سلام، ممنونم. همان کثافتکاریهای فسادآلود مورد علاقهی شما
چندیست میخواهم MGTOW بشوم و حداقل برای مدتی هم که شده جدیتر به مطالعاتم بپردازم ولی هرچه برای نصیحت به فرومهای آنها میروم چیزی بجز خشم و عقده نمییابم! انگار هیچ روشی برای حکومت بر امیال و انگیزهها ندارند.
سلام بر رفیق نازنین و محبوبم راسل.
خوشحالم که جانب احتیاط را رها نمیکنی و حالا که من کمی مرتجع شدهام هم سلام میکنی و هم درود میفرستی.
مرسی میلاد. چه خبرها؟ ببینم دختران انجمن را کجا چال کردید من نبودم؟ هوای شوالیه را داشته باشید، که اگر چیزی برای لیسیدن نباشد غیبش میزند!
زنده باد زندگی!
sonixax (02-16-2015),undead_knight (02-17-2015)
Ouroboros (02-16-2015),undead_knight (02-17-2015)
درود به امیر گرامی، خوشحالم که بار دیگر شما را اینجا میبینم.
دوستان راستی آنارشی ناپیداست، خبری از او ندارید؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (02-20-2015),Dariush (02-16-2015),Ouroboros (02-16-2015),sonixax (02-17-2015),undead_knight (02-17-2015)
راستش MGTOW یک انتخاب آگاهانه نیست، کاملا تحمیلیست. من هم در فرومهای آنها بودهام و واضح است که این بندگان خدا اصلا گزینهی دیگری نداشتند و در آخرین سوراخ باقی فرورفتهاند و با آن خودارضایی میکنند. من شخصا کمتر کسی را یافتهام MGTOW باشد و همزمان قدرت عینی روابط متعدد با زنان را هم داشته باشد. چیزی که هست یک عدهی سرخورده و مفلوکی میبینم که طرد شدهاند و برخلاف بتاهای روتین به جایگاه مطرود خود واقف شدهاند، و به جای مبارزه و اصلاح آن بیشتر عقبنشینی میکنند، با یکی از آنها نشست و برخاست کنید به عقدههای سرکوبشده و نفرتشان بهتر پی میبرید.
درود بر همگی
تو این خراب شده که ادم هر چی میدوئه به هیچ جا نمیرسه همون بشینم اینجا بحث های شما رو دنبال کنم سنگین ترم فکر کنم
چقدر لحن دوستان تغییر کرده
درود یاسی جان،
احوالتان چطور است بانو؟ میبینم که همچنان با دشواریهای زندگی در
این سرزمین کوفتی دست و پنجه نرم میکنید!
منظورت از تغییر لحن چیست و کدام است؟ آنچه در اینجا
مشهود است و اکنون دیگر تبدیل به سنت شده، تغییر عقیده است
تغییر لحن، بس پایا تر مینماید در اینجا!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
درود بر شما داریوش عزیز
یادش بخیر یه روزی بچه بودیم و فکر میکردیم برای ادامه ی تحصیل تا مقطع دکترا تنها سختی سختی یادگیریست
ما که دیگه همه چی رو رها کردیم باز اومدیم بشینیم پای بحث های نتی که همانا دنیای مجازی دنیای بهتریست بیشتر میتونیم چیزی یاد بگیریم
حیف لب تاپ و کتاب های نازنینم که این همه وقت تنهاشون گذاشتم واقعا
راستش تو این یکی دو ساعتی که دارم مطالعه میکنم فقط فحش خوندم و بد و بیراه به زنان شماره گذاری مثل زندانیان و این چنین چیز ها
باید با وقت و حوصله و تمرکز برم سراغ مباحث بهتر بگردم
شما خوب هستید؟همه چی بر وفق مراده؟
هماکنون 60 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 60 مهمان)