البته من یه چیزی رو نفهمیدم ... اینکه خودجوش بحث غیور مردان 8 سال دفاع مقدس یه دفعه شده محور بحث ، جریانش چیه ؟
البته من یه چیزی رو نفهمیدم ... اینکه خودجوش بحث غیور مردان 8 سال دفاع مقدس یه دفعه شده محور بحث ، جریانش چیه ؟
sonixax (03-23-2015)
بله چند هزار سالی سابقه دارد، لقب دیگرش هم «تمدن بشری»ست. شما هم دوست داشتی
یک بلیط بگیر برو آفریقا، ترجیحا نقاط دور افتاده، تا ببینی قبل از آن چه گل و بلبلی بوده !!
تا آنجا که من میبینم بحث هر دوی کاپیتالیسم و کمونیسم بر سر شکم است و
عجیب است که تشابه آنها نیاز به بیان دارد.
آنارشیسم هم تا جایی که معنایش مخالفت با دولت مرکزیست من موقتا با آن
مشکل چندانی ندارم، آنارشیسم راست هم داریم. اتفاقا من هم به آن علاقمند شدهام.
اسیر عراقی را تیر خلاص بزنی بهتر از اینست که فلنگ را ببندی و بروی اونور آب بخوانی:
«من مفسد فی العرضم من اونطرف مرزم» بعد هم چسی وطن پرستی بآیی.
بعد هم جنگ با فیلم هندی کمی توفیر دارم. عهدنامهیِ ژنو و اینها هم کاغذپاره ایست
که خود دموکراسیها هم محلی به آن نمیگذارند و از فاشیسم بد میگویند تا قبل از اینکه وارد
جنگ شوند.
اینست که معیار هم اگر هست، که البته هست! چیزی عمیقتر از کاغذپارههایِ سازمانهایِ بینالمللی است.
خوب مقابل افراط و تفریط کردن میشود، میانه روی.
آنارشی جان ما اینجا با هم اینجا بزرگ شدهایم، از من نمیتوانی به این راحتی ها
برای مقاصد پلیدی که در سرداری گاف بگیری
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
از کی تا حالا ایمان شده تمدن بشری ؟
نه از همه بهتر خلافت اسلامی هست که دوباره سر پا شده ... ایمانش مردمشم خالص خالصه !!
سرباز عراقی یا داعشی هم به برادران غیور تیر خلاص بزنه ، به زن و بچه اش تجاور کنه هم ایرادی نداره ... اصلا خصلت ایمان همینه !! مشکلی داری شما ؟
بعد هم تو خودت بحث راه مینداری ، خودتم با خودت بحث میکنی و جواب !! کی حرف از خالی بندان وطن پرست زد ؟ اصلا اینها چه ربطی به ایمان زده شدنت داره ؟ نکنه جدیدا فیلم جنگی زیاد نگاه میکنی ؟
تو هم از جنگ همون هندی کمشو دیدی اتفاقا که این جور شیفته اش شدی و دلت هوای خط مقدم کرده ... معلول بازی فراموش نشود !!
قصد گاف گیری نیست ... دارم آخرین تلاشم رو میکنم ، شاید که رستگار شدی و چاره فرار از لیبرال دموکراسی رو در رفتن به آغوش هویت اسلامی جستجو نکنی !!
گفتم که ظاهرا باید هر چیزی رو باز کنم . یعنی تب تندی که 2 سال پیش داشتی ، عرق سرد امروز رو داشت !! افراطی که منظورم بود یعنی همه جانبه نگاه نکردن ... بازی با کلمات رو فراموش کن !!
sonixax (03-23-2015)
بله خب تعریف امروزی تمدن بشری شده آیپاد و ماشین بخار،
شباهتی اگر بین جامعهیِ امروز غربی و قبایل آفریقایی مشاهده میشود توهم ماست !!
من بشما میگویم بالاخره جایی باید بین رزمندگان جنگ عراق و مطربهای فراری
مجبوریم انتخابی کنیم. شما ولی ظاهرا میگویی که گزینهیِ سومی هست،
اگر لیبرال بازی دربیاوریم. در صورت شکست در جنگ به زن بچهیِ ما تجاوز نمیشود !!
ولی در حرف هست که میشود با شلوغ بازی صورت مساله را پوشاند. در عمل
موضوع قدری متفاوت است.
بله این اثر همان است و اینکه بقیهیِ دوستان در حیرت ماندهاند علتش اینست که
آن اندیشه را تا رسیدن به نتیجهیِ منطقی آن ادامه ندادند.
این کلکلها، که شما در هر پست شدیدترش میخواهی بکنی، هم فایده ای ندارد
و تا همینجا هم بنظرم زیادی پاسخ دادهام. من به شما میگویم، اگر دوستداری ذهنت
را از آنچه 24 ساعته تبلیغ میشود رها کن، بیا اینور را هم نگاهی بیانداز، منکه
نیاز به معرفی به اسلامستیزی ندارم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (03-23-2015)
نمیدونم چرا یک دفعه یاد واژه تواب افتادم
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (03-23-2015)
من موافقم که اگر انقلابی نمیشد (یادمان نرود که چپولها چه اندازه در انقلاب دست داشتند) احتمالا
آمریکا هم صدام را شیر نمیکرد که به ایران حمله کند. ولی جنگ برخلاف صلح جادهیِ یکطرفه است.
بالاخره همیشه یک کسی پیدا میشود، یکروز اسمش عراق است، 1400 سال قبلش اعراب دیگری بودند.
ولی سوال همچنان این هست: چه فرقی هست بین ایرانیانی که جنگیدند با آنها که فرار کردند؟
sonixax (03-24-2015)
sonixax (03-24-2015)
یک نکته:
ارزش های اخلاقی دو گروه هستند، اونهایی تضاد دارند و اون هایی که ربطی به هم ندارند یا همدیگه رو تقویت میکنند.
ارزش های اخلاقی متضاد یعنی مثلا باور به عدالت و آزادی.برای برقراری عدالت باید بخشی از آزادی رو فدا کرد، برای برقراری آزادی هم عدالت باید تا حدی فدا بشه.(این تضاد کامل نیست) گاهی هم مثل تضاد راستگویی و و فریب کاری هست،که نمیشه هردوشون رو با هم ارزش اخلاقی حساب کرد.
ارزش های اخلاقی یک دست یعنی مثلا بندگی(اطاعت) و فداکاری، هیچ تضادی بینشون نیست و شما هر قدر که بخواید میتونید فداکار باشید/بندگی کنید بدون اینکه هیچ کدوم از این ارزش ها نقض بشند.
حالا به نظرم جدالی بین راسل و آنارشی به خاطر تفاوت دیدگاه هست.راسل یک سری چیزها رو ارزش میدونه و ارزش دونستن ایمان با اون یک سری چیزها در تضاد نیست، آنارشی یه سری چیزهای دیگه رو ارزش میدونه(که ممکنه اشتراکاتی هم با راسل داشته باشه) که ایمان با اون ها در تضاد هست.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (03-24-2015)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)