دوستان این قضیه رو چقدر با شکست ملیگرایی در ایران و روی کار آمدن اسلامگرایان در انقلاب 57 مرتبط میدونند؟
دوستان این قضیه رو چقدر با شکست ملیگرایی در ایران و روی کار آمدن اسلامگرایان در انقلاب 57 مرتبط میدونند؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Agnostic (02-12-2015),sonixax (02-13-2015),undead_knight (02-12-2015)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
منظورت اینه که اگر نهضت مصدق شکست نمیخورد، اختلافات با گذشت زمان بیشتر مشخص میشد و
اینطور ملی-مذهبیها از خمینی رودست نمیخوردند؟
این ممکن هست، ولی بنظر میرسه قدرت اصلی اسلامیون در حوزه و مسجد بوده که ملیگرایان یا از اون
شناخت درستی نداشتند یا اونرو بیخطر میدونستند. البته تفاوت زیادی هم بین خود شخصیت کاشانی و خمینی
وجود داره.
البته سوال من کمی متفاوت بود. منظور من این حس سرخوردگی هست که در ایران قبل از انقلاب 57 در آثار کسانی
مثل آلاحمد مشاهده میشد هست. با توجه به اینکه پرچم ملیگرایی قبل از انقلاب دست شاه بود طبیعتا این حس
سرخوردگی هم به ملیگرایی نسبت داده میشده. من میگم اگر اتفاقات زمان مصدق جور دیگری اتفاق میافتاد ملیگرایی
اینقدر راحت مغلوب آخوندها و چپها میشد یا نه؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Agnostic (02-12-2015),sonixax (02-13-2015),undead_knight (02-12-2015)
به جز بیشتر شدن اختلاف ها،باید دقت کرد که زمان مصدق رهبری جریان ضد شاه دست ملی گرایان بود و مذهبی ها پیرو بودند،در صورتی که در انقلاب 57 رهبری جریان به دست مذهبی ها افتاد و نماد و رهبر جریان ضد شاه یک شخصیت تماما مذهبی بود.
در واقع من دارم میگم اگر جریان مصدق در قدرت مونده بود احتمال بیشتری داشت که انقلاب اسلامی رخ نده، چون جریان های چپ و ملی در پیروزی انقلاب به شدت موثر بودند(از سامان دهی و تبلیغات گرفته تا اقدامات نظامی) نیازی احساس نمیکردند که تحت لوای یک جریان مذهبی قرار بگیرند.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ببینید در زمان مشروطه و رضا شاه روشنفکران ضد اسلام بودند و معایب اسلام را مطرح می کردند. در زمان مصدق سه گروه سیاسی بود ملی ها مذهبی ها و کمونیستها. بعد از مصدق ملی مذهبی ها شکل گرفتند و ملیت را به تحجر اسلام پیوند زدندسپس شریعتی d مجاهدین خلق ملی مذهبی را با کمونیسم پیوند زدند و فاضلاب اسلام را در قالب کمونیسم ریخت.
یعنی مثلا نخبه های فرهنگی یا همان روشنفکرنماهای مسلمان بر خلاف روشنفکران مشروطه شنا کردند و مسلم بود آخر سر از این افتضاح ملایان به قدرت می رسند.
ویرایش از سوی Agnostic : 02-13-2015 در ساعت 09:08 AM
حضرت زهرا جنده آل محمد: تن زن عورت است
موی سر حضرت زهرا و زنان مومن به اسلام موی زهار است پس سرشان مامله و حجاب اجباری است.
کون لق بی بی دو عالم حضرت زهرا تعالی
امام زمان مفعول است ... وارث پیغمبر است
sonixax (02-13-2015),undead_knight (02-12-2015)
من فکر نمیکنم اینطور باشه. حساب چپها رو که باید بکل جدا کرد چون اونها معلوم هست برنامشون چی بوده ولی، ملیون اگر قدرت داشتند
لازم نبود که پشت خمینی سنگر بگیرند. من فکر میکنم خود اینکه ملیون به این راحتی از خمینی شکست خوردند نشون میده که ضعیف شده بودند.
در زمان رضا شاه اسلامیون کسروی رو بقتل رسودند آب هم از آب تکون نخورد. من فکر نمیکنم اونزمان اونها به معنای واقعی "اسلامستیز" بوده باشند.
Agnostic (02-13-2015),sonixax (02-13-2015),undead_knight (02-13-2015)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)