sonixax (02-19-2015),undead_knight (02-18-2015)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (02-19-2015)
شکایت و نوحهسرایی و عزاداری و علمکشی و اشک در مشک که پیشهی دوستداران مصدق و خلق و ... است.
ما میگوییم که مصدق اشتباه کرد چون خود او ، ملت ایران و چه بسی کل جهان خارج از اروپای غربی در آن دوران، و چه بسی حتی در این دوران، فاقد توانایی استقلال از قدرتهای بزرگ دنیا بودند(و هستند). قدرتهای بزرگ دنیا قدرتهای بزرگ دنیا بودند و هستند به یک دلیلی و آن دلیل مانع از این میشد و میشود که ما بتوانیم کیفیت مدیریتی آنها را در شکل و بعدی مشابه در کشورهای خودمان بازسازی بکنیم. تصمیم مصدق زمانی از نظر من مشروع میبود که میتوانست کودتا را شکست بدهد و نفت کشور را بفروشد.
تمام کشورهای موفق جهان سوم مثل سنگاپور یا مالزی از طریق تداوم و تشدید مدل غربی به موفقیت رسیدند نه از طریق حاکمیت بومی، مگر آنکه رنگ پوست و زبان و ملیت حکام را برای «بومی» تلقی کردن حاکمیت کافی بدانید، که در آنصورت تمام مستعمرات انگلیس و فرانسه حکومت بومی داشتند. مدل ِ حاکمیت آیا قربانینمایی، کولیبازی، فامیلبازی، خایهمالی، انگلپروری، مفتخوری، زیرمیزیبگیری و کار-راه-اندازی ایرانیست یا چیزی بجز آن.
زنده باد زندگی!
Russell (02-19-2015),sonixax (02-19-2015),undead_knight (02-19-2015)
من شکایت نمیکنم،میگم نتیجه منطقی بر حق دونستن قدرت این هست که تیپا زدن در کون شرکت خارجی هم بی ایراده،چون قدرت حکومت داخلی بیشتره.شکایت و نوحهسرایی و عزاداری و علمکشی و اشک در مشک که پیشهی دوستداران مصدق و خلق و ... است.
من اصلا اصراری به بومی کردن حاکمیت ندارم،بحث هم سر موفقیت سیستم "ملی" بود نه بومی.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (02-19-2015)
مشروط بر اینکه تیپا بزنید، بیرون بیاندازید و بتوانید با حفظ کیفیتی که پیشتر وجود داشته، مهاجم مذکور را بیرون نگاه بدارید، نه آنکه تیپا بزنید، بعد خودتان را به بیهوشی و غش بزنید، بعد گریه بکنید، بعد هقهق بکنید، بعد مدعی طلب از چرخ قدار و روزگار قهار و عالم مکار بشوید. اگرنه دولت زورمند ج.ا هم بنز و کادیلاک را بیرون انداخته و دارد برایتان پراید و سمند مونتاژ میکند. قدرت که فقط در پنج دقیقه عربده زدن خلاصه نمیشود.
این سیستمها ملی نیستند غربی هستند، دموکراسی، بوروکراسی، تکنوکراسی ... همگی غربی هستند و در کشورهای شرقی «بیگانه» محسوب میشوند نه ملی. ملی در ایران یعنی همانها که برایتان گفتم. اینکه ژاپن با میانگین ضریب هوشی که در ایران نخبه محسوب میشود توانسته مدلی ملی از مدلی بیگانه بیافریند الزاما به این معنی نیست که ما هم میتوانیم چنان بکنیم.
زنده باد زندگی!
sonixax (02-19-2015)
مشکل نه در تفسیر،که در نحوه بیان کردن هست.تو اول یک چیز رو بیان میکنی و بعد در برابر اشکالات فرض های جدید اضافه میکنی.مشروط بر اینکه تیپا بزنید، بیرون بیاندازید و بتوانید با حفظ کیفیتی که پیشتر وجود داشته، مهاجم مذکور را بیرون نگاه بدارید، نه آنکه تیپا بزنید، بعد خودتان را به بیهوشی و غش بزنید، بعد گریه بکنید، بعد هقهق بکنید، بعد مدعی طلب از چرخ قدار و روزگار قهار و عالم مکار بشوید. اگرنه دولت زورمند ج.ا هم بنز و کادیلاک را بیرون انداخته و دارد برایتان پراید و سمند مونتاژ میکند. قدرت که فقط در پنج دقیقه عربده زدن خلاصه نمیشود.
وقتی قدرت رو مساوی حق قلمداد میکنی بالاترین حق هم مال کسی هست که بیشترین قدرت رو داره.ولی افزودن کیفیت به این معادله حرف اولیه رو تغییر میده.
رسما واژه ها رو به گه کشیدی:)))این سیستمها ملی نیستند غربی هستند، دموکراسی، بوروکراسی، تکنوکراسی ... همگی غربی هستند و در کشورهای شرقی «بیگانه» محسوب میشوند نه ملی. ملی در ایران یعنی همانها که برایتان گفتم. اینکه ژاپن با میانگین ضریب هوشی که در ایران نخبه محسوب میشود توانسته مدلی ملی از مدلی بیگانه بیافریند الزاما به این معنی نیست که ما هم میتوانیم چنان بکنیم.
تعریف غربی هست مصداق که غربی نیست! اینکه ایا سیستم ابداعی غربی ها قابل استفاده در جای دیگه هست مسئله متفاوتیه.
بنابراین حکومت میتونه ملی باشه بدون اینکه از مدل بومی بهره گرفته باشه و میتونه یک مدل ملی بومی داشته باشه.
من هم نگفتم الزاما ما میتونیم،گفتم ممکن هست و چون ممکن هست پس جبر تاریخی نبوده،امکان انجام شدن داشته و به یک سری دلایل انجام نشده.
Tacitus-
sonixax (02-19-2015)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (02-19-2015)
این مسئلهی سادهایست، اگر شما جنگی را آغاز بکنید، سپس در یک نبرد پیروز بشوید اما در ادامه همهی نبردهای دیگر را به حریف واگذار بکنید و در پایان جنگ را نیز ببازید، این به معنی «قوی»تر بودن شماست؟ خیر. معیار قدرت بیشتر پیروز شدن و پیروز ماندن است.
دلیل آنکه من در جستار «خردگرایی» میگفتم خرد ابزاری بسنده برای اخذ تصمیم درست نیست و ما نیازمند «سنت» و «ایمان» هستیم همین بود، کُل ِ تصویر، یا همهی عواقب احتمالی یک عمل خارج از زمان بر ما پوشیده است، و پیروزی در گرو حرکت در مسیریست که مقصد آن پیشتر طی قرون متمادی بر ما هویدا شده. راههای تازه اغلب بدون در نظر گرفتن همهی جوانب مؤثر سر از بیراهه در میآورند.
دموکراسی در ایران یک سیستم سیاسی ملی نیست، یک سیستم سیاسی بیگانه است. باقی حرفهایتان نامربوط است. اگر انجام نشده یعنی نمیتوانسته انجام بشود، مگر آنکه اینجا هم دارید از «احتمال» و «امکان» در مفاهیم ریاضیاتی آنها استفاده میکنید نه پتانسیلهای تاریخی مردم ایران.
زنده باد زندگی!
sonixax (02-21-2015),undead_knight (02-21-2015),yasy (02-21-2015)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)