن باز دارند! آخه از ما میترسند :))
جمهوری اسلامی یک دونه متحد درست و حسابی هم نداره!!! حتا یکی. مشخصن در اینجا کرم از خود درخته.
همه چیز رو هم نباید با سند و مدرک قبول کرد!!! استدلال کردن رو هم برای همین مواقع ساخته اند!!! اگر بنا بود همه چیز را با سند قطعی و محکم میپذیرفتیم الان هنوز داشتیم در غار زندگی میکریم. اصولن تنها فرق ما هم با پسر عموی ژنتیکیمان شامپانزه همینه! ما توانایی اندیشیدن و استدلال کردن داریم اون نداره.
"ما به مردم دروغ میگفتیم، ما به دروغ میگفتیم حکومت شاه ۱۵۰ هزار زندانی سیاسی دارد و این دروغ بود." (اکبر گنجی)در مورد شکنجه هم به همین بزرگی دروغ گفته شده! بله شکنجه بوده نه اینکه نبوده ولی کسانی که این ادعاها را میکنند حتا یک نشانه از شکنجه شدنشان هم رو نکرده اند! فقط حرف مفت زده اند. بعد ما داریم از شکنجه های ادعا شده حرف میزنیم! نه چیزهایی که خودمون از خودمون درست کردیم! ادعا شده شاه ناخن مخالفین رو میکشید!!! (جاش کو ؟! به دلایل پزشکی و بدون شکنجه ناخن دست پدر من رو یک بار کشیدند بعد از 15 سال هنوز کج در میاد)، ادعا شده به قدری شلاق میزده طرف رو که از حال میرفته؟! (جاش کو) - ادعا شده که انگشتان دست مخالفین رو قطع میکرده ؟! (لابد طرف انگشت جدید در آورده ؟!) ، ادعا شده اتوی داغ رو میکشیده روی پشت طرف طوری که پوست پشتت ور میوده! (جاش کو؟!) ."ما ملتی هستیم که 70000 شهید دادهایم و 100000معلول داریم ازامریکا"! (اسدالله بیات)
هیچ ایرادی نداره! اینکه بگی قبلیه هیچ غلطی نکرده همش رو ما کردیم ایراد داره!!!! به قول معروف سگ زیر سایه کوه خوابیده بوده فکر میکرده سایه خودش بوده.
شما یا معنی آزادی رو نمیدونی!!! یا علاقه ات به جمهوری اسلامی باعث شده همه چیز رو گُل و بلبل ببینی!!!
بعد کی میگه این فرهنگ مردم ما نیست ؟! چه طور تا قبل از انقلاب 57 بوده بعد یهو شده چیزی بیگانه با فرهنگ ما ؟! چه طور اون موقع که مردم کارهایی میکردند که با فرهنگ ما سازگار نبوده فساد و فحشا آمارش از امروز ایرانِ اسلامی کمتر بوده ؟!
در ضمن مو بیرون گذاشتن و لباس بدن نما پوشیدن نه معنیش آزادیه، نه معنیش انتخاب آزادانه پوششه! همچنین در اروپا کسی لخت و پتی بیرون نمیاد! مگر مکانهایی که برای این مدل کارها درست شده باشه - هرکی براتون بسته ، خالی بسته.
طرف خود هالک هم که باشه اگر ناخنش رو برای شکنجه بکشند هیچ وقت جاش خوب نمیشه! اگر تا خرتانقش شلاق بخوره طوری که از حال بره هیچ وقت جاش خوب نمیشه! اگر اتو بکشند توی کمرش طوری که از حال بره و پوستش کنده هیچ وقت جاش خوب نمیشه. یک سری دروغگو که دروغگوییشان پیشتر بارها و بارها ثابت شده یک سری ادعای مفت و دروغ کردند و امت همیشه صحنه دار هم باور کردند! بعدش هم نه سندی نه مدرکی نه چیزی!! حتا همون موقع. لازم نبوده! مردم رو تحریک کرده بودند کسی هم به اینکه حرف راسته یا دروغ کاری نداشته!!! 64 تا کشته میدان ژاله یک دفعه ای میشه 640 تا!!! سینما رکس ییهو میشه کار ساواک! شمار زندانیان سیاسی شاه یهو میشه 150 هزار تا!!! 60 هزار نفر یهو میشند قربانیان حکومت شاه!! گلسرخی یک دفعه ای از مقام یک تروریست میاد میشه قربانی و مظلوم!!! و داستانها و دروغهای زیاد دیگه ای از همین دست.
روابط خوب و حسنه با جایی داشتن به معنی نوکری برای اون کشور نیست! مگه اسرائیل الان نوکر آمریکاست ؟!
این طوری باشه جمهوری اسلامی هم الان نوکر روسیه هستش!!!! پس در نوکری کردن هم پسرفت کردیم!!!!!!
گفتم میگویند! نگفتم میگویی!!!!
اشتباه ؟! اسم این اشتباه نیست جنایته. بعد این امر نه در زمان انقلاب بلکه 10 سال بعد از اون اتفاق افتاده!!!! به نظر من شاه اگر میبود دست کم از نظر اقتصادی و صنعتی بله خیلی وضعمون بهتر میبود کما اینکه قبل از انقلاب از همین الانش بهتر بود!!!
سرعت زیادی که شما داری در باره اش حرف میزنی چهارمنی کشور از ته لیست دنیا هستش!!!! تورو خدا همون رو هم نکنند!!!!!
سرزمین آرزوها
همچنین جزو سه کشور برتر دنیا در زمینه سانسور اینترنت هست :
IranWire | ایران جزو سه کشور نخست جهان در زمینه فیلترینگ
اسم این میشه خفقان و جلوگیری از جریان آزاد اطلاعات و عدم وجود آزادی بیان!!!! شهین خانم توی تاکسی گفت ریدم به قبر خمینی بعدش رفت بادمجون خرید کشک بادمجون درست کرد چیزیش هم نشد اسمش آزادی بیان نیست. اسمش خالی کردن عقده های جامعه و سوپاپهای اطمینانه برای تخلیه روانی جامعه. همون رو هم بخوان بهش گیر بدند جامعه میترکه. شاه هم به اینکه اصغر آقا به همایونی فحش داده کاری نداشت.
لینکش رو برام بفرستید لطفن.
شاه نه تنها ترسو بود بلکه بی لیاقت هم بود! صد در صد با شما موافقم! اگر شاه یک دهم مثل آخوندها فکر میکرد هنوز سر کار بود. شاهِ ایران اگر عرضه داشت دست کم چهار تا میزد توی سر زیردستهای خودش تا مملکت رو به گند نکشند.
قبل از مموتی ، خاتمی بود. قبل از اون رسمنجانی. در دوره خاتمی به نسبت رسمنجانی بله خیلی اوضاع عوض شده بود ولی همون دوران خاتمی در قیاس با دوران قبل از انقلاب یک دوران بسته و با خفقان زیاد بوده. سانسور اینترنت در دوره خاتمی اعمال شد، قبلش هم که دست زنهایی که لاک میزدند رو میکردند توی کیسه پر از سوسک!!! شاید شما یادت نیاد ولی من خوب یادمه. حالا همون رسمنجانی که دستی هم در ترورهای برون مرزی داشته شده قهرمان ملی!!!!
در آلمان فقط مسائل مربوط به امور مالیاتی رو تایپی قبول نمیکنند مگر اینکه خروجی مستقیم صندوق باشه. نه هر نامه تایپی رو.
در ایرانی که شما میگید همه چیز الکترونیکی شده هنوز یک سیستم فروش بلیط توسط دستگاه های اتومات به شکل درست و حسابی وجود نداره!!!
در مورد موشک هم که دارید حتمن شوخی میکنید ؟! اون موشکی که شما ازش حرف میزنید رو شوروی خدابیامرز یکی دو سال بعد از جنگ جهانی دوم ساخته بود!!! الان آقایون ساختند :)) تازه نساختند، کپی کردند. اونها در برابر نیروی نظامی مدرن آمریکا و اصلن ترکیه فشفشه هم محسوب نمیشند. کبریت بی خطر هستند و فقط به درد تبلیغات داخلی میخورند.از این همه موشکی که ایران به حماس داده حتا یکیش هم به هدف نخورده! دلمون خوش باشه دست کم صاف میرند :)))
من اسرائیلی نیستم اخوی! من ایرانیم. معلومه نگران ایرانم. در ضمن اسرائیل هر چی باشه حداقل از شکم مردم خودش نمیزنه بده به حماس و تروریستها!!!
حالا میبینم که دست به دفاع از اسلام هم میزنید و یکی از خصیصه های بد اسرائیل شده ضد اسلامی بودنش :)))
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
راسل جان شا آزادی بروی خودت را برای یک ریش و پشمی که زیر گلوله تانک تریکده پاره کنی!!! به من ربطی نداره این برای بار چندم.
این آویزان شدنتان به بحث من و کوروش در مورد انقلاب ایران هم به راستی خنده دار است. چیز دیگری نداشتید بهش آویزون بشید آویزون شدید به این ؟!
خوب بروید نماز صبحتان را بخوانید به ما چه ؟!
من پیشتر گفتم کسی که یک گندی و زده بعدش در رفته انسان وقیحی هستش! آنی که گند زده و بعد پاش وایساده هم منتی بر سر کسی ندارد!!! حالا شما قضیه ناخدای کشتی کره ای که اگر فرار میکرد میبایستی بهش مدال داد را از کجایت در آوردی خودش بسی جای بررسی دارد البته.
الان باید این احساس خالصانه شما نسبت به رزمندگانِ اسلام را حس وطندوستی خطاب کنیم مثلن ؟! یک الله و اکبر خمینی رهبر هم بگویید همه چیز جور میشود.
دکتر ساسی
تحقیق منصفانه ؟! خودتون هم متوجه هستید چی میگید ؟! جمهوری اسلامی یک کلمه در مورد شاه و دورانش راست گفته اصلن ؟!
بعد این شمایید که فکرتون به قدری بستست که شکایت شهین خانم توی تاکسی براتون شده آزادی بیان!!! نه من.
حجاریان یک بار میخواست حرف بزنه یک گلوله خالی شد توی مخش!! شانس آورد که روی انگشتهای پایش بلند شد و گلوله از فکش عبور کرد!! این بار بیش از حد دهانش را باز کند و حرف بزند دیگر تیرشان خطا نمیرود!!! این که یک حقیقته و نیازی هم به استدلال و سند و مدرک نداره.
در مورد نظرش هم حجاریان منتقد جمهوری اسلامی نیست!!! حجاریان فقط یک اعتراف کرده که شاه اصلاح پذیر بود نه بیشتر ، نه کمتر. اگر میخواست صاف بزنه توی برجک حکومت و بگه شاه درست شدنی بود بهش فرصت ندادیم ریدیم به همه چیز الان تخت سینه قبرستون خوابیده بود! این هم فکت دومه.
فکت سوم هم اینه که حجاریان از بنیانگذاران وزارت اطلاعات جمهوری اسلامیه و اصولن نمیتونه منتقد جدی چیزی باشه که وزارت اطلاعاتش یعنی اساسی ترین رکن امنیتیش ساخته و پرداخته دست خودشه.
سبزها هیچ آلترناتیوی در قبال نوع حکومت ایران نبودند! بلکه یک نسیم گذرا بودند در برابر دولت احمدی نژاد که دیدم هیچ کاری هم از دستشان بر نیامد مادامی که دوره مموتی تمام شد و رفیق بادمجان فروششان سر کار آمد. و اتفاق خاص آنچنانی نیوفتاد به جز سر کار گذاشتن آمریکا و غرب!!! به شیوه ای متفاوت تر از جلیلی و رفقاش.
همچنین حکومت آمریکایی که امروز میشناسیم بعد از پیروزی شمالی ها بر جنوبی ها بر سر کار آمد! یعنی قضیه سیاه ها و برده داری مال قبلشه نه بعدش!!!! مساله نژاد پرستی و ... هم ربطی به حکومت نداره. حکومت در آمریکا تبعیض قایل نمیشه ،بر خلاف ایران که زرتشی میشه کافر، بهایی که اصلن حق زنده ماندن نداره ، مسلمانی هم که مسیحی بشه میشه مرتد فطری و باید کشته بشه (قانون مجازات اسلامی ماده 225) . مردم چه میکردند ربطی به حکومت نداره. امروز ولی رئیس جمهور آمریکا یک سیاه پوسته!!! تصور کنید رئیس جمهور، جمهوری اسلامی یک بهایی باشد :)))))
دکتر ساسی
آلمان از 6 قدرت برتر اقتصادی دنیاست و نیروی نظامی مستقل و خفن پفن هم نداره! هیچ کسی هم طمع حمله و بی ثبات کردنش رو نداره!! خیالشون هم برای پیشرفتهای بعدی راحته راحته.
قدرت نظامی ایران هم فقط و فقط مصرف تبلیغات داخلی داره وگرنه در صورت بروز جنگ اندازه عراق هم نمیتونیم مقاومت کنیم. یک سری لوله پلیا رو برداشتند توش سوخت ریختند میگند موشک قاطر 8 ساختیم تازه رادار گریز هم هست :)))
دکتر ساسی
من گمان میکنم شما در ماراتون با فلانی (که من شاید نهایتا چند خطش را خوانده باشم) چاخان زیاد کرده باشی
و این فشار به حافظه باعث شده که یادت برود در پست قبلیت به من از «شورش 57» نوشته بودی.
آری وطندوستی خمینی از تمام ایران بازها بیشتر بود چنانچه دیدیم با یک پخ گفتن او همه
خاک پاک وطن را به مقصد کاباره بدرود گفتند.
همچنین بنظرم بهتر از در انتخاب واژگان دقت کنی و از واژگانی مثل «وقاحت» استفاده نکنی
چرا که استفاده از این واژگان به برادران «به من چه، به اونچه» گو نمیآید. در حقیقت
هیچی چیزی جر بحث دربارهیِ «فی» و چانه زدن دربارهیِ قیمت بهشان نمیآید.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (03-26-2015)
من سخنم دربارهیِ شرایط جنگی بود، جنگی که همهیِ دنیای متمدن(؟) به دشمن بیهمهچیز شما
خروار خروار کمک نظامی میکنند، شما که هنگام «جنگ»، اسرائیل زمانی که قرار
است روی یک منطقهیِ محاصره شده از دور بمب بریزد و در برود، از یکطرف دنیا بلند میشوی
میروی پشت جبهه کمک که باید تفاوت جنگ و صلح را بفهمی.
البته نهایتن اینچنینست که انسان مسئول در هر شرایطی در وطنش میماند و به آن
خدمت میکند و اگر هم رها کرد و رفت دیگر در کار آن فضولی نمیکند. حالا اگر مسلمان بودن
برایش سخت است، حداقل میتواند آزاده باشد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
iranbanoo (04-03-2015)
من برای شما نوشتم اگر عَنقلابی نمیشد اصولن جنگی هم نمیشد! این ربطی به بحث من با فلانی نداره. ولی اینکه شما هر طور شده میخواید ربطش بدید تا یک دستاویزی داشته باشید! خوب بدید. فقط یک مقداری مراعات حال رزمندگان اسلام را بکنید زخم شدند بیچاره ها!!!
تکبیر :)))
نگران استفاده از واژگان من نباشید من میدانم چه چیز را کجا بگویم. در فراز و فرود تحولات پیاپی مغزی و فکری و روحی روانی هم نیستم - از نظر فکری هم دنده عقب نمیروم!!! نمی آیم بگویم یک مشت جنایتکار بچه ها را میفرستاند روی مین چند ماه بعدش بیام از جانفشانی های همانها مدیحه سرایی کنم! (البته بله میدونم این رزمندگانی که شما ازشون حرف میزدید اصلن نمیدوستند بچه چیه ) همین طور بگذرد یحتمل باید شاهد ختم سوره بقره با تفسیر کامل اون هم دوبار از طرف شما باشیم!!!
دکتر ساسی
من هم نوشتم اگر عنقلاب مشروطه و سیرک پهلوی نبوده کل این کثافتکاریها نمیشد. ولی
گویا تا همان انقلاب 57 اجازهیِ پسرفت هست، قبلش را نباید نگاه کرد دید چه گل و بلبلی بوده.
جیزست !!
بله خوب، سیستم که خاموش باشد نوسان هم ندارد. شما هم لازم نیست جنگ روانی
راه بیاندازی و درآخر کسی بن بشود. من گفتم که نه قصد دهان به دهان گذاشتن با
شما را دارم و نه حوصلهاش را.
همین اول بن کنی برای همه بهتر است، من هم همینجا قول میدهم که اعتراضی نکنم !!
iranbanoo (04-03-2015)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)