خب دیگر، جمع بانوان جمع شد، ما برویم به کارهای جدیتر برسیم.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Alice(02-23-2015)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (02-24-2015)
من هم همین طور راسل عزیز
متاسفانه همین هست..نگرانی من از اینه که به روزی برسم(دنیا به جایی برسه) این عقب گرد که شاید در حال حاضر محدود به یک سری عقاید باشه کامل بشه و پای دین هم وسط بیاد! حس میکنم انرژی و توانی دیگر برای جنگ های درونی نمونده!
آقایون این انجمن بیشتر ادای این آلفای کذایی رو در میارن نگران نباشید
@Anarchy جان، تو که این اندازه با مسلمین بر سر اینکه قرآن با علم مدرن سازگاری ندارد وقت میگذاری بحث میکنی
چرا حاضر نیستی برای اینیکی وقت بگذاری؟ البته اگر میخواهی دنبال کار و زندگی بروی بحث دیگریست.
و البته تغییر عقیده چندان با استدلال و داده اتفاق نمیافتد. خیلی چیزها را تو همین الان هم میدانی.
اصل آنچه اثرگذار است نیاز به مطالعهیِ تئوریهایِ سنگین ندارد. این کارها برای بعد آن است.
همین Julius Evola که امیر گرامی معرفی کرد کتاب کوچکتری دارد بنام Fascism Viewed from the Right .
بگمانم از آنجا که علاقمند به سیاست هستی این برایت جذابتر باشد.
Alice(02-23-2015),sonixax (02-24-2015),undead_knight (02-23-2015)
هماکنون 12 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 12 مهمان)