من دیگه برم، شب همهیِ دوستان بخیر.
من دیگه برم، شب همهیِ دوستان بخیر.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
اینجا به دارالمجانین میماند، کمی بیشتر سر من بجنگید و پیرهن پاره کنید تا بیشتر بخندم!
زنده باد زندگی!
Anarchy (02-24-2015),sonixax (02-25-2015),undead_knight (02-24-2015),yasy (02-24-2015)
sonixax (02-25-2015)
اشتباهی منو کوت کردی برادر امیر ... اما من لینک رو پیدا کردم :
Fascism Viewed from the Right - Evola, Julius.pdf - DocDroid
این هم لینک کتاب به زبان ایتالیایی :
Evola_Julius_-_El_fascismo_visto_desde_la_derecha.pdf
ویرایش از سوی Anarchy : 02-25-2015 در ساعت 11:42 AM
سپاس از شما آنارشی جان!
زنده باد زندگی!
sonixax (02-25-2015)
جنس تغییر از همان جنس است، به این معنی که قلب این تغییر هم تصمیمی اخلاقیست در همان دوراهی.
من آنچنان که یادم میآید آنچه اسلام را بکلسی در نظرم باطل کرد بردهداری محمد و ماجرای یهودیان مدینه بود.
آنچیزی که مرا ضد نازی کرد، این ایده بود که آنها معلولان و بیماران روانی در آسایشگاه برای رسیدن به نژادی برتر کشتهاند.
امروز ولی، با اینکه میدانم تبلیغات دراینباره همراه با تحریف است و با اینکه همچنان با این اعمال، مخصوصا با
دومی مخالفم و آنرا بسیار شرمآور میبینم ولی با دیدن تصویر کلی نمیگذارم احساسات انسانی من بازیچه قرار بگیرند. و البته
دریافتهام که زندگی یک تراژدیست و داشتن خر و خرما باهم نمیشود!
حقیقتش اینست که گمان میکنم خودت هم چنین هستی. با توجه به آنچه از سوگند پزشکی و انساندوستی گفتهای و از تو دیدهام.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
این گاگولها انقدر زور زدند ماکت بسازند که بعد بترکوننش زور میزدند یه واقعی شو بسازند ایران الان یه ناو هواپیمابر واقعی داشت
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (02-26-2015),undead_knight (02-26-2015),yasy (02-26-2015)
هماکنون 43 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 43 مهمان)